מה שגבר רוצה

nirshats

New member
מה שגבר רוצה

טוב - לטווח קצר - סקס,ו"מעמד"(להראות לחבר'ה) - זה ידוע ונדוש. אני מדבר על הטווח היותר ארוך: 1. קודם כל יש את הדברים הרגילים: יפה , אינטיליגנטית , נחמדה , מעניינת... אבל לגבי זה אין כל כך מה לעשות. אבל זה לא הכל , ובניגוד למה שאתן חושבות זה לא העיקר , זה רק השלב המקדים. 2. מישהי שתרצה רק אותנו , שתתעניין רק בנו , שתחלום רק עלינו , שתראה בנו את הגבר המושלם ולא תוכל לדמיין אף אחד אחר. 3. מישהי שתדאג לנו , שתפחד שיקרה לנו משהו , שלא יעניין אותנו כמה נצליח וכמה ניתן אלא רק שניהיה מאושרים , שתדחף לנו את הסדוויץ והסוודר כמו אמא. 4. מישהי שאפשר לסמוך עליה , לספר לה על הכל , לדבר איתה על הכל... שתתעניין בכל התסביכים שלנו , בכל החלומות שלנו , כדי שבסופו של דבר תדע לקרוא את המחשבות שלנו , מישהי שתוכל לעזור לנו להתגבר לפעמים על עצמנו , שלא נוכל לשקר לה גם כשאחנו משקרים לעצמנו ,שיהיה לה את האומץ והאחריות להחזיר אותנו למוטב כשצריך , ובכל מקרה אף פעם לא תיבהל משום דבר שנגיד על עצמנו , גם אם בהתחלה זה נשמע מטורף. 5. ובחיים בחיים אל תנצלו את החולשות שלנו , יש לכן כישרון לזהות את הנקודות האלה , ואנחנו רוצים שתזהו , אבל כשזה מנוצל לרעה - זאת הפגיעה הכי קשה שיש , כמו בגידה. אנחנו רוצים שתדעו מתי אנחנו חלשים כדי שתעזרו לנו! 6. אהבה אמיתית , בסופו של דבר זה אומר שאסור שיהיה לכן דרישות. זה קשה , אבל זאת השאיפה. אנחנו רוצים שתרצו אותנו בגלל מה שאנחנו , בלי קשר למה שיקרה או שנעשה. כשאתן רוצות אותנו בגלל סיבות , כל סיבה , אפילו אם זה בגלל רגישות ורומנטיקה - תמיד יש את התסבוך שיבוא מישהו יותר טוב... אנחנו רוצים את הבטחון לדעת שתשארו איתנו בכל מצב , שתהיו שלנו. 7. ותיהיו עדינות!!! , אל תקללו , אל תעליבו , אל תצעקו , בטח לא אותנו אבל גם לא אנשים אחרים -זה פשוט דוחה אותנו לראות אתכן במצבים כאלה. נראה לי שאת רוב הדברים פה גם נשים רוצות. לפלספניות יש לי סקר דעת קהל שאני עושה

Vdrums

New member
סקס? מעמד להראות לחבר'ה?

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אתה בטוח שאתה בן 22? לפי מה שכתבת זה חשיבה של כיתה ח'...

nirshats

New member
מסכים איתך שזה ילדותי , ופסול , אבל

מה לעשות זאת חולשה שאנחנו צריכים להתגבר עליה. אני אישית מכיר סיפור על חבר שלי , בן אדם זהב - שנפרד ממישהי רק בגלל שהוא שמע שמישהו אחר זרק אותה בגלל מראה חיצוני. שלא תבין - היא נראתה לו בהתחלה בסדר , הוא דיבר עליה ממש בהערצה אבל ברגע שהוא שמע שאנשים חושבים שהיא מכוערת הוא פשוט לא רצה אותה יותר. ודרך אגב - כל ההעדפות בנושא יופי (בלונדיניות, אנורקסיות...) גם כן מאוד מושפעים מסטנדרטים חברתיים.

Vdrums

New member
אתה מדבר שטויות.

לי אין חולשה של להראות לחב'רה ומעמד ושטויות של כיתה ח' כבר עברתי מזמן. חבר שלך תסלח לי אדיוט וחסר חוט שידרה. יופי בעיני המתבונן, אבל מה שחשוב לו זה מה שחברים שלו חושבים והעיקר שהוא יצא "כלי". לי יש חברים שיצאו עם בחורות שאני לא הייתי יוצא איתם, תן לי סיבה אחת להגיד לחבר שלי שלדעתי חברה שלו לא נראית טוב או סתומה או לא יודע מה. זו בחירה שלו וטוב לו, אז סבבה. כל עניין ההעדפות של היופי לא מושפע אצל כולם מסטנדרטיים חברתיים ואין דבר כזה סטנדרטיים, כל הזבל הזה של אנורקסיות ובלונדיניות הוטבע בחברה ע"י תקשורת המונים וכו', למי שיש קצת שכל זה לא מזיז. ועל אחת כמה וכמה בין חברים.

