מה שהם רוצים להסתיר מאיתנו..(חשוב!)

• פותח הנושא IC4
  • פורסם בתאריך

IC4

New member
מה שהם רוצים להסתיר מאיתנו..(חשוב!)

שלום לכל נתיניי פורום "מאטריקס וקונספירציות אחרות" היום בשעות מוקדמות כתב אדם לא מרוצה ממנהלת הפורומים הודעה המביעה את התנגדותו החריפה למתן רשות למישהי ערבייה לרשום בפורום דו קיום הודעה המשווה את חיילי צה"ל לנאצים אני בחוסר כבודי ובעצמי הגבתי לו ואפילו הגבתי לזה אשר הגיב לי בהודעה נאמרו דברי הסתה כנגד מנהל/ת הפורומים של תפוז ואני אמרתי שאיני מסכים איתו בקשר לסיבה לשנאה אליה ( :) ) אבל אני מסכים שהיא לא הכי נחמדה , שכן בעבר פניתי אליה לעזרה ושום עזרה לא התקבלה בחזרה. ההודעות נמחקו ואני שואל אותכם ידידיי MY OH MY לאן התדרדרנו אפילו בפורום החיפוש האולטימטיבי אחר האמת , יש צנזורה? יש הגבלה? FREEDOM OF SPEECH IS NOT SO FREE AFTER ALL THE FREEDOM TO SHUT DOWN THE FREEDOM OF SPEECH IS DOMINATING לאן נעלם החופש ? האם אנחנו תקועים במערכת של חוקים שאיננו מסוגלים לכופף או לשנות? WHATISTHEתפוז.com מנהלת חביבה ויקרה , אם הינך קוראת את זה...בבקשה במקום למחוק תני לנו תירוץ מתאים... שכן כל מה שאמרנו היה תחת זכותנו להגיד זאת או שלא? אגב הפורום בימיו הראשוניייים ביותר היה אמור להיות פורום סודי שרק אנשים "מובחרים" ידעו עליו (כמו שלא מוציאים כל פרחח מהמטריקס, רק אנשים מספיק טובים) ושאפשר להגיע אליו רק דרך לינק....

צוחה

New member
אני מקווה שאתם מבינים ש IC4 הוא

המנהל.... ויש הוכחות ! כשאני נהייתי מנהל בפורום שלי אני התחלתי לכתוב טונה של הודעות, תגובה לכל דבר, הבאתי כתבות והכל ופה... אני רואה ש IC4 הוא חבר פורום מאוד פעיל אז תאמינו לי... הוא המנהל אם תשימו
בפורום הוליווד (298), אלינוש כותבת ממש הרבה כי הפורום שלה חדש והיא מתרגשת ונהנית מזה אך בעוד כחודש אולי טיפה יותר אתם תראו שהיא לא תכתוב כ"כ הרבה וזה בדוק !

צוחה

New member
זה שהוא פונה אל "המנהלת" של הפורום

זה רק כדי לבלבל אותנו ! עליתי עליך IC......

IC4

New member
צוחה בורותך מאכזבת :)

שני דברים אחד - אני לא הקמתי את הפורום הזה שתיים - דיברתי אל המנהלת, המנהלת של פורומים של תפוז לא המנהלת של הפורום הזה אני יודע מי הקים את הפורום...

Alinush182*

New member
IC4 הוא המנהל זה ברור.......

ראו מה מצאתי: IC4 התכתב עם איזה מנהל פורום אחד(פורום שמבאלה) והם דנים בנושא של להוסיף קישורים אחד של השני לפורום מעניין על איזה פורום IC4 דיבר
כמובן הפורום הזה
הנה הקישור להודעה תיקראו ותסיקו אתם את המסקנות.... וגם ההוכחות שכתבתי פה קודם מוכיחות..... IC4 גילינו אותך!!! נ.ב. אני מצטערת שאני לא כותבת פה הרבה בזמן האחרון אני פשוט (תאמינו או לא) אף פעם לא ראיתי את הסרט מאטריקס ואני פה רק בשביל הקונספירציות (נכנסתי פעם בטעות לפורום הזה וזה ניראה נחמד אז נישארתי)......
אלינה

IC4

New member
damnit u r missing the whole point!

alinush אני רושם משהו ואת בכלל חושבת על משהו אחר כוספאקינגאמק:)

deep ocean

New member
הם בכלל התכוונו שם למשהו אחר

אין קשר למה שמצאת ולזה שהסקת שהוא המנהל! הוא לא המנהל, כי אני יודעת מי מנהל את הפורום הזה!!!!

{{Trinity}}

New member
מה באמת? לא ידעתי

אז למה כאשר באתי אליו הביתה, ונכנסתי דרך המחשב שלו, לא היתה עדות כך שהוא מנהל פורום בכלל? (ראיתי את רשימת ה-FAVORITES) בקיצור....לא נראה לי. אחרת אני אכסח אותו!!! ברצינות, הוא לא. אז מי כן? האמת שיש לי השערה מי כן!!!!!!!!!!!

פגעסוס

Well-known member
אם אינני טועה ../images/Emo63.gif

אותו אדם רשם את ההודעה הנ"ל כמעט (או שלא כמעט) בכל אחד מן הפורומים. מאחר וההודעה אינה קשורה לשאר הפורומים התקבלה ההחלטה למחוק את ההודעה מכולם. ומאחר ואין אפשרות למחוק הודעה מבלי שהשרשור תחתיה ימחק גם הוא, נמחקו גם התגובות שלך... GYXOIO

RedStorm

New member
הפורום צריך להיות ...

