מה שהבטלה של החג עושה לאנשים...

rusty2223

New member
כחול זה טוב.....

כחול זועק יכול להיות יפה דווקא אל תרדי עליה סתם ככה. היא לא מציירת גרוע בכלל. אליאור.

giri

New member
כבר מזמן לא הייתי פה...

אבל מאד מחמיא לי לשמוע שלא נשכחתי!! תודה רבה, בל... אני מוחמאת ביותר... ובנוגע ללימודים (השאלה הכללית) אני בת 21, (22 בסוף החודש
) ואת התיכון שלי גם אני משכתי לכיוון הריאלי... בערך בגיל 17, אחרי שנמאס לי שאנשים כל הזמן שואלים אותי אם למדתי איפשהו לצייר, החלטתי באמת לנסות ללמוד והלכתי לקורס במכללת העמק. הקורס לימד אותי מעט מאד קומיקס והרבה מאד יסודות - ציור לפי מודל, רישום ובעיקר סבלנות... אחת המעלות החסרות לכולנו פה לפעמים - מי מאיתנו מוכן לעשות את הסקיצה המושלמת מחדש כדי לשפר? בקיצור, עשיתי קורס בסיסי כזה של שנה שאני ממליצה לכולם פה!!! זה גם ממש כיף!!! ולכולכם יש כזה כשרון שרוב הסיכויים שתתבלטו...
חוץ מזה, כמו כולם, אני מחזיקה ארסנל ספרים רלוונטיים בבית ופותחת להסתכל ולנסות להבין וללמוד איך הם עושים את זה קיבינימט???
אני מתנצלת מקרב לב שלא הייתי בפורומים כחודש (אולי יותר?) ולא יכולתי להתפעל בזמן אמת מהעבודות המדהימות שיש כאן, אבל הנה חזרתי... ואני מקווה שעכשיו יהיה לי יותר זמן...

^_^ היא צודקת. אתה לא ראית אותי...

וכחול ז לא תמיד טוב... דבר ראשון, לכם אנשים בלי בעיות גנטיות, יש כתמים בעיון, כהה בהיר כהה בהיר וכה´... לי יש בהיר בהיר בהיר בהיר בהיר. הכל אותו הדבר. כמובן כשמסתכלים מקרוב זה מונח בשכבות כמו בעין רגילה אבל אין כתמים. העישון שלי דיי קטן וזה...לא כמו רוב כחולי העין..שהעישון שלהם נורא רחב. בגלל זה הראיה שלי דיי גרועה...אני צריכה משקפיים נמ´ 2. וזה גם מעצבן כי כולם מסתכלים לי לתוך העיין כדי לבדוק אם זה עדשות... וכל הזמן נועצים בי מבטים...אייש... זה מתיש. מה עוד שכל ההרכב של הפרצוף שלי מוזר...אני לבנה עם נמשים ושיער שחור... אני בנאדם מעוות..כן, אין ספק.

assaf222312

New member
*אהם אהם*

לא איכפת לנו כאילו... זה לכי תספרי בפורום הקשור לכך לא פה!

../images/Emo31.gif..אופסי אצבע לא נכונה..

אני לא חמדה למי שלא נחמד אליי. אזזז...סתם שיעמם לי אז סיפרתי לכם על צרותי והעיניים שלי....אם זה לא מעניין אותך אל תקרא...ואל תגיב גם טוב?

assaf222312

New member
סתום תפה

ימכוער אל תגיד לי להרגע אני רגוע!!!!!!!!!!! ומחר גם יום שמח לאומה

Supermans girl

New member
אני בת 16-

ולא למדתי אף פעם לצייר קומיקס. למדתי רק השנה רישום בסיסי במסגרת חוג בחירה שהוכרחנו ללמוד במסגרת בית סיפרית. יש להוסיף שאני למדתי המון מהחוג הזה ואני חייבת תודה גדולה למורה שלי, הלן. אבל חוץ מזה כלום. אני חושבת שזה משהו שצריך לבוא ממך.

The Crusader

New member
מממ...

אני בן 17 לומד עיוני מלא (מחשבים פסיכולוגיה (איזה טעות) וכלכלה) אני אישית למדתי לצייר מלהתבונן בקומיקס ספרי אנטומיה ושאר חומרי רפרנציה באינטרנט וספרים אחרים.... וזהו

apathic

New member
שכחתי להגיב... אני בן 18

מצייר קומיקס כבר.. לא יודע.. אולי 6 שנים, אבל רובן לא נחשבות ממש. למדתי במגמה לאומנות, אבל מלבד כמה שיעורי רישום, זה לא ממש שינה אצלי משהו מבחינה אמנותית. אף-פעם לא למדתי אומנות בשום מסגרת אחרת. אפילו לא לקחתי אומנות בכיתה ט´ בתור שיעור בחירה, כשהיה אפשר. ובטח שלא הייתי בחוגים - ייאמר לזכות ההורים שלי שרצו שזה יצא לי בטבעיות... למדתי גם ביולוגיה בתיכון... וזהו.

a fire inside

New member
אני בן 16 וחצי

ואני מצייר מאז שאני זוכר תעצמי, לא למדתי לצייר באף חוג או משהו.. ומתפתחים מציור לציור והתבוננות בציירים אחרים אני חושב שמה שבאמת תורם לציירים צעירים זה שיעורי תנ"ך משעממים :)

apathic

New member
אני מסכים

בשביל זה באמת יש שיעורי תנ"ך. וספרות. והיסטוריה. ואנגלית. ולשון. אוקי, אני מודה, ציירתי בכולם, כל הזמן. חוץ ממתמטיקה (לא היה זמן, כל הזמן תרגילים לפתור, לא רציתי שיהיו לי שיעורי בית).

row

New member
מי בכלל בא לשיעורים האלה?

תלכו לישון במקום אגב דווקא תנך זה מאוד מעניין אם יש לכם את המורה הנכונה

*GormE*

New member
כן, גם אני ציירתי בכולם

אבל את הציורים היפים ביותר אני חייבת לשיעורי תיאטרון!! ובביולוגיה גם כן לא מספיקים כמעט לצייר

למעלה