מה שהבטלה של החג עושה לאנשים...

chatenoire

New member
נייס!

אהבתי את האנטומיה, השיער המתנופף, שרירי הבטן, הרגל והיד שנשלחות קדימה, אבל בעיקר בעיקר את התנועה שהצלחת לתפוס.

yonabarak

New member
הערות

הרגל הישרה נראית לי קצת קצרה, אבל אולי זו ההקצרה.. יש קצת בעיה בצורת השימוש במכחול, השימוש בכתמים שחורים כהצללה, אבל ללא התחשבות בבניית עומק. חלקי גוף שמסתירים אחד את השני, צריכים לבלוט אחד על רקע השני, כדי להפריד ביניהם בצורה ברורה. כך למשל הכתם על הברך מתמזג עם ההצללה של הבטן התחתונה, והכתם על הכתף מתמזג עם השיער. נוצרים כתמים כהים חדשים על הדף הדו-מימדי, שאין להם קשר לתיאור המבנה התלת-מימדי של הגוף. הניסוח קצת מבולגן, אבל אני מקווה שהכוונה מובנת.

Supermans girl

New member
אתה טוב!

איך בידיוק מציירים עם מכחול? מאיפה מתחילים בכלל כדאתה מצייר עם מכחול? בכל אופן הציור ממש טוב, אני אוהבת ציורים שמציגים בני אדם במצבים אנטומיים קשים לתפיסה, אררר.... כמו זה. רק חבל שציירת את השיער מתנפנף ככה, זה קצת פורץ את הנתיב הריאליסטי של הציור, מכיוון ששיער לא עף כל כך גבוה כשרצים (מניסיון). אבל באופן כללי- התרשמתי. (זו פעם ראשונה שאני רואה ציורים שלך). דניאל.

chatenoire

New member
שיער - חייו ופועלו

אמנם אין לי הרבה שיער, וגם כשהיה לי הוא מעולם לא התנפנף כל כך, אבל אני נוטה להסכים איתך - שיער באמת לא קופץ לגובה בזמן ריצה. מצד שני - החבל מאחורה ודאי לא נכנס לשם בטעות (אלא אם כן נשפך דיו על הנייר וערן היה חייב להסתיר את זה, מה שכל אמן יכחיש מיד). אני מנחשת שהשיער הקופץ הוא תוצאה של קפיצה מהחבל, והצעד שאנו רואים הוא צעד הריצה הראשון, ישר אחרי הנפילה. אני חושבת שניוטון יסכים עם זה. אם לא, אני אסקול אותו בתפוחים.

effigy

New member
אני חושב שהיא בכלל באה לעשות

תרגיל בג´ודו (אני אגיד לכם את השם שלו בערב אחרי אימון דניס) זה שנופלים על הצד ובולמים

row

New member
יותר נראה כמו הכנה לוולה ../images/Emo6.gif

Supermans girl

New member
אתה לומד אצל דניס?

גם אני.... דרך אגב, קוראים לבלימה הזו בלימת זאמבוקימי צד ימין\שמאל.

illustrator

New member
אוקיי...

לגבי החבל והשיער, היא באמת אמורה לקחת את הצעד הראשון לאחר שקפצה מאיפה שהוא על החבל, ולכן גם העמידה שלה לא לגמרי יציבה כמו של אחת שסתם רצה. לגבי ההצללות, ובכלל העבודה עם מכחול, מדובר בנסיון בסגנון שאני לא ממש רגיל אליו (בדר"כ אני עובד בעיקר עם עט, עם שילוב של מכחול בעת הצורך). בגדול, ציירתי כמה קווים כלליים ואז התחלתי להכהות כמה איזורים לפי ראות עיני. עם הזמן (במידה שיהיה) אני מקווה להשתפר...

*GormE*

New member
אני חושבת שאם היית מוסיף קו מיתאר

אנכי שחוצה את הפופיק אז התנועה הסיבובית של האגן היתה יותר חושנית וברורה. חוצמזה זה נורא כיף לעבוד עם דיו ומכחול, ראיתי את ירמי פינקוס משתמש בזה ואז גם אני התחלתי.

מותר לשאול את כל הציירים המוכשרים..