חופשי בלי צנזורה...! במקרה של הצפה את צודקת! אבל בכל מקרה כל אדם יכול להביע את דעתו לא משנה כמה היא קיצונית כי זה כל הרעיון בפורומים הריי כולם יודעיים שמאחורי המסך הרבה יותר קל לומר דברים ואת דעתך בלי להתחשב באך אחד אחר!

time to fly

New member
אני חייב להגיב לך רק שאיני יודע

מתי אוכל לקרוא את תגובתך אלי, כי אני משתמש בבתי קפה אינטרנט זהו ויכוח כלכך ישן האם זה נכון לאפשר לסביבה הכביכול וירטואלית להיות נטולת גבולות והגדרת תרבות שיחה. לדעתי חייבים להיות גבולות כל דיעה הבאה ממקום חיובי והגיוני בעיני מבטאה בעלת זכות קיום כל עוד היא לא פוגעת בציבור מסוים, וכמובן שפגיעה היא סובייקטיבית ובעיני המתבונן אך!!! וזה אך גדול, יש דברים שהם אוניברסלים, ואני ממש לא מכוון בהודעתי לבחורה הערבייה אלה מדבר פה על הדיון בשאלה הזאת במבט כולל יותר. היישות הוירטואלית אסור לה להפוך למערב פרוע כי אז היא תהיי בדיוק כמו שמערב פרוע מבטא בתוכו - כאוס, חוסר סדר, בעל בית לא מוגדר וחוסר יכולת ביטוי (דווקא) לחלק מהאוכלוסיות - החלשות יותר שהנט בא דווקא לאפשר להם ביטוי, כאשר החברה הפיזית לא מאפשרת להם ביטוי. היה פורום כזה בIOL, 2 חולגנים הרסו אותו, 2 מנהלי הפורום הביטו בחום כלפי התהליך שעבר הפורום כהתבגרותו ובסוף גם כן "נהנו" מהעלמותם בהדרגה של חלק מחברי הפורום. הנקודה שלי היא לא מהם הגבולות מבחינתי הנקודה היא שצריך לדון בפורום הרחב ביותר שיכלול את גוון הדיעות הרחב ביותר המייצג בנאמנות את כל שוכני הקהילה הישראלית בסוגייה הזאת - מהם הגבולות שאנו כחברה היוצרת זהות חדשה רוצים לקבוע? כי מבחינתי - חייבים להיות כאלו. ttf

IC4

New member
אני דווקא תומך ב REDSTORM

האינטרנט הוא לא החברה אז למה לייחס גם לו את אותן מגבלות מטרידות שהחברה המציאותית גורמת לנו לפתח עליהן דעות? זה המקום היפה שבו אתה יכול להגיד מה שאתה רוצה אם מה שאתה רוצה להגיד באופן ספציפי נחשב לקיצוני ע"י אחרים זה כבר ענין אחר אבל את הזכות עצמה להגיד את זה, אני תומך בה OF COURSE

פגעסוס

Well-known member
זו היתה הצפה ../images/Emo63.gif

יש מספר פורומים הנוגעים לפוליטיקה, שבהם ניתן לרשום ולדון בהערות מסוג אלו. ההודעה הנ"ל הופצה בכל הפורומים (או לפחות כמעט בכולם) וזו הצפה לכל דבר. ההודעה נמחקה מכל הפורומים מלבד הפורום הרלוונטי (דו קיום, ואני חושב שהושארה גם בתפוז אונליין אבל אני לא בטוח). וד"א אני זכר. GYXOIO

Fריים

New member
ic4

כל הכבוד אתה נגד צנזורה ובעד חופש הדיבור, אז גם אני בעד לכן אני רוצה להגיד לך שהניסוח שלך ממש קלוקל אולי אתה עושה את זה בכוונה כדי שלא יבינו אותך ויחשבו בטעות שאתה חכם. שים לב אני לא מקלל אותך אלא רק מביע דעה על הכתיבה שלך, אני רוצה לראות אם אתה באמת בעד חופש הביטוי.

RedStorm

New member
אוקיי אוקיי...

אני משער ...שIC יתעצבן ............ממה שרשמת (מי לא) אבל זו עדיין זכותך.. אבל עדיף כממישהו רושם איזו שהיא השקפה... שירשום את הסיבות שגורמות לו להאמין בה

Chot

New member
יו מזה השטויות האלה?

הנה גם אני מנצלת את חופש הביטוי שלי! אפשר גם לעשות מבחני חופש ביטוי? פלייז?!

IC4

New member
צ´וט - מה לעזאזל ?

u got somethiing to say, say it :) ולפריים - ברוך הבא לפורום אני לא מנסה לבלבל אנשים כדי להחשב חכם אני סתם "מנסה" לדבר באופן אולי טיפה לא מובן אם כבר בגלל שככה אני ומה לעשות ... לא הבנתי למה אתה מתכוון "אם אתה באמת בעד חופש ביטוי" אז הנה כן אני כן חופש הביטוי שלך לשאול שאלות מוזרות :)

צוחה

New member
הנה שאלה מוזרה......

למה אתה לא רוצה שנדע שאתה המנהל של הפורום ?

למעלה