מה שהבגדים עושים....

Just Me

New member
מה שהבגדים עושים....

סיפור מחיי היום יום של נערה... ... היא נכנסה אליי במהירות לחדר כשאני אחריה בצעקות, פתחה את הארון תפסה בידיה ערימה ענקית של בגדים ששכבו שם כבר כמה חודשים טובים (לא שלי היה אכפת)...וזרקה אותם על השטיח... הצעקות הפכו לצרחות, הרגשתי את כל הדם עולה לי לראש, אני שונאת שנכנסים לי לחדר והיא יודעת את זה! מרוב צעקות ושרשרת המילים המהירה ביותר שיצאה לי מהפה הרגשתי פתאום לחץ בצד ימין של הבטן... מיד השתתקתי והתיישבתי על המיטה, היא הסתכלה עליי, אחר כך הביטה מסביב... ``יש עוד דברים חשובים חוץ ממנו..`` הסתכלתי במבט כועס והשפלתי מבט...לאט לאט היא החלה לקפל את הבגדים ואני רק ישבתי ושתקתי, היתה מן שתיקה מגעילה ולחץ באוויר היא קיפלה והכניסה לארון, קיפלה וסידרה והניחה מסודר, ואני, אני רק ישבתי והסתכלתי בתמונות שלו שהיו בכל מקום, הסתכלתי והתחננתי לדמעות שיישארו בפנים. היא המשיכה בשלה ואני נרגעת לאט לאט. ``מה עם הגופיה הזו? את צריכה אותה?`` אני רק מהנהנת ללא שום מילה... ברגע שהיא יצאה מהחדר לענות לפלאפון שלה (שמצלצל 24 שעות ביממה) קמתי, לחצתי PLAY במערכת והתחלתי לסדר את הבגדים. אחרי 10 דקות בערך היא באה, העפתי מבט לעברה וחזרתי לבגדים... היא התקרבה ואמרה ``אל תתעצבני סתם, את רואה איך כואב לך?..`` ``את יודעת שאני שונאת שנוגעים לי בדברים..`` היא חיבקה אותי בלי שום מילה, הנחתי את הראש על הכתף שלה דמעות עלו לי לעיניים אבל לא נתתי להן לצאת... הודיתי בליבי על אמא שלי...

O.D

New member
ממש יפה מתוקה

אני מקוה שהמצב הזה לא אמיתי ואם כן יש לך את המספר שלי :)

נגעת עמוק בפנים...

מיוחדת שלי מלאך טהור מה שעובר עליך גורם לי לחשוב רבות בעיניין קיומו של ההוא ממעל אני שואלת שאלות... אבל כמובן - נותרת ללא מענה. כושר הכתיבה שלך, יקרה שלי, הוא משהו מיוחד והירהרתי בשאיפה שלך שסיפרת לי עליה אתמול אני מניחה כי תצליחי, עם כישרון שכזה ואני בטוחה שתימצאי את הסבלנות והתמיכה הנחוצה לכך ריגשת אותי עד מאוד, הזלתי דמעות הקדשתי כל אחת לכאב אחר שלך אני מקווה כי מה שניתק אתמול בינינו את הקשר הסתדר היום אני מקווה כי את חשה בטוב ולא קר לך ילדה מקסימה ואם קר לך אבוא לכסות את ליבך בשמיכה חמה ועוד משהו קטן... זוכרת החדר ההוא ה``אדום`` - ובכן הוא מחכה לקלוט אותך ולשמור על האוצר שלו היטב היטב בפנים שיהיו רק חדשות טובות :) מלאת תקווה ענבל

Just Me

New member
הדברים משתפרים....

ענבל שלי... אז מה שניתק את השיחה שלנו השתפר המון... הלכתי לבקר והרגשתי הקלה ענקית! בקשר לשאיפה שלי אז אני ממש מקווה שאני אצליח למרות שזה מאד מאד קשה... העיקר הוא שיש לי את התמיכה שלך! אני שמחה שחהדר האדום שלי מחכה לי ואני מבטיחה שאני אבוא להתגורר שם יום אחד... ותזכרי שה``וילה`` שלך גם מחכה...חחח! אוהבת כל כך!! ומתגעגעת מאד!! אני

למעלה