מה שאני הכנתי

מה שאני הכנתי ../images/Emo9.gif

50 עובדות שלא ידעתם על אנסטסיה...
העובדות נקלחו מאתרי אינטרנט וכתבות שונות. אם מצאתם פרט שגוי, נאל התעלם
אביה ואמה של אנסטסיה היו זמרים בעצמם, אביה במועדונים ומלונות ואמה בברודוואי.
לאנסטסיה אחות גדולה בשם שאוון ואח קטן ממנה בשם בריאן (סובל מאוטיזם).
יש לאנסטסיה כיום מעל 60 זוגות משקפיים (ארבעים מהם נקנו במהלך השנתיים האחרונות!).
היא טוענת שהיא מעדיפה משקפיים כהים, אבל המשקפיים שהיא נוהגת להופיע איתם הכי הרבה הם המשקפיים שאיתם היא הצטלמה לשער של העיתון "מארי-קלייר".
בלי משקפיים היא כמעט עיוורת. היא מסוגלת לראות רק צורות מטושטשות.
בגלל שעות האיפור הרבות שלה, אנסטסיה למדה לדבר מהבטן בלי להזיז את השפתיים. היא אומרת שאם קריירת השירה שלה לא תצליח, היא תמיד תוכל להיות מפעילת בובות.
כל הבגדים והמשקפיים שאנסטסיה מופיעה איתם בהופעות ובקליפים הם מהארון הפרטי שלה.
הבמאי שעבד איתה על הקליפ One Day in your Life , טוען שהבעיה שהכי מטרידה את אנסטסיה בצילומים מסתכמת בהתאמת הגוון של המשקפיים שלה לבגדים שהיא לובשת.
אנסטסיה מכרה למעלה מ-10 מיליון עותקים מאלבום הראשון שלה, Not that Kind. הוא היה האלבום השלישי הנמכר ביותר באירופה, ובכך הקדימה את אמינם, מדונה, לינקין פארק וU2-.
בקליפ "One Day in your Life", בסצינת הבריכה שבה שכן כעוס משפריץ על אנסטסיה מים מצינור, נדרשו למעלה מארבעה טייקים כדי לצלם אותה, בגלל שאנסטסיה צרחה והשתוללה. למעשה, הקטע שרואים בקליפ הוא שבריר שנייה כמעט יחיד שבו אנסטסיה שכבה בלי לזוז.
הקליפ "בום!" הוא הקליפ שבו אנסטסיה מראה הכי הרבה פעמים את הקעקוע שלה: כ-11 פעם.
בארבעה מתוך הקליפים שלה אנטסיה צולמה כשהיא שרה אל תוך מקרופון, למרות שהם לא היו הופעות חיות.
האלבום "פריק אוף נייצ'ר" נכתב, נערך, הופק והוקלט בכחודשיים, זמן שיא שכמובן לא פוגע באיכותו או בהצלחתו ברחבי העולם.
בגלל הצלחתה הרבה של אנסטסיה במזרח הוצאו האלבומים שם בגרסאות שונות ומיוחדות.
לאנסטסיה יצאו 2 אלבומים שנמכרו בחמש פלטינות באירופה, 10 סינגלים, מהדורת אספנים ו-2 אריזות די-וי-די מיוחדות. בין שאר המוצרים שיצאו תחת שמה: חולצות, חגורות, שעונים, גופיות, ז'קטים, משקפיים חתומות, כדורגל חתום ו... מדבקות מיוחדות לעיניים שהופצו בגרמניה בעקבות עטיפת הסינגל "Why’d you Lie to me”.
אנסטסיה יודעת לעשות חיקוי טוב מאוד ומשכנע של צופר מכונית. היא הדגימה זאת לכולם בעת צילומי הקליפ "You’ll never be alone”.
ברוב הזמן שאנסטסיה לא הייתה בצילומי הקליפ, היא העדיפה לשבת במכונית ולסובב את ההגה כאילו היא נוהגת עם עיניים פוזלות.
אנסטסיה מספרת שהבמאי של הקליפ התייחס אליו כך-כך ברצינות שהיא הרגישה כאילו היא מצלמת סרט. היא גם שקלה לשכור כפילה כשתחליף את מקומה בצילומים: "אני אמנם בכושר, מותק, אבל בכל זאת אני לא רגילה לטפס על גבעות מטונפות בעקבים."
את השיר "One Day in your life” היא כתבה כתוצאה ממערכת יחסים כושלת. "השיר מספר על החיים שלי, על המסע שלי באהבה. הוא מדבר על מישהו שממש אהבתי אותו, אבל כנראה לא הייתי מספיק חשובה לו. והשיר בעצם אומר: לא הייתי מספר אחת בשבילך, ואתה הולך להתגעגע אליי."
אע"פ שעידיתוששש טוענת שהיא הכלבה של אנסטסיה, לאנסטסיה יש כלב קטן ואפור שאף הופיע איתה בפרק בסדרה "חיות של מפורסים". שמו הוא "פריק, למי שרוצה לדעת.
מייקל ג'קסון כ"כ התלהב מהופעתה בתוכנית "The Cut”, עד שהוא הרים אליה טלפון עידוד ואף הציע לה להשתתף איתו בפרוייקט למען נפגעי האחד עשר בספטמבר.
גם אלטון ג'ון שמע אותה והם הפכו לחברים קרובים. הם גם נוהגים לבצע יחד את שיריו של אלטון ג'ון בכל מיני אירועים וטקסים.
אנסטסיה פוטרה ממכון יופי בגלל שהייתה "הכל יותר מדי בשבילם".
"אם אני נדרשת לתאר את הקול שלי, הייתי אומר: חזק, יותר חזק, הכי חזק".
אנסטסיה מאמינה שכל אחד יכול לפרש את השירים שלה בצורה שונה, ולמצוא בהם את המפתח לעצמו.
אנסטסיה מאוד אוהבת להתקשט בצלבים. יש לה הרבה שרשראות שונות עם סמל הצלב שאיתם היא מרבה להצלטם. מלבד הצלב, אנסטסיה הזמינה באופן מיוחד חגורות שנושאות את שמה (איתן היא מופיעה בקליפ...), את המילה "פריק" כפי שהיא כתובה על עטיפת האלבום, וגם סיכות וטבעות שונות שנושאות את ה"אנקה", צלב המסמל אריכות-חיים שכבר מזמן הפך לסמל המסחרי שלה.
בזמן צילומי הקליפ הראשון שלה, אנסטסיה הייתה אמוד נרגשת ולא מנוסה. היא הלכה לדוכני המזון שהיו באולפן ושאלה "כמה עולה סנדביץ'?". "אמרו לי: 'אממ... זה חינם.' אז אמרתי: 'יופי, אני אקח שתיים".
בון ג'ובי התיידד עם אנסטסיה לאחר ששרו ביחד את שירה ":קאובויז אנד קיסס" וחברת ההפקות הפרטית שלו אף צילמה בשביל אנסטסיה את הקליפ "Made for Lovi'n you". המשך

