"מה שהיה הוא שיהיה, ואין חדש תחת השמש"

"מה שהיה הוא שיהיה, ואין חדש תחת השמש"

כל ההתפתלויות וכל הדיבורים והוועדות, ובסוף חזרנו לנקודת ההתחלה: אין שוויון בנשיטה בנטל הבטחון.
החילוניים חוטבי עצים ושואבי מים ומשרתים 3 שנים בצהל בכל התפקידים בלי שום פריבלגיה ובלי שום דרישות.
ישיבות ההסדר ימשיכו לשרת 16 חודש.
הדתיים יתחילו רק ב-2017 ועד אז ימהרו להתחתן כדי למנוע גיוס
החרדים בכלל לא מתייחסים לחוק ולא מתכוונים להתגייס, ומי שכן, יש לו תנאים ודרישות בלי סוף.

העיקרון של כולם שווים בפני החוק, ממשיך לא להתקיים.
מה זה "יעדי גיוס" ? למה רק לחרדים יש יעדי-גיוס ולחילונים לא ?
לפי החוק יקבעו כמה חרדים צריכים להתגייס, והיתר פטורים.
זה פשוט צחוק מהעבודה.

אם אני הייתי צריך להתגייס היום, הייתי מסרב, עד שיקבעו יעדי-גיוס-לחילוניים.
כי אם הדתיים יכולים לשרת רק 16 חודש והחרדים בכלל לא, אז גם לחילוניים מגיעה אותה פריבילגיה.
אבל זה לא יקרה, לא יהיה שוויון והפוליטיקאים ימשיכו למכור אותנו בעבור הכיסאות שלהם.
החילוניים ימשיכו לסבול, גם לשרת 3 שנים, גם לשלם מיסים במקום החרדים, גם לממן את החרדים ששונאים את החילוניים ואת המדינה, ובסוף עוד יקראו להם "עמלק"......

כבר ידוע בכל העולם ששני עמים לא יכולים לחיות באותה ארץ, ופה יש שלושה עמים: ערבים,יהודים וחרדים.....

י מ י ת 2

New member
בלי קשר למי שנכנס ברשות או בלי לפורום

אני מצטערת על ההתבטאויות או יותר נכון על הדעה בקשר לערבים שנפגעו בעכו. זה נראה לי מאד לא הומני. הערבים הם בני אדם קודם כל. אתה יכול להתווכח עם הדעות והעמדות שלהם. אבל לשמוח על מותם של אנשים חפים מפשע. בעיני זה צורם.
ומעניין שלא מפריע לך לאכול אצלם.
בתיאבון.

יוליקה

Member
מנהל
ימית, כמי שגרה בקרבתם מסכימה עמך.

מאיר,

בנפול אויבך, אל תשמח...

ראשית המשפחה שנהרגה לא בטוח שהיתה אויבת שלך/שלנו...
הן בני אדם... אני גם לא שמחה על כל הסורים שהורגים אחד את השני....

כל שנותר לומר , גם אם כך אתה חושב, אני מצטערת על כך.

סייפא:
אני גורסת שחברי הפורום יכולים לערוך דיון בסוגיות שחברים מעלים בעד או נגד ואפילו להתווכח.
לא ניראה לי תקין, שאורח זר, ניכנס לפורום רק כדי לעקוץ, לפגוע ולהעליב...

לפני שהופכים להיות נורא הומנים

לפני שהופכים להיות נורא הומנים.
כדאי לקרוא את כל מה שכתבתי, כולל בכותרת, וזאת אתם לא עושים, או שאולי צריך לחזור על הכותרת שוב בתוכן ההודעה ?
אין לי בעיה עם זה, ואני כבר מיישם זאת.

כתבתי במפורש ובעברית ברורה שאני אף פעם לא שמח כשמישהו מת.
כתבתי או לא כתבתי? אז למה אתם מתעלמים מכך ???
ממש אני לא מצליח להבין.

לשמוח כשמישהו מת, זו התנהגות של אנשים מרושעים כמו ערבים שחגגו על הגגות כשטילים נפלו על הארץ או של דתיים ששמחו וחגגו עם מוזיקה וחלוקת סוכריות על הריגה אצל הערבים.
אני אישית לא שונא ערבים, אבל אני שונא מי שפועל נגד מדינת ישראל, ונגד זה אין לי שום עכבה, זה אצלי קו אדום, ייהרג ובל יעבור.