בני כמה אתם ו...למדתם לצייר בחוג או בקורס או בביצפר מיוחד או משו? כי שמעו....זאת שם למעלה בל דה בלאק ויליה....היא חברה שלי והיא רק בת 16...ואני עדיין לא פגשתי עוד מישו בן 16 שלא היה בחוג או משו שמצייר טוב כמוה...ולעומתכם (נו אפנס בל) היא ממש חרא... (אני חברה כ"כ תומכת...) אז או שאתם בני 50 או שאתם ממשששש אבל ממשששששששששששששש כישרוניים. או שהייתם בחוג...טוב הבהרתי את עצמי לא?

chatenoire

New member
תשובה שלי

אני בת 18, בוגרת מגמת אמנות בחטיבה ובתיכון (זה שש שנים של אמנות שכמעט ולא עזרו לי בכלל בתחום הקומיקס). את ציור הקומיקס למדתי מספרים, בעיקר, מטיוטוריאלז באינטרנט ומחוברות קומיקס מסוגים שונים. יש מעט מאוד - אם בכלל - חוגים לקומיקס או לאיור בארץ, אז רוב הציירים שתפגשי פה הם בטח אוטו-דידקטים. אני טוענת שהרבה מאוד מההצלחה תלויה בעד כמה אתה רוצה להצליח. מאז ומתמיד רציתי לצייר, גם כשלא ידעתי שזה קומיקס, והשאיפה הזו גרמה לי להמשיך ולתרגל, להתאמן ולעבוד על זה, במשך שש השנים האחרונות. כל שנה, חודש ושבוע שאני מביטה לאחור על העבודות שלי אני רואה שיפור ולמידה, ואני מאמינה שכל אחד צריך לשאוף לזה.

effigy

New member
הם צעירים (יחסית לבני 50 ../images/Emo8.gif) והם

מצמששששששש אבל ממשששששששששששששששששששששששששששששששששששששש כישרונייים.... אבל את גיל 16 הם עברו..

*GormE*

New member
אני בת 18 ומעולם לא למדתי אמנות

והדבר הכי קרוב לזה הוא קורס של שבועיים במתא"ן לפני שנה שעסקנו שם באמנות פלאסטית אבל יותר שרצנו וציירנו קצת, לא למדנו כלום יותר מדי. אם כבר אז למדתי תיאטרון שתרם לי הרבה ביצירת קומיקס (העברת עלילה עם קונספציה מרכזית, משחק, עיצוב וכו´) וגם ביולוגיה אבל זה היה יותר בשביל הכיף

row

New member
אני בן 17 ובתיכון אני הכי ריאלי שיש

אני לומד בתיכון 5 יח"ל מתמטיקה 10 יח"ל מחשבים 5 יח"ל רובוטיקה 5 יח"ל תקשורת נתונים ספרתית (פחדתי להשמע מתנשא או משהו אז רק שתדעו אני ממש לא, הלוואי שהייתי יכול להחליף את הכישרון שלי במחשבים בכישרון בציור ובאומנות) כל קשר ביני ובין לימוד אומנות הינו מיקרי בהחלט אומנם לא ראיתם ציורים שלי עקב מחסור בסורק שעובד אבל... לצערי ממש אין לי כישרון לציור ולמדתי הכל מעבודה קשה שפשוט ישבתי הסתכלתי על אובייקטים ועל ציורים בקומיקסים וציירתי אותם, זה הכל עיניין של השקעה. ומניסיון אני מציע אל תחזרו על הטעות שלי ואל תיאשו לעולם אחרת תבזבזו זמן חשוב שיכולתם להשקיע על שיפור הציור!!!

הממ...את מכירה אותי אבל בכל זאת..

לא התראנו כבר שנה וחצי.... אני פשוט מקשקשת במחברות וזוכרת את מה שיוצא לי טוב...וקצת מסתכלת על עצמי במראה...(בגלל זה לכל הציורים שלי יש עיניים בהירות?) אני משערת שהמקום שלמדתי בו הכי הרבה זה פה...אני מסתכלת בעיקר על הציורים של גירי ולומדת תשטויות הקטנות...אבל אף פעם לא למדתי או ישבתי והכרחתי את עצמי לצייר. פשוט משעמם לי.... אני משתפרת המעצמי...ואולי כשאני יהיה בת 19, אני אוכל לצייר טוב כמוהם... אני גם קוראת טונות של ספיידי וזה דיי עוזר בטח... למרות שהסגנון הכי רחוק מהסגנון של אמייזינג ופיטר פארקר. ואני דיי מתעבת את אולטימט... זה לא כ"כ משם...יותר מפאנארטים שמפרסמים בפורום....

בל אין צבע על מגש הצבעים שיכול

להיות מזעזע כמו העיניים שלך...^_^ אתם צריכים לראות אותן....זה כחול זועק כזה..כמו בחופים של האיים הבודדים, ואין לה בכלל טבעת שחורה מסביב. זה נראה כמו עדשות מגע...

למעלה