מה שאפשר לגלות כשגולשים כל הלילה...

A Pig in a Cage

New member
מה שאפשר לגלות כשגולשים כל הלילה...

בשיטוטיי האין סופיים בקאזה גיליתי אתמול שבגרסת ה Limited של אמניזיאק (או לפחות אני חושב שזה שם) ישנו שיר מספר 12 שהוא, פשוט מאוד,Like Spinning Plates ברוורס... נורא נחמד מצידם זהו, זה כל מה שרציתי להגיד

lull^

New member
חחח שטויות...

מה פתאום.. מה שבעצם קראת זה שבשיר הזה, מה שהלהקה עשתה זה קודם כל הקליטו את טום שר רגיל, ואז הם הפכו את ההקלטה, טום שמע, והקליטו אותו שוב שר את זה, אבל הפעם הוא שר הפוך, זאת אומרת הוא שר את מה שהוא שמע בהקלטה ההפוכה, ואז הפכו את ההקלטה השניה בחזרה, וזה נשמע רגיל. ארר אני לא בטוחה שהסברתי נכון, אבל תתאמצו להבין. זה הכל. וזה לא רק בלימיטד אדישן. זה מה שהם עשו באמנזיאק. ואין שום דבר שונה בשיר הזה בלימיטד אדישן.

A Pig in a Cage

New member
אח... איזה גישה מתנשאת...

והדבר היחיד שיותר טוב מלכתוב הודעה מתנשאת היא להגיב לאחת שגויה...
אני יודע טוב מאוד שהקטע המוזיקלי בשיר הפוך. עוד ביום שקניתי את הדיסק הדבר הציק לי מאוד עד שהפכתי במחשב את הטראק רק כדי לראות שאני צודק. גם כתבתי את זה כאן לפני מספר חודשים. כמו שכתבתי בהודעה המקורית, אני לא בטוח שזה בגירסת הלימיטד של אמניזיאק, אבל זה מה שהבנתי. בגירסה ההיא יש, בנוסף לגירסה המקורית, גירסת בונוס הפוכה. כלומר, יש גם את הגירסה המקורית (טראק 10) וגם את גירסת הבונוס ההפוכה (טראק 12), ומכאן המושג בונוס ולא, לא קראתי את זה בשום מקום. אם זה היה כתוב כפי שאת טוענת, הייתי מבין טוב מאוד את הכוונה. מה גם שלא צריך להיות גאון מוזיקלי כדי לשים לב שהמנגינה הפוכה. כמו כן ציינתי שאת השיר מצאתי בקאזה ולא קראתי את זה בשום מקום... פעם הבאה אל תכתבי בהתנשאות לפני שאת מבררת מה את עושה. זה מאוד מעצבן

truelovewaits

New member
אממ

היא לא התנשאה.
זאת הבעייה באנטרנט....אתה לא שומע את הטון שלה, ובשל העובדה שאני מכירה את ניצי טוב מאד אני יכולה לומר שזאת לא הייתה הכוונה שלה. אז...המממ זהו
יום טוב!

Art Vandelay

New member
יש לי את גירסת הלימיטד של אמניזיאק

ואין שם את הגירסה ההפוכה.

A Pig in a Cage

New member
לא אמרתי שזה שם בוודאות

יכול להיות שזה בגרסה היפנית / הגרסה האוסטרלית / הגרסה לחרשים או כל דבר אחר יש דוסק שזה מופיע בו בתור בונוס

lull^

New member
ארר...

קודם כל, איך בדיוק אתה יכול לדעת שהם הפכו את השיר, כשאתה הופך אותו במחשב ? מה, זה פתאום נשמע "הגיוני" !? אני לא מבינה. דבר שני, זה באמת לא בלימיטד אדישן, כי יש לי את הדיסק הזה. וגם מה הרעיון בלשים שיר הפוך ? זה נשמע לי קצת תמוה.. אתה יכול אולי למצוא איפה קראת את זה או להגיד לי איפה שמעת על זה ? אני די בטוחה שאין דבר כזה... לא יודעת.

למעלה