פרטתי על מה אני מדבר כמה שאני יכול, ומי שהסתובב שם בלילות בתפקיד-סמוי זה אני ולא אתם, ואני יודע מצויין על מה אני מדבר, ובהחלט על מה הם מדברים ומה היחס שלהם אבל אני לא יכול לפרט בפורום פתוח.
יש לרובם שינאה כמו שלמחבלים נגד המדינה, וכל הפגנה של עכו הערבית היא הכרזת מלחמה על כל נהגיה נגד היהודים ונגד מדינת ישראל כולה, עם רצח בעיניים....., אבל כבר שכחתם את מה שקרה באירועים הללו.

כן, אני לא יכול להיות דו-פרצופי ולהשתתף בצערם של מי שנפגע זה לא אומר שאני שמח למותו של מישהו, כפי שאמרתי (בפעם הרביעית), שאני אף פעם לא שמח למותו של מישהו, הייתי מעדיף שלא תהיה שינאה כמו שהיו לי חברים טובים בכפר סולם כשהייתי נער, והיום אי אפשר להסתובב שם בלי לחוש את השנאה, ושנוכל לחזור להיות חברים ושנוכל לטייל בכל רחבי המזרח התיכון בלי חשש.

כמי שהשתתף במלחמות ישראל ובפעולות ובמבצעים מעבר לגבולות המדינה ב-"כיתת-השועלים", מעולם לא היינו שמחים לעובדה שהצלחנו להרוג את האוייבים, השמחה היחידה היתה שאנחנו לא מתנו. (בסוף כל חבריי נהרגו במבצעים שונים, ואני היחידי שנשארתי חי מכל היחידה).

אני בהחלט לא דו פרצופי וכשאני רואה אויבים של מדינת ישראל נפגעים, אני לא שמח במותם (פעם חמישית) אבל לא חש בשום סימפטיה אליהם.
אתם יכולים להיות בעד או נגד מה שאני אומר, לכן זו דמוקרטיה, רק תייחסו לכל מה שאני אומר ולא להתעלם מחלק מדבריי, ותקראו כעת שוב את ההודעה הראשונה כולל הכותרת.

ולגבי הטרולים שנכנסים לפורום, זה היה פשוט מחפיר לראות את הקללות שנכתבו, ועוד בפורום כזה שאנשים מתייחסים אחד לשני בכבוד.
זה היה כל כך קיצוני, שרק הצביע על העובדה שהפורום הזה הוא בכל זאת שמורת טבע.

יוליקה

Member
מנהל
מאיר, אם בסמנטיקה עסקינן...

כתבת שאתה לא שמח שקורא אסון....

אבל אתה גם לא מצטער...על מה שקרה בעכו... וזה מה שצורם לעין....

יש הבדל

אני לא שמח על מקרי מוות מכל סוג , ואני בטח לא מצטער כי אני לא עשיתי משהו שאני צריך להצטער עליו.

אלא כתבתי שאין לי שום צער, הם פשוט לא מעניינים אותי. לא יכול להיות שאני יודע מה שאני יודע על שונאי המדינה, ואז אצקצק בלשוני ואומר שאני מצטער, זו תהיה מבחינתי דו-פרצופיות.

אני לא עושה הצגות, כי אין לי שום ענין באנשים ששונאים את המדינה עם רצח בעיניים, כמו שאין לי שום ענין במשפחות של מחבלים גם לא בילדים ובנשים שלהם, בדיוק כמו שאין לי ענין במתנחלים שפוגעים בערבים, כמו שאין לי שום ענין במה שקורה לעבריינים שפוגעים באנשים.

אני בהחלט מוכר כאדם מאוד חברותי, אבל מנסיון החיים שלי אני לא סובל אנשים שעושים רע לאחרים , וממש לא מענין אותי מה קורה להם.

כתבתי את זה כמה פעמים

אם רוצים ללכת על יעדי גיוס, שילכו גם כך לגבי החילוניים.
כך שכל בחור בן 18 מצהיר שהוא לומד ויקבל דחיה ועם סיום האוניברסיטה בגיל 22 הוא חייב לעשות סטאז' ויקבל דחיה עוד 4 שנים, ואז יקבל פטור משירות צבאי לחלוטין, בדיוק כמו לדתיים.
מי שלחלופין יתחייב ללמוד אחרי הצבא, ילך לשרת רק 16 חודש, ובזמן הלימודים 4 שנים יקבל משכורת, וזה יחשב לו כשירות צבאי של שש שנים, בדיוק כמו ישיבות ההסדר.

