מה שווה הפורום, אם על חצי מהדברים

שי קון

New member
מה שווה הפורום, אם על חצי מהדברים

לא מגיבים עברתי 5 עמודים אחורה ורובם עם הודעות ללא תגובה במיוחד לא של הצוות בכל מקרה אני לא קיבלתי תגובה על הודעה שכתבתי כבר פעמים מועתקת: הראתם את כל ההוצאות, מה עם: חשמל, מים, ארנונה, טלפון (לא סלולרי), אינטרנט, מסעדות (לא אוכלים בחוץ בכלל?), חוגים, תרבות (סרט, הצגה) מאוד מוזר האם אנשי התוכנית מגיבים כאן? זה פורום רשמי של התכנית? אשמח לתשובות

anavi131

New member
גם אני שאלתי וכמוני עוד רבים

התשובות היו שהתוכנית פופוליסטית ומיועדת למכור לנו בעיקר את החברות שמתמחות בעיצוב התקציב המשפחתי ומשכנתאות לטווחים ארוכים!!! וכמובן גם את הוד גדולתו פנחס גרשון...

שי קון

New member
אשמח אם תעזרו לי להקפיץ

כל הזמן עד שמישהו יענה אם ההודעה בין הראשונות אז רואים אותה באתר הרשמי

asafz8

New member
אתה כל כך צודק!!!

אני יגיד לך מה קורא.. הם לוקיחים משפחות עם אוברדרפט של 2000 שקל ומתפלאים וואוו איך הם הצליחו להחזיק מעמד ולעבור לפלוס של 600 שקל התוכנית הזאת לא מוצדקת והיא מנסה למשוך אנשים אבל סיינשיין אתה בנית תוכנית לשבדים לא לישראלים!!! wellcom to Israel חצי מהיישראלים מתחת לקו העוני! והוא מדבר איתי על 2000 שקל מינוס תלכו לראות ברחובות אנשים עם פת לחם איך אותם תשקמו ? אה?!

אין שם5

New member
חצי מהאנשים הלא יוצלחים במדינה...

אולי תדייק??? חצי מהאנשים הלא יוצלחים,הם אלה שנמצאים מתחת לקו העוני!! אגב,מדובר בהרבה הרבה הרבה הרבה פחות. אז אל תנסה להיות דרמטי. והאנשים שנמצאים ברחובות שאין להם פת לחם??? יש עמותות ברוך השם שעוזרות להם. מה אתה רוצה מאיתנו?????? נמאס כבר.

asafz8

New member
חתיכת סנוב!!!!!!

מה אתה חושב/ת שכולם נולדו עם כפית זהב בפה??? העמותות שיש לא עוזרות לכולם!! תפתח את העייינים!!!!!!

אין שם5

New member
הנה עוד דמגוג זול וציני....אסף שמו

אתה לא מכיר אותי ואתה כבר מכנה אותי בשמות גנאי????????????????? תתבייש לך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! תחשוב על עולם ללא עניים---כמה סבל היה נחסך בעולם הזה.

אין שם5

New member
חס וחלילה....למה להרוג??

אני מתכוון שיש לנו מהם מספיק...אז למה לייצר עוד?? כאילו...בוא נשנה את קו המחשבה ואת תפיסת החיים של האנשים האלה....והם עצמם לבד...כבר לא יירצו להמשיך ולהביא עוד ילדים שייכנסו למעגל העוני. זה ברור

שי קון

New member
אני לא מדבר על זה

אני מדבר על שמראים הוצאות של משפחה ולא משנה כמה בפירוט אין מים, חשמל, ארנונה

asafz8

New member
לכבוד "מר דמגוג ציני.."

מר דמגוג ציני שלום רב! אתה כל כך לא מבין את מה שאני מנסה להעביר לך ועוד אני קורא לך בשמות גנאי?! האם "דמגוג ציני וזול" אינו משפט גנאי? תתבייש לך! אם אתה גר בחייפה אשמח אם תקח אוטובוס משכונת היוקרה שלך ותרד לשכונות המצוקה בעיר! בעצם למה אוטובוס? תקח את הלימוזינה של אבא שלך! אם כבר ציני אז הינה לך עד הסוף (לפחות כמעט)

ruven77

New member
אל תגזים!

אין כזה עוני בישראל. יש מצוקה אבל לא צריך להפוך את זה למצב בו חצי מהעם רעב!

למעלה