מה שהגברים רוצים " באמת " ..!!!!!!

NOAMI4U

New member
מה שהגברים רוצים " באמת " ..!!!!!!

מה שאנו הגברים רוצים ב"אמת" הרי זו השאיפה האולטימטיבית ל " בתולה עם נסיון מיני רב " !!!! ואם זה נראה לכן מופרך. אבסורד מושלם. כי אז אתן רשאיות להקיש מכך על מידת הרציונאליות וההגיון המלווה את קיומו, מעשיו, והתנהלותו הכללית של המין הגברי. מובן מאליו, שהמסקנה העגומה שבעתיים נוגעת לכן, אתן הנשים. כי אם גברים הם עד כדי כך לא שפויים ממש. מה טעם מצאתן אתן הנשים לראות בהם את " טעם קיומכן" או למצוא בהם את הזהות המופרכת של "אושר = גבר". למה בכלל אתן רואות בגברים - חצי אלוהים !!! למעשה גברים הם טיפשים במידה כזאת, עד, שבלשונה של וואלרי סולאנס , "..הם מוכנים לשחות בנהר של סמרק סמיך אם יבטיחו להם בקצה המסלול כוס ידידותי.." אפילו הקשקוש המופרך הזה של "אהבה" - הוא המצאה גברית לחלוטין שבמבצע השיווק המוצלח ביותר בהיסטוריה האנושית הוטמע " כצורך אותנטי " של נשים. בעוד שלמעשה איננו אלא הנחלה של תודעה כוזבת ונועד למעשה להגביל את המיניות הנשית " חסרת הגבולות" רק כלפי אובייקט גברי אחד הלא הוא הדחליל או הפאטה מורגאנה של " הגבר הנאהב " !!!( כל זה כדי להשקיט את פחדיו הקמאיים של הגבר מפני המינייות הנשית " שלא ניתן להשביע אותה "). כך למעשה הפכה להיות "האהבה" - האזיקים החילוניים על מיניותה של האישה, מעין חגורת צניעות סמויה מן העין שהאישה לובשת "מרצונה" על גופה . למעשה מה שמונח לכם בין הגברים והנשים אינו אלא אוצר של דימויים מופרכים של "החסרת פעימה ", מציאות מדומיינת היטב של "אהבה", ניר מרשרש ומשומש של "פרפרים בבטן ", ושאר שטויות מיתיות מסוג זה. על מה שבאמת לא מתקיים דיון זה ההתנהלות של הזוגיות היום-יומית. אותו מאמץ סזיפי בלתי נלאה לקיים קשר הגון בין המינים, אותו יום קטנות, ללא זיקוקי דינור של "אהבה" ו"כימיה " - על זה ממש גברים ונשים לא מסוגלים לדבר. כי הם אינם מסוגלים להשתחרר משפה של קלישאות המודבקת למציאות מדומיינת היטב של - " אהבה" !!!

נימשון

New member
../images/Emo122.gif

מה
יש תקציר ל
ול
פשוט כל כך הרבה דברי חוכמה בפוסט אחד הם הרבה יותר מידי עבורי...

shaniza

New member
בהחלט יותר מדי דברי חוכמה

אני מרגישה טיפשה... לא הצלחתי להבין כלום

RANINA

New member
חח רק אל תגידו

שהיא צודקת כי אז הגברים פה יהרגו אותנו , למחברת``החכמה`` אני רוצה להגיד שיש ויש ו מה שאת רושמת זה נקרא הכללה שאני חושבת שדיברנו על זה מספיק פה

NOAMI4U האם יש כאן מירמור

שפורץ או מסתתר בדברייך? ניסיתי לרדת לסף דעתך להבין איפה הטענות, מה לא בסדר ומה חסר. מצטערת היה לי קשה לרדת לסף דעתך. אבל אין ספק שאכזבה כלשהי כנראה גרמה לך לרשום את מה שרשמת. הרבה מסקנות, ביקורת,חוסר הערכה לשני המינים, הן למין הגברי והן למין הנשי. ואני בכלל מנסה להבין מה אתה מחפש ביקום הזה. האם אתה שואף לאהבה, לזוגיות, להתגבר על קלישאות שיתכן שנמצאות רק אצלך או שמה אתה מנסה לשבור את שיגרת היום יום בזוגיות. אשמח שתגיב.

NOAMI4U

New member
מה אני שייך לכל זה ?????????

למה לכל הרוחות את לא מסוגלת להיתס לדברים שלי נטו, אלא את מתעקשת לדעת מי אני ? האם אני ממורמר ? האם אני מאוכזב ? - מה אני קשור לכל זה ?? העלתי כאן טענות מסוימות שעיקרן יחסי הניכור ותודעת הכזב המלווה את יחסי המינים. ואת מסוגלת להתעסק רק בי ?????? ופרט לכך, מה "העברית" המשונה הזאת . מה זה "מירמור " אין דבר כזה בעברית !! יש " התמרמרות " - אבל אין מירמור !!! " מירמור" היא משהו בשפת פיגולים שאמורה להזכיר עברית אך איננה ממש עברית !!! גם החיבור המזויף שאת עושה בין "אהבה" לזוגיות - מורה יותר מכל שא הבנת דבר וחצי דבר מדברי בהודעתי כאן. " אהבה" היא כזב , פאטה מורגאנה, " מציאות" מדומיינת של הסובייקט. אבל זוגיות היא מציאות ממשית היטב של קיום בצוותא בין המינים. מה לזה ול"אהבה" ???????? !!!!!!

magenta73

New member
מי אמר

שאנחנו רואות בגברים את טעם קיומינו? וגם טוב לדעת שהמשוואה היחידה היא אושר=גבר... המיניות הנשית היא חסרת גבולות? והמיניות הגברית לא? לא ניתן להשביע את המיניות שלנו? איפה זה כתוב?!? אולי אהבה היא פאטה מורגנה, כפי שאתה טוען, אבל יש כאן צורך במבנה על כלשהו שיאפשר את המשך הדור והזן האנושי. כי בסופו של יום, ה"אהבה" היא רק חלק מ"זוגיות" שמובילה ל"משפחה" משמע צאצאים. וזהו. לבנתיים...