או,

לכיוון השני, כולם מחוייבים להתייצב בבקו"ם ולהתגייס לצהל בלי שום תנאים. כמו שחילוניים לא יכולים להציב תנאים, כך גם דתיים לא יכולים להציב תנאים.
רק צהל יקבע את מי הוא צריך ואת מי לא.
בלי שום פלספנות.

או

אם השלטונות חושבים שלא יוכלו לאכוף את החוקים על הפרזיטים, להפסיק להם את ההקצבות ושלא יחיו על חשבוני, ומי שלא יתייצב ויתגייס, תישללנה ממנו כל זכויותיו האזרחיות, והוא יהפוך מאזרח לתושב שזכאי רק לטיפול רפואי מציל חיים בלבד, על כל יתר הטיפולים הרפואיים שיעשה לעצמו ביטוח פרטי אם הוא רוצה.
סעיף זה יתייחס לחילוניים ודתיים כאחד.
תבוטל יחידת לוכדי העריקים במשטרה הצבאית.

או

להפוך את השירות בצהל להתנדבותי בשכר מלא.
(רק שתכינו חסק'ה לברוח לים עם הפלישה הערבית הראשונה, כיוון שהם לא ישאירו אף אחד חי).

עמיקם10

New member
המשתמטים משירות צבאי-חיים בפלנטה אחרת.

פלנטה שאין בה סכנה למדינה. ואם יש לימוד תורה מגן עליה. יש עוד כמה מגזרים שאין עם מי לדבר.

ובני יהודה מאמינים בקמיע שהיא עז, אז מה ?

(או תרנגול)
זה פוטר אותם מלשחק כדורגל כמו שצריך ?

מי שחי במדינה שיחיה לפי חוקי המדינה, לא מוצא חן בעיניו, שילך למדינה אחרת.
אני כחילוני נמאס לי להיות חוטב-העצים ושואב-המים עבור הבטלנים החרדים שונאי מדינת-ישראל, אפילו שיש להם נציגים בכנסת.....

עמיקם10

New member
רק כשראש עיר יפתח לשכה לרישום נשואין

ניפטר מהרבנות ומהדת. הם השתלטו לנו על החיים בתוקף כלום. בנימוקים של נצח ישראל. מספרים לנו שרק התורה שמרה על עם ישראל וזה בדיוק להיפך.

הם ממשיכים לטעון בלהט שהתורה שומרת על העם

אבל לשאלה איך לא שמרה על 6.000.000 התשובה שהדתיים המציאו, שזה היה נסיון מאלוהים.
זאת יכולים לאמר רק אפסים שאין לו שום כבוד לחיי בני אדם.

יוליקה

Member
מנהל
גם בכביש הם חושבים שאלוהים שומר עליהם

בגלל זה חוקי התנועה אצלם זה רשות ולא חובה!!!

הגעתי בלילה לתחנת הדלק בכביש 6...ליד משאבת הדלק לתדלוק עצמי
עמד חרדי שרכבו חונה בניצב למשאבה...כי כך הוא יכול לשטוף את הרכב קרוב יותר...
זה שע"י כך הוא תופס מקום בשתי משאבות...לא נוגע לו כלל...

כך זה גם בתן זכות קדימה...בעקיפה מצד ימין...או עקיפת פס לבן...או חיתוך רכב...
כולם חובשי כיפות...למה? כי אלוהים שומר עליו...ומי שומר עלי ממנו???

עמיקם10

New member
דובר על 400 לומדי תורה.כעת מדובר על כולם

חשבונות בנק יש להם..אם כי הבנקט פועל גם בשבת.אז משלמים להם עבור לימוד ועד שלא יפסיקו לשלם לישיבות לא יקרה כלום אף אחד לא יגויס.לא יעבוד וגם לא....יראה טלויזיה. וזה ממש חבל כי זה הרבה מנויים ביס ובכבלים- גם פלאפון וסלקום ואורנג' פועלים בשבת אז מה ?.

למעלה