מה שאני צריכה עכשיו (אולי קצת טריגר?)

מה שאני צריכה עכשיו (אולי קצת טריגר?)

זו סטירה חזקה, מהסוג שמנער אותך גופנית ומנטלית.
כזאת שגורמת לך לתפוס את הפנים ולחשוב למה זה הגיע לך.
ואז להבין למה.
ואז לבקש עוד אחת.

אני תמיד חושבת שידיעה עדיפה על חוסר-ידיעה ואז, כשאני יודעת (בדרך כלל כי שאלתי), אני מעדיפה שלא הייתי יודעת.

היי48

New member
היי,

רוצה לחלוק מה קרה? נשמע שאת מאוד פגועה, מה גרם לזה?

איכשהו, כשאני חושבת על זה

אני מרגישה ילדותית להחריד, בקטע של "מה אני עושה מזה עניין גדול?"
אבל אתמול, אחרי הכתיבה של ההודעה, ישבתי ודיברתי עם שני חברים שלי והרגשתי יותר טוב. פחות כועסת.
היה כיף לדבר על זה ולהרגיש שמבינים אותי. שהתגובה שלי רציונאלית ואם מישהו לא בסדר, זה הוא ולא אני.
אני צריכה לעשות עם עצמי קצת עבודה ולנתק את עצמי ריגשית ממנו. זה יקח זמן, אבל נמאס לי כבר להיות היחידה שחושבת על הצד השני. אם הוא לא הולך לחשוב על זה שהדברים שהוא עושה פוגעים בי, אני אצטרך להגן על עצמי במחיר של פגיעה בו.
ויודעת מה? זה לא מזיז לי בשיט.
חה.

(אלוהים, אני נשמעת כל כך ממורמרת. כמו אישה פגועה ונקמנית
)

Lady Stark

New member
ממש לא ממורמרת או נקמנית

כשמישהו גורם לך להרגיש ככה רע עם עצמך, במיוחד בהתחשב ברגישות שיש לך, את חייבת לשמור על עצמך, מותק. זה א'-ב' לדעתי.

היי48

New member
מאוד מוכר

הקטע של "מה אני עושה מזה עניין גדול"... אבל זה לא ילדותי, רק אומר שאת בן אדם. וגם אין בעיה עם להיות קצת "אגואיסטית" לפעמים, כלומר לשים את טובתך לפני זו של אחרים, בעיקר עם הצד השני לא ממש מתחשב. אם יש את הכח לעשות את זה-אני מאוד בעד.

שיהיה בהצלחה (ואני בטוחה שתצליחי
)

Lady Stark

New member
מותק

לא יודעת במה מדובר, אבל שולחת חיבוק גדול ומקווה שאת יודעת שאני פה.

אני הייתי הולכת

על גלידה או שוקולד או כל דבר אחר שעושה לך נעים במקום סטירות (אלא אם כן את בקטע ואז אין בעיה
).

איך את עכשיו?

הלקאה עצמית היא הספורט המועדף עלי.

רק שמהספורט הזה לא מפתחים שרירים.
ולא סיבולת.

ועכשיו אם יותר לי לשאול - מה את יודעת?
אני שואל לא בשביל לקבל סטירה.

היי כאילו

תודה על התגובה, בכל מקרה

עכשיו אני מרגישה יותר טוב. וכמו שאמרתי, אני פשוט צריכה לעבוד עם עצמי ולהתנתק. easier said than done, אבל אני אופטימית.

למעלה