מה שאני מרגישה

pardoi

New member
../images/Emo207.gif../images/Emo7.gif

רע לי ועצוב לי.... אוף.... קמתי הפוכה..בעצם זה כבר מאתמול..... יצאתי לבליינד דייט שדיי מראש ידעתי שלא יוביל לשום מקום...אבל החלטתי לתת צ'אנס בכל אופן... לא היה משהו כאמור...ולמחרת כשישבתי עם חברה שלי ודיברנו..אמרתי לה שאני מפחדת ולא רוצה להגיע למצב שאני "אחכה/"אחפש" מישהו/דייט שהתחיל כמו עם האקס...לא רוצה להגיע למצב כזה...אני לא רוצה לחזור אליו או משהו כזה (לא שהוא רוצה..) אבל אני מוצאת את עצמי מאבדת תקווה שיגיע מישהו שירגש אותי כמו שהוא ריגש... אתמול היינו פרודים 7 חודשים אבל מי סופר..יש לו כבר חברה חדשה בערך חצי שנה אבל זה לא קשור לא נכנסת לזה כי זה כבר לא מעניין אותי... אבל..אבל..אבל... אוף! אה וחברה שלי התחילה קשר חדש עם מישהו ואין יותר מאושרת ממני בשבילה...באמת .. אבל אני גם רוצהההההההההההההההההההההההההההה אוף...בא לי לבכות..ועם המזל שלי אני לא אצליח..שוב....

Dark Muse

New member
וואלה רק אני זורק את כל הקרובים לי

ומרגיש מצויין עם זה מיום ליום?? כיף לי
אולי יום אחד אתעורר לבד וארגיש שחסר לי משהו.

Paranoid Eyes

New member
בייבי

את יודעת כבר, שרק הזמן יעשה את השינוי.. וזו פשוט תקופה כזאת, שכנראה עוברת אצל כולם עכשיו. זה טבעי מה שאת מרגישה... בסוף, כל אחד מוצא את שלו.
תהיי חזקה.

מיטללל

New member
מותק

ההודעה שלך עשתה לי עצוב אם הייתי יכולה הייתי מחבקת אותך, אבל בינתיים נסתפק ב
אני מצטרפת למה שאמרה הסיוון. אני יודעת שזה לא מנחם, אבל ב 88 אחוז מהמקרים בליינדיטם לא מצליחים. זה לא לא אומר שום דבר עליך. אהבה, קשר חדש, זה לא דבר שאפשר להזמין, אבל שזה קורה, זה קורה. ואני בטוחה במליון אחוז שזה עוד יקרה לך, בשיא החוזקה, שיא העוצמה, שיא השמחה. בינתיים- אל תהיי לבד. תהני. תחגגי. תהיי עם חברים שלך, אנשים שאוהבים אותך. זה עקרה. ואם את צריכה לדבר...........

g a z

New member
../images/Emo24.gif

יהיה בסדר!
הזמן, הוא כבר יעשה את שלו.. בסוף את תראי שתקומי ותעמדי גבוה על הרגליים. יש כאלה, כמוך וכמוני, שגם כמה חודשים אחרי הפצע עוד קצת שורף, ויש כאלה שמתגברים טיפה קודם. קורה.. אבל בחיים אל תשכחי שהשעה החשוכה ביותר היא זו שלפני עלות השחר. כל פעם אני מופתעת מחדש. כן, גם בענייני אהבה זה עובד. וזה מנסיון, באמת! תשתדלי לבלות ולהנות, לראות את הדברים הקטנים שעושים אפילו רק קצת שמח בלב. תשתדלי להיות כמה שיותר בחברת אנשים שאת אוהבת. ותאמיני. תאמיני שהנה, תכף, ממש בקרוב הכל יסתדר ויהיה נפלא.

Zoharrr

New member
../images/Emo207.gifמעצבן

היום פגשתי בחורה שלא פגשתי 3 שנים, דיברנו אמרתי שיש לי חבר,שאלה אם אנחנו שוכבים ואמרתי שכן, ואז גיליתי שהיא דתיה פנאטית. שחושבת שהיא יותר טובה ממני כי היא בתולה והיא לא התביישה להגיד את זה ממש כך....

AnimalLover1

New member
תחשבי על זה ככה...

היא לא נהנית כמוך... זה כמו שמישהו יתגאה שמעולם לא אהבו אותו, או משו כזה. מה יש לה להתגאות בזה בכלל?

למעלה