מה שהתכוונתי הוא

צור בנר

New member
מה שהתכוונתי הוא

שנשאר עוד יום יומיים בוואלה! עד לפתיחה הרשמית של הפורום ע"י תפוז. המטרה היתה רק שתפתחו כרטיסי חבר. דבר נוסף - אם אפשר לבקש לשנות את שם המשתמש לשם האמיתי שלכם בעברית, זה יהיה מצויין ויגביר את מידת ההיכרות ההדדית. תודה על הסבלנות וההיענות, צור

נו באמת צור. אתה נותן לילדים ממתק

משגע ואומר להם "זה ילדים לאכול רק בעוד יומים בערב פסח" יש לי חדשות בשבילך - הילדים כבר בלעו את הממתק מעכלים אותו ומגרגרים בהנאה. בנושא שמות ותמונות. רצוי ליצור בפורום החדש אוירה שרק שמי שיש לו כרטיס "מלא" כולל תמונה יחשב כחבר "מכובד" בפורום. למעשה זה יחסל את תופעת טייסי אפ-16 למינהם מהפורום הקודם בברכת הצלחה לפורום אורי

מצטרף לבקשה

לכל חברי הפורום: אנא עשו מאמץ, מלאו את כרטיסי הביקור שלכם, הוסיפו תמונה ופרסמו הגיגכם בגאווה ובגאון. חסל סדר אלמונים ומפציצים חמקניים.

מסכים אבל...

יש אנשים שמעדיפים פרטיות, ויש אנשים שלא יכולים לפרסם את עצמם כך (עובדי רפא"ל, משהב"ט, וכו...). אני מצטרף לבקשה שכל מי שיכול ימלא פרטים ויוסיף תמונה (בהחלט צריך למגר את תופעת טייסי הF-16 הוירטואליים) אבל לא צריך לנדות או להפחית מכבודם של אלה שלא מעוניינים לרשם הכל אודותם.

ארז-לא מכיר דבר כזה...../images/Emo91.gif

אם לא תכתוב שאתה שייך לאחד מה"כוחות המיוחדים" אזי ממילא לא ידעו ותוכל כך לפרסם את תמונתך וכל השאר, המעניין את המתכתבים איתך. תאמין לי-אפשר. אחרת,אסור לך גם לצאת מהבית,שלא לדבר על טיסה ב"פומבי". חג שמח

ארז-לא מכיר דבר כזה...../images/Emo91.gif

אם לא תכתוב שאתה שייך לאחד מה"כוחות המיוחדים" אזי ממילא לא ידעו ותוכל כך לפרסם את תמונתך וכל השאר, המעניין את המתכתבים איתך. תאמין לי-אפשר. אחרת,אסור לך גם לצאת מהבית,שלא לדבר על טיסה ב"פומבי". חג שמח

oariav2k

New member
מזל טוב!../images/Emo24.gif

בתור ותיק בתפוז, אני משוכנע כי תפיקו את מירב ההנאה במערכת הפורמים הטובה בארץ. חג שמח! עמרי אריאב

למעלה