מה שהבטלה של החג עושה לאנשים...

apathic

New member
דווקא

של הקלסר של ביולוגיה שלי מלא בציורים, גם הקלסר עצמו וגם תכולתו. אבל זה כנראה בגלל שלא ממש הקשבתי לעיתים קרובות... (<--ניתן לומר על כל המקצועות)
 

*GormE*

New member
בי"ב הקשבתי די הרבה. אפילו בתנ"ך

אבל היסטוריה חיפפתי להפליא למדתי רק יום לפני המתכונת וזהו מזל שיש לי בונוסים...!
 

Supermans girl

New member
השיעור האידיאלי לשרבוטים.

הוא ביולוגיה. עם כל אהבתי למקצוע, אפשר להספיק לצייר המון (רק היום חזרתי משעתיים ביולוגיה עם כמה ציורים חדשים). במתמטיקה אין שום אפשרות לצייר. באנגלית זה מסוכן, כי יש מצב שהמורה מתחיל לשאול אותך דווקא שאלות על החומר, וקשה להמציא לו איזה משהו ועוד באנגלית. תנ"ך זה נחמד. התחלתי ללמוד רק השנה וכבר ציירתי את המורה שלנו מתחרמנת על שאול המלך (מה המשפט- "אני, יש לי משיכה לשאול, למרות שתקופת המקרא לא חיבבה אותו, לדעתי הוא היה ה-גבר"- אמור להביע?!) בהסטוריה אי אפשר ממש. ללא ספק ביולוגיה הוא המקצוע האידיאלי לשירבוטים באמצע השיעור.
 

*GormE*

New member
כמה למדו פה ביולוגיה?

אני חייבת להגיד שזה נורא משמח אותי, אני חולה על המקצוע הזה וזה נתן לי מלא בונוסים לאוניברסיטה נראה לי שהממוצע שלי עם הבונוסים הוא 98. מישהו יודע מה זה אומר? (אם יש עד 110 אז נדפקתי, למשל)
 
מביאה אותה במסובב:

כולם! כולל ספורט! כל המחברות שלי הם ציורים. יש כותרת למעלה ואת כל מה שצריך לכתוב אני מחליפה בהמון המון קישקושים (יש לי גם נטיה לצייר עיניים ואני לא יודעת למה...~_^) ולא, "מביאה אותה במסובב" זה לא אחד מהביטוים הרגילים שלי. ובספורט אסור להוציא מחברת אז אני מציירת על עצמי.
 

apathic

New member
איך בדיוק יש לך זמן

להוציא עט ולצייר על עצמך בזמן שאת מזיעה? אני לא מבין. אני לא זוכר שיעור אחד של ספורט שהיה לי בכלל זמן לעשות משהו כזה. אבל אני גם ציירתי בהפסקות, באוטובוס, ובכלל, מתי שהתחשק לי. ומסתבר שאני מצייר ממש טוב בנסיעה... אבל לא בשיעורי ספורט, אז את ניצחת.. :) (הייתה תחרות? לא שמתי לב)
 

rusty2223

New member
וואלה את יודעת בל..

גם לי יש את הנטייה הזאת לצייר עיניים וזה הדבר הכי מעצבן שיש בעולם!!!
 

rusty2223

New member
וואלה את יודעת בל..

גם לי יש את הנטייה הזאת לצייר עיניים וזה הדבר הכי מעצבן שיש בעולם!!!
 
*סופרת עיניים על הדף קישקושים ליד*

חמישים ושבע...^_^ אני נוראית. וזה לא כולל עיניים שמחוברות לפרצופים...
 
למעלה