ההמשך ../images/Emo13.gif

אנסטסיה לא מתביישת להופיע לפרמיירות וטקסים רשמיים עם בגדים שכבר לבשה בעבר או בקליפים שלה. היא אומרת: "אני שוברת את כל החוקים. יכולות להיות לך משקפיים, צלקת, סרטן השד. אני רוצה שהקהל שלי ידע שזה מגניב להיות אתה. אני לא גבוהה עם עיניים כחולות, ואני בכל זאת קולית אך שאני וכיף לי עם זה. אני רוצה שאנשים ייקחו את המילה "פריק" ויגידו לעצמם: 'היי, זאת מילה מגניבה. זה אומר שאני מיוחד'".
אנסטסיה גילתה שהיא חולה בסרטן השד במהלך ממוגרמה שגרתית, לאחר שרצה לעבור הקטנת חזה בגלל כאבי גב, אם כי בהודעה הרשמית ששחררה לעיתונות נאמר שהסרטן התגלה "בבדיקה שגרתית".
אנסטסיה טוענת שמעולם לא הייתה כ"כ מפוחדת כמו שהייתה בימי חוסר הודאות לגבי סרטן השד שלה.
במעשה אמיץ אנסטסיה החליטה לתעד את מסעה מיד לאחר הגילוי שהיא חולה, בתקווה שזה יעזור לעוד נשים צעירות שנמצאות על פרשת דרכים. היא שכרה צלמים ורדיו-טייפ והקליטה את הטיפולים שלה לאורך כל הדרך.
מאז היא גם מתנדבת באגודה למודעות סרטן השד. היא נלחמת כדי להוריד את רף הבדיקות חינם לנשים אפילו מגיל שלושים.
משפחת אוסבורן גם התקרבה אל אנסטסיה: האמא, שרון, תמכה בה בעת המשבר עם הסרטן והתקשרה אליה מדי כמה ימים. שתיהן התגייסו למאבק בסרטן השד, במפיין שיערך ב-1 באוקטובר.
קלי אוסבורן ואנסטסיה גם הפכו לחברות טובות, והצטלמו ביחד בכל מיני אירועים שונים.
אנסטסיה צוטטה כמי שאמרה על אביה: "היה ברור שהוא לא אוהב אותנו, ולא רוצה להיות בקירבתנו" ו"אבא שלי? הוא רק הוליד אותי".
אביה של אנסטסיה, לעומת זאת, (כיום בן 66) טוען כי שמה המקורי של אנסטסיה הוא סטייסי, שהיא מבוגרת ב-5 שנים מכפי שהיא מציגה את עצמה, ושבניגוד אלי,ה הוא נגש איתה כמה וכמה פעמים והיא אף מצלצלת אליו. למי אתם מאמינים?
שימו לב לכותרות על המגזינים בקליפ "וויד יו ליי טו מי"- הכותרות שם שנונות ומצחיקות. לדוגמה, על שר הגיליון שהיא מופיעה עליו, נכתב: אנסטסיה, הכוכבת הדיואית הגדולה, מדברת צרפתית גרוע!!"
האמת היא, שאנסטסיה מאוד אוהבת את צרפת ופריס היא העיר האהובה עליה.
"אני משתדלת לדבר צרפתית כשאני בצרפת, משום שלמדתי צרפתית שכהייתי קטנה בביה"ס ולכן אני מרגישה קרובה לשפה".
אנסטסיה כונתה ע"י סבתה "במה" כשהיא הייתה קטנה. היא האמינה שאנסטסיה צריכה להיות ב"שואו-ביז".
אנסטסיה החליטה להקדיש את אלבומה הראשון לסבתה.
גובהה של אנסטסיה הוא 157 סנטימטרים.
על החווויה הנשית לאחר סרטן השד: במשך כמה ימים הלכתי כפופה כמו אוזי (אוסבורן). לא הייתי מסוגלת להביא את עצמי להסתכל על השדיים שלי. רק אחרי ארבעה ימים הסתכלתי עליהם. הם נראו נורא. היום הם קטנים רק בקצת, לא הרבה ישימו לב להבדל. עכשיו אני מאוד מרוצה מהם. הם כמו ציצים של בת 16!!
