מה שווה השבוע

CitizenErased

New member
מה שווה השבוע../images/Emo35.gif

אז חשבתי להתחיל פינה חדשה (נועה! אני עוד לא מכריזה על פינה, אני מנסה לראות איך זה יהיה השבוע) שתעלה כל יום רביעי עם המלצות לספיישלים ושידורים מעניינים שהולכים להיות בMTV2 השבוע (לאלה שלא שמים עין על הלוח שידורים כל הזמן) מה זה אומר
אני לא אכתוב כאן על מצעדים ותכניות כאלה שיש גם ככה תמיד וכולם כבר יודעים עליהם אלא על התכניות החד פעמיות (פחח טוב נו, בערוץ הזה אין דבר כזה עם כמות השידורים החוזרים) ודברים שלדעתי יהיו פה כאלה שלא ירצו להפסיד. והנה של השבוע... יום רביעי ה11 ביולי: 1:00 הטייקאובר של Bright Eyes יום חמישי ה12 ביולי: 1:00 הטייקאובר של Willy Mason יום שישי ה13 ביולי [woo יום שישי ה13!.. יומולדת של אח שלי]: 21:00 זיין פוגש את Ozzy Osbourne 22:00 ספיישל My Chemical Romance בגונזו 23:00 Essential Marylin Manson יום שבת ה14 ביולי: 14:00 ש"ח זיין ואוזי 15:00 ספיישל MCR בגונזו 17:00 מצעד 40 Awesome Debut Videos 23:00 יומן Fall Out Boy 23:30 הופעה Fall Out Boy 00:00 הופעה Oasis Unplugged 1:00 הופעה The Cure Unplugged 1:30 Essential Marylin Manson 2:00 חלוקת פרסים Metal Hammer Golden Gods 2007 יום ראשון ה15 ביולי: 11:50 מצעד 100 Greatest MTV2 Anthems 23:00 21st Century Rockin' הקליפים הטובים ביותר של שנות ה2000 00:00 הופעה The Editors 1:00 זיין ואוזי 2:00 ספיישל MCR בגונזו יום שני ה16 ביולי: 14:00 זיין ואוזי 15:00 ספיישל MCR בגונזו 1:00 טייקאובר Willy Mason יום שלישי ה17 ביולי: 1:00 טייקאובר The Maccabees זהו. קיצר, יהיה לכם השבוע הרבה אוזי וMCR על המסך בין אם אתם רוצים או לא. נדפקתם

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif תודה D:

יווו כבר איזה חודש אני חופרת מידי פעם בלוח שידורים וחושבת אם לכתוב כאן או לא חחחח הם תוקעים דברים מעניינים לפעמים אבל שידורים חוזרים של הכל
חחחחחחחח לא נמאס להם לחרוש על מכר? XDDD

Let it Bleed

New member
טוב שלא היה את הספיישל של מכר 800 פעם../images/Emo217.gif

והאנפלאגד של אואזיס נשמע טוב. תודה =]

פינה מעולה:)../images/Emo192.gif

אני בטח אראה היום את הטייקאובר של ברייט אייז ואציץ מתישהו באחד השידורים החוזרים של הספיישל עם MCR.

../images/Emo2.gif שישי הזה הוא יום שישי ה13../images/Emo223.gif

לא ידעתי ולא ארגנו כלום.. מישהו רוצה לבוא אליי אולי למרתון סרטי אימה? טוב אין כאן שום דבר ממש מיוחד שעוד לא ראיתי.. אבל תודה! זאת פינה טובה

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif אני יכולה לשאול את ההורים אם יהיה סיכוי

שהם יסכימו איכשהו חחחחחחחח

למעלה