שפירא מאיר
New member
"מה שהיה הוא שיהיה, ואין חדש תחת השמש"
כל ההתפתלויות וכל הדיבורים והוועדות, ובסוף חזרנו לנקודת ההתחלה: אין שוויון בנשיטה בנטל הבטחון.
החילוניים חוטבי עצים ושואבי מים ומשרתים 3 שנים בצהל בכל התפקידים בלי שום פריבלגיה ובלי שום דרישות.
ישיבות ההסדר ימשיכו לשרת 16 חודש.
הדתיים יתחילו רק ב-2017 ועד אז ימהרו להתחתן כדי למנוע גיוס
החרדים בכלל לא מתייחסים לחוק ולא מתכוונים להתגייס, ומי שכן, יש לו תנאים ודרישות בלי סוף.
העיקרון של כולם שווים בפני החוק, ממשיך לא להתקיים.
מה זה "יעדי גיוס" ? למה רק לחרדים יש יעדי-גיוס ולחילונים לא ?
לפי החוק יקבעו כמה חרדים צריכים להתגייס, והיתר פטורים.
זה פשוט צחוק מהעבודה.
אם אני הייתי צריך להתגייס היום, הייתי מסרב, עד שיקבעו יעדי-גיוס-לחילוניים.
כי אם הדתיים יכולים לשרת רק 16 חודש והחרדים בכלל לא, אז גם לחילוניים מגיעה אותה פריבילגיה.
אבל זה לא יקרה, לא יהיה שוויון והפוליטיקאים ימשיכו למכור אותנו בעבור הכיסאות שלהם.
החילוניים ימשיכו לסבול, גם לשרת 3 שנים, גם לשלם מיסים במקום החרדים, גם לממן את החרדים ששונאים את החילוניים ואת המדינה, ובסוף עוד יקראו להם "עמלק"......
כבר ידוע בכל העולם ששני עמים לא יכולים לחיות באותה ארץ, ופה יש שלושה עמים: ערבים,יהודים וחרדים.....
כל ההתפתלויות וכל הדיבורים והוועדות, ובסוף חזרנו לנקודת ההתחלה: אין שוויון בנשיטה בנטל הבטחון.
החילוניים חוטבי עצים ושואבי מים ומשרתים 3 שנים בצהל בכל התפקידים בלי שום פריבלגיה ובלי שום דרישות.
ישיבות ההסדר ימשיכו לשרת 16 חודש.
הדתיים יתחילו רק ב-2017 ועד אז ימהרו להתחתן כדי למנוע גיוס
החרדים בכלל לא מתייחסים לחוק ולא מתכוונים להתגייס, ומי שכן, יש לו תנאים ודרישות בלי סוף.
העיקרון של כולם שווים בפני החוק, ממשיך לא להתקיים.
מה זה "יעדי גיוס" ? למה רק לחרדים יש יעדי-גיוס ולחילונים לא ?
לפי החוק יקבעו כמה חרדים צריכים להתגייס, והיתר פטורים.
זה פשוט צחוק מהעבודה.
אם אני הייתי צריך להתגייס היום, הייתי מסרב, עד שיקבעו יעדי-גיוס-לחילוניים.
כי אם הדתיים יכולים לשרת רק 16 חודש והחרדים בכלל לא, אז גם לחילוניים מגיעה אותה פריבילגיה.
אבל זה לא יקרה, לא יהיה שוויון והפוליטיקאים ימשיכו למכור אותנו בעבור הכיסאות שלהם.
החילוניים ימשיכו לסבול, גם לשרת 3 שנים, גם לשלם מיסים במקום החרדים, גם לממן את החרדים ששונאים את החילוניים ואת המדינה, ובסוף עוד יקראו להם "עמלק"......
כבר ידוע בכל העולם ששני עמים לא יכולים לחיות באותה ארץ, ופה יש שלושה עמים: ערבים,יהודים וחרדים.....