העובדה שהסימן המסחרי שלה הוא המשקפיים שהיא מרכיבה קצת אירונית: כל מפי שהיא ניסתה לעבוד איתו אמר לה: " למה שלא תשיגי עדשות מגע?"
הפירוש של אנסטסיה ביוונית הוא: "האחת שתשוב ותפרח".
על כתיבת השיר "אוברדו גודביי" ("פרידה באיחור"): הייתי צריכה לסיים את הקשר הזה. לא היינו יותר ביחד ומעולם לא נפרדנו באמת. זה מצא ביטוי בשיר שלי.
השיר שהכי נוגע לליבה הוא "לעולם לא תהיה לבד": הוא מזכיר לי את הקשר שיש ביני לבין הילדה שאני הסנדקאית שלה".
אנסטסיה איבדה את בתוליה בגיל 16: "לא מספק. אבל זה הייתה הפעם הראשונה. מאז הוא רק משתפר..."
אנסטסיה על אמינם: "אני מעריכה את הכנות שלו, את ההומור שיש לו. הוא הגיע משומקום למצב של ביטוי עצמי מוחלט. אולי אני לא מאמינה בכל מה שהוא אומר, אבל אני אוהבת את היושר שלו.
לפני שהתפרסמה, אנסטסיה הופיעה בכמה תוכניות לגילוי כשרונות. בכמה מהם היא אף הגיעה לגמר. כיום, היא משתתפת בכמה מהתוכניות שלגילוי כישרונות ברחבי העולם, הפעם כשופטת.
כמה עובדות מהירות: אנסטסיה לא אוהבת ביצים. בושם אהוב: צ'יינה ריין. היא טובה מאוד בלדבר. הדייט המושלם: כבר היה לי. היא תמיד שוכחת: חגים וחופשות. הגיבור האולטימטבי: אלטון ג'ון. מאכל אהוב: דוריטוס. השראה למוסיקה: דוריטוס, מיץ תפוחים. אנסטסיה מכינה פאי תפוחים ובראוניז מעולים! אנסטסיה לא מאמינה באלוהים, היא מעדיפה להאמין ב"נשמות". היא מפחדת מרוחות שרודפות אותך. היא מצטערת שאין לה זמן לבשל יותר. אנסטסיה שונאת אנשים מסריחים. אנסטסיה מופיעה לכמה שניות בקליפ "חי או מת" של בון ג'ובי, וכמו כן היא רקדה בקליפים של להקות שונות ונשכחות. אנסטסיה מרכיבה משקפיים מגיל 7. אמא שלה היא הבנאדם הכי מצחיק בעולם, לטענתה. אנסטסיה מכורה לניקיון, כנראה בגלל מוצאה ה"ייקי". אנסטסיה מדברת שעות בטלפון. יש לה טלופן וסלולארי בכל חדר בבית.

../images/Emo51.gif רבה ברשותך

נכנס למאמרים בקשר לגלריות אני עושה כבר בדיקה מי העלה את התמונה

FreakOfNature

New member
פשששששששש... שווה

*לפי מה שידוע לי, היא איבדה את הבתולים בגיל 19...*

וואלה../images/Emo70.gif ../images/Emo12.gif אני לא יודע../images/Emo26.gif

למה כתבתי 16.... זה באמת 19
דוד, תתקן
*פאדיחות*

NoWords

New member
וואוו../images/Emo70.gifזה רק מראה לי כמה....

לא ידעתי על אנסטסיה.... טוב אף פעם לא הערצתי אותה ממש אבל לא הבנתי קטע אחד- ...השיר שהכי נוגע לליבה הוא "לעולם לא תהיה לבד": הוא מזכיר לי את הקשר שיש ביני לבין הילדה שאני הסנדקאית שלה"... מה
היא סנדקאית לילדה כלשהי

למעלה