מה שאני לא מבין עם יונייטד.

Lucifer LightBringer

Well-known member
הקטארי מוכן לשלם 6 מליארד פאונד והגלייזרים מעוניינים למכור את הקבוצה ב-6 מליארד פאונד.
אז למה העסקה לא מבוצעת?

מישהו מוכן להסביר לי את זה?
זה בטח שאלה פסיכולוגית...

dory30

Well-known member
אני לא מעורה בסוד העניינים (הקבוצה שלי היא בכלל ארסנל). בכל מקרה, יכול מאוד להיות שזה קשור להטייה לא רציונלית. אולי יש עוד סעיף במחלוקת, שאין לו קשר למו"מ עצמו? למשל, דניס ברגקאמפ כשחקן הוציא פטור מטיסות בגלל הפחד שלו- וזה הופיע בחוזים שלו כשחקן.

Lucifer LightBringer

Well-known member
אני לא מעורה בסוד העניינים (הקבוצה שלי היא בכלל ארסנל). בכל מקרה, יכול מאוד להיות שזה קשור להטייה לא רציונלית. אולי יש עוד סעיף במחלוקת, שאין לו קשר למו"מ עצמו? למשל, דניס ברגקאמפ כשחקן הוציא פטור מטיסות בגלל הפחד שלו- וזה הופיע בחוזים שלו כשחקן.
גם אני רוצה לעבוד בעבודה שאני מקבל עליה פטור מלעבוד ועדיין לקבל כסף על העבודה... :-D

אבל אני לא כדורגלן לצערי... ;-(

Lucifer LightBringer

Well-known member
בכדורגל הם עובדים, מזיעים ורצים הרבה. מי שרציני, כמובן.
ועדיין אין שחקן ישראלי אחד בכלל ששיחק במדי מנצצ'סטר יונייטד, אני לא מכיר שחקן ישראלי ששיחק אי פעם ביונייטד.
אני זוכר שגדי ברומר היה פעם מועמד ליונייטד אבל הוא נפצע.

"בקיץ 1996 נבחן ברומר במנצ'סטר יונייטד האנגלית בראשות אלכס פרגוסון והיה על סף חתימה בקבוצה שלא יצאה אל הפועל משום שמספר ימים לאחר מכן קרע את רצועת הקרסול.[1]"
אבל לא נראה שאי פעם חלוץ ישראלי ישחק ביונייטד, ישראלים פשוט לא במרה מספיק גבוהה לשחק בקבוצה הכי טובה בעולם.

בכל מקרה כמו שזה נראה סיטי תזכה בטרבל, מה לעשות? Big Money talks.

הכסף הוא זה שקובע כמו בדר"כ, עם כל הצער שבדבר...

למרות שלפעמים יש סנסציות כמו האליפות של לייסטר או קריית שמונה. אבל אח"כ הן יורדות ליגה... אז מה היה הטעם בזכייה?! :-D

dory30

Well-known member
ועדיין אין שחקן ישראלי אחד בכלל ששיחק במדי מנצצ'סטר יונייטד, אני לא מכיר שחקן ישראלי ששיחק אי פעם ביונייטד.
אני זוכר שגדי ברומר היה פעם מועמד ליונייטד אבל הוא נפצע.
זוכר לחיוב את ברומר. מישהי מהשכבה שלי ראיינה אותו לעיתון בי"ס. היום היא עו"ד מגשרת, אגב. אם כבר מדברים על אנגליה, שלושה ישראלים שיחקו בעבר בליברפול. את אבי כהן התל-אביבי ז"ל לא ראיתי (הכרתי אותו כבר כמאמן בנתניה), אבל ראיתי את רוזנטל בשנה האחרונה שלו וכמובן את בניון.

למעלה