בחדר האטום אני בספק שאזכה לשבת, כי אבא בחיים לא ייתן לזה לקרות כי אבא מאמין בקונספירציות של המלחמה, אז בכול מקרה גם מסכות אין לי אבל יהיה בסדר, לא? אבל אם הייתי צריכה לשבת בחדר האטום בטח הייתי רוצה לשמוע פריטת גיטרות רכה, משהו כזה כמו clem snide nick drake will oldham ופולק בכלל.. זה מרגיע כזה, לא? שחושבים על זה בטח הייתי יורדת עם הגיטרה שלי ומנגנת לעצמי
אצלי בבית החדר האטום הפך לחדר עבודה + מחשב. בקאזה יש יותר מדיי שירים של אחותי (אווריל ושות'), והחדר נוראאאא קטן, ואנחנו חמישה. אז כמה שיותר חזק יותר טוב: סליפנוט, מייהם, ביונד, סאמאל, סוילוורק אין פליימס וזה..
למה שאני אשמע מוזיקה עם מסכה? וחוצמזה, זה לא חכם במיוחד לברוח למוזיקה בזמן שזורקים עליך סקאדים.. אלא אם כן אתה יכול להתקשר לסאדם ולבקש ממנו אישית שידחה קצת את שיגור הסקאד כי בדיוק עכשיו בך לך לשמוע את האלבום החדש מאסיב אטאק...
ביינתיים? מה חלקנו ? מי יקבל איזה נתח מהדיסקיה/קלטתיה ??? מי ימשיך את המסורת ויצעד לעד עם השם "פוליייי" בגמחתו...? מי זה יהיה שרהל'ה? מי? משתתף בצערנו!
אבל אני חושב "להבריח" את הדיסקים של רדיוהד שלי לאחותי בירושלים, שם אולי יותר בטוח. כדי שאם יפגע בדירה שלי טיל , אז מקסימום אני אמות, אבל לפחות האוסף שלי ימשיך לחיות...