nirshats

New member
מה שיפה בתת מודע זה שאי אפשר להוכיח

כלום , ברגע שאמרת על משהו "תת-מודע" כבר הפכת אותו למודע. אבל בכל מקרה על זה אני מדבר. אף אחד לא יודע שהוא מושפע מזה , אבל הטבע האנושי הוא כזה ואין טעם להתכחש. "היופי הוא בעיני המתבונן" וזה אומר שבכל אחת אפשר למצוא יופי ואפשר למצוא כיעור (אני לא מדבר על מושלמות) , ככה שאם כולם מסביב יורדים על מישהי שהיא מכוערת גם אתה תתחיל להסתכל עליה ככה , אלא אם כן כבר הגעתם לשלב מאוד מתקדם. ומסכים איתך שזה מגעיל להגיד דברים כאלה , אבל אנשים מגעילים לפעמים.

Vdrums

New member
אנשים מגעילים לפעמים כן זה נכון

וגם אני כזה לפעמים אני מודה. לא דיברתי על תת מודע, לי אישית הדברים האלה לא מחלחלים פנימה, ואני אל מסתכל על בנות דרך העיניים של חברים שלי. אם מבחינתך זה שלב מתקדם אז אני שם ובעצם הייתי שם כבר מזמן, יש לי חבר שהיום כבר נשוי, ואשתו שמנה, הוא לא ראה אף אחד ממטר יצא איתה 7 שנים ואח"כ התחתן, נראה לך שמישהו מהחברים בא ואמר לו שהיא לא נראית לו? הוא יוצא איתה לא אנחנו. וחבל שבגילך אתה לא שם ועדיין צריך להוכיח את גבריותו.

nirshats

New member
כל הכבוד! , אני דיברתי על

שלבים מוקדמים. ז"א , כל בן-אדם עם מינימום חוט שידרה ועומק שמתחיל להתאהב במישהי כבר הרבה פחות מושפע מסטיגמות ושטויות. אבל כשאתה יוצא עם מישהי פעם ראשונה , אחד מהדברים שעוברים לך , לכל אחד , בתת מודע זה מעמד. ואם אתה שואל אותי (ואפשר להתווכח) , הסיבה העיקרית, התת מודעת שגברים מחפשים את היפות זה לא רק הסקס , אלא יותר המעמד , הכבוד. זאת מעין דרך שלנו להוכיח לעולם שאנחנו מוצלחים. בן אדם שיוצא פעם ראשונה עם מישהי שיש לה סטיגמה של מכוערת בכלל לא ינסה להמשך אליה , (ולכן לשמנות בימינו כל כך קשה למצוא מישהו טוב)

Vdrums

New member
בקטע של השמנות אני לא מסכים.

זה עניין של טעם, יש כאלה שזה מאוד מושך אותם ועובדה שיש אנשים שיוצאים עם שמנות וההפך, בנות שיוצאות עם שמנים. שאני יוצא עם מישהי עובר לי בראש אם היא מעניינת בכלל, זה שהיא נראית טוב לטעמי זה כבר די ברור אחרת לא הייתי יוצא איתה מלכתחילה.

Sefy

New member
סלח לי על הבוטות, אבל: בולשיט!

אתה מכיר את כ-ל הגברים בכ-ל העולם ואתה יודע מה כ-ו-ל-ם רוצים ? ממתי בדיוק היה לך את הזמן ? אפילו אם יהיה לך כמה חיים לא תצליח! אז בלי כל השטויות הפרופסוריות האלה ופסיכולוגיות בגרוש. זה בולשיט אחד גדול ביותר ואני לא מסכים עם מילה אחת מתוך זה בצורת ההכללה שתקעת, רוצה באופן יותר יחיד ? אין בעיה! מסכים שיש חולארות שחיות בגן ילדים! אבל זה ל-א רלונטי לגבי כולם! מצטער לאכזב אותך.

Sefy

New member
קרחונית... יש לי שאלה ../images/Emo8.gif

זו עובדה שאת חמה אש, השאלה היא למה את ממיסה את הקרחונים כי לא יהיה לנו חורף בסוף

לא נראה לי כ"כ מציאותי...

הרבה ממה שכתבת - כבר הרגשתי כלפי מישהו.אהבה "נקייה כזאת". אבל לא נראה לי שזה יכול להימשך לנצח. אנחנו בני אדם עם שמחות ועצב ומשברים וכעס. אי אפשר אחרי כל מה שעוברים להישאר באותו מצב שאתה מתאר. זה משפיע ומחלחל... אבל אפשר להשתדל....

למעלה