Vdrums

New member
דבר בשם עצמך.

מזמן לא היו פה דברי הבל שכאלה. (והבל זה בעברית)

NOAMI4U יודע מה הכי עצוב?

אחרי שקראתי את כל השטויות שכתבת בפורומים אחרים הגעתי למסקנה שחבל שבכלל התאמצתי להגיב לשטויות שלך. לדעתי אתה פרמיטיבי, מתנשא,שובניסט ואנחנו המין הנשי רק חור באוזון שמשמש אקט מיני לגבייך לא יותר מזה. לא אשמה שהגעגועים הישנים לימים שעברו גורמים לך לחשוב מה שאתה חושב כעת ועוד להביע אותו בפרסיה. יש ספר שניקרא "שינוי ידידותי" של רפי יעקובי, המלצה שלי שתקרא אולי דעתך לסביבה תשתנה לפני שאתה מוציא את תסכולייך ברבים ועוד טורח לחפש דקויות בסגנון כתיבה שלי בכדי להתגונן מדבריי. אז לעת עתה קטנתי מלחנך אנשים רק עצוב לי שדרך החשיבה שלך היא כמו שהיא! ולמרות מרום שנותייך וגילך המופלג אף פעם לא מאוחר לשנות גישה!!!

orrin

New member
אתה לא הגאון שכתב את הקטע הבא?

"עכשיו על סיפו של "הגיל הנורא הזה" - 50+ . הגיל שבו הנסיון מחפה על הכושר בקרב נסיגה ארוך ומתמשך שאין בו תהילה ותוצאותיו ידועות מראש. עכשיו על סיפו של הגיל הזה אני מתקשה להאמין שניתן בכלל " לחזר" אחר נשים בנות 50+. מה נותר בנשים בנות 50+ ? ערימות צלוליטיס מהלכות. כונפות-גרוטאות מהסוג שלא ניתן להביט בהן . איך בכלל אפשר לגעת באישה בת 50 + ? . אני מתקשה להאמין שאני מסוגל לגעת באישה כזאת אפילו לא בקצה המקל ? "..גוף צעיר ייחשק את הדם .." כתב בצדק רב, המשורר נתן זך, ואני נצמד לגוף של החברה שלי , צעירה מהמממת ביופיה בת 20 ממוצא אתיופי. אני נושם אותה אני טובע בתוך הטעם המשכר שלה. בין הציצים משייש, על עור הברונזה הבוהק והמתוח שלה. אני מודה לאל שקנה המידה של הארוס הפרטי שלי איננו אלסטי כמו של כולם ולא " התגמש " דיו במהלך השנים כדי שנשים בנות 50 ייראו בעיני " אטרקטיביות ". אני מודה שאני לא מסוגל לחשוב על עצמי חודר לתוך אישה בת 50 +. עצם הרעיון מחליא אותי. אני מתקשה להאמין שגבר ראוי שמכבד את עצמו יניע את האוטו שלו בשביל " דייט " עם בת 50+ ( עצם המושג " דייט " עם בת 50+ מגלגל אותך מצחוק ..), הרי מצב ההיצע והביקוש בשוק הבשרים כיום מאפשר בקלות רבה לגבר בן 50 לצאת עם בחורה בת 25 !! אז בשביל מה להסתפק בסטייק לעוס היטב בטעם של סוליה ישנה !!! בכלל , מה נותר בחייהן של נשים בנות 50+ ? , הילדים כבר פרחו להם, וכל שנותר להן הוא לממן מנתחים פלסטיים בקרב הנואש וחסר התוחלת למנוע את הארוזיה הבלתי נמנעת.." מדהים כמה רוע/טמטום/אטימות יש באדם אחד. מקווה שלפחות אתה מסוגל להסתכל לעצמך בעיניים (פשוט כי סביר להניח שחברה שלך עוד משחקת בברביות)

גאיה ק

New member
../images/Emo46.gif../images/Emo6.gif תראה~תשמע../images/Emo6.gif

לא שווה בכלל התייחסות,כמובן,אבל...הועפת,נמחקת,הוגבת קשות מכל מקום שזיווך מלא ההשראה הגיח בו ולא לראשונה. אין בעיה עם דיעות שונות,די..נהפוך הוא. הבעיה היא בשליליות הממלאה כל מילימטר בישותך ובתשומי שלך,מסכן. בכלל,יש אפשרות שאתה גמד ודוח,ח,ח,חה ומשחק עם בובות מתנפחות מתוחות..ומי יודע מה עוד...בוירטואלי הרי הכל אפשרי. חבל על הבזבוז,שכן הנך כותב די בסדר... אני הייתי מקצרת את שימך ל~NO כי במלואו הוא ממש לא שייך לך,טעות דו משמעית של הטבע ועוד מישהו/היא/הם... ומקצרת לא רק את שמך!
גם אנחנו אוהבות אותך מאוד

הXקס

New member
שמעו.

אתה צודק ב100 אחוז אני קראתי את זה אולי 5 פעמים להבין אבל הבנתי ואני יתמצת לכולם מה הוא אומר הוא אומר שאנשים אוהבים אבל לא יכולים לחיות ביחד מפני שאהבה זה לזמן מסויים ואחרי שנגמר הפרפרים מתחיל האקשן

למעלה