מה שהודגיק כתב על תאיילנד..

דגנילי

New member
מה שהודגיק כתב על תאיילנד..

מזכיר לי ומעצבן לי.. לפעמים אני מרגישה יד שניה - וזה בעצם נכון אבל לא תמיד מוצדק..כי הייתי חולה ב"סרטן" גם אם זה היה לפני כמה שנים טובות * שנה אחרי שהחלמתי, קיבלתי פטור רפואי מהצבא אוטומטית - ומה שהכעיס אותי שלא הסכימו לנדב אותי.. * רצינו להצטרף לקיבוץ - לא הסכימו לקבל אותנו..כי הייתי חולה בעבר. * במקום העבודה היו צריכים לעשות לי קרן פנסיה מיוחדת במינה.. * רציתי לעבור קופ"ח - ברגע ששמעו שהייתי חולה, ויתרו על הרעיון ועוד מלא דברים כאלו.. אולי אפשר להבין בחלק מהדברים - אבל מעצבן מאוד..אני סוג יד שניה כזה..

rubber duck

New member
לא לתת לבירוקרטיה לנצח

לפני אי איילו שנים כשבדיוק סיימתי את הטיפולים עמדתי בפני נסיעה לאליפות עולם בטיסנאות ( מי בכלל חשב על ביטוח ) הנסיעה לא התקיימה בסופו של דבר ( לשותף לנסיעה נולדו תאומים ) שנה לאחר מכן כשאני עדיין מוגדר בשיא תקופת הסיכון נסעתי לאליפות עולם בארה"ב סוכן הביטוח שקיבל ממני את הנתונים שאל כמה שאלות וקיבל מכתב מן הרופאה שלי שמבהיר לו שהסיכוי שיקרה לי משהו הוא בדיוק כמו הסיכוי לחצות את הכביש ולחטוף טיל סקאד בראש באותה שניה ) ואכן נסעתי ולא הוספתי אגורה לביטוח בקיצור לא לוותר לצאת לבלות לטייל ולהנות שרון

למעלה