מה שומעים בחדר האטום?

In Limbo

New member
מה שומעים בחדר האטום? ../images/Emo12.gif

מן הסתם מקווה שלא נצטרך להגיע לזה(
), אבל אם באמת נשב בחדרים אטומים, איזה דיסקים תקחו איתכם?
aqualung - strange and beautiful
רעות.

../images/Emo168.gif לי

בחדר האטום אני בספק שאזכה לשבת, כי אבא בחיים לא ייתן לזה לקרות כי אבא מאמין בקונספירציות של המלחמה, אז בכול מקרה גם מסכות אין לי אבל יהיה בסדר, לא? אבל אם הייתי צריכה לשבת בחדר האטום בטח הייתי רוצה לשמוע פריטת גיטרות רכה, משהו כזה כמו clem snide nick drake will oldham ופולק בכלל.. זה מרגיע כזה, לא? שחושבים על זה בטח הייתי יורדת עם הגיטרה שלי ומנגנת לעצמי :)

Superunknown1

New member
____

אצלי בבית החדר האטום הפך לחדר עבודה + מחשב. בקאזה יש יותר מדיי שירים של אחותי (אווריל ושות'), והחדר נוראאאא קטן, ואנחנו חמישה. אז כמה שיותר חזק יותר טוב: סליפנוט, מייהם, ביונד, סאמאל, סוילוורק אין פליימס וזה..

Major Thom

New member
הממ"ד הוא החדר שלי ..

ככה שיש לי שם את כל מה שאני שומעת בד"כ. אז מה שמתחשק לי באותו רגע :)

חולוני

New member
עדיין...

למה שאני אשמע מוזיקה עם מסכה? וחוצמזה, זה לא חכם במיוחד לברוח למוזיקה בזמן שזורקים עליך סקאדים.. אלא אם כן אתה יכול להתקשר לסאדם ולבקש ממנו אישית שידחה קצת את שיגור הסקאד כי בדיוק עכשיו בך לך לשמוע את האלבום החדש מאסיב אטאק...

polyethylene

New member
אני אתפגר לי בחדר שלי

שהוא לא אטום, אין לי מסכה, אין לי ניילונים וגם אין לנו מקלט פה. מה שיהיה יהיה... אז כל הדיסקייה שלי פה לפניי, אני אשמע מה שבא... פולי

Esmena

New member
לא! ../images/Emo2.gif

אני אקח (שלא יחרב חלילה,טפו)ואשמע הכל, וקצת יותר מזה, נדמה לי:)

בוקי ש

New member
מרגש מרגש... אבל חשבת על ירושה

ביינתיים? מה חלקנו ? מי יקבל איזה נתח מהדיסקיה/קלטתיה ??? מי ימשיך את המסורת ויצעד לעד עם השם "פוליייי" בגמחתו...? מי זה יהיה שרהל'ה? מי? משתתף בצערנו!

lazy

New member
לא ממש קשור

אבל אני חושב "להבריח" את הדיסקים של רדיוהד שלי לאחותי בירושלים, שם אולי יותר בטוח. כדי שאם יפגע בדירה שלי טיל , אז מקסימום אני אמות, אבל לפחות האוסף שלי ימשיך לחיות...

בוקי ש

New member
כשאתם שומעים "ברד אדום"...

סימן שהפרגיות ששמתי על האש מוכנות ואתם מוזמים לגינה שלי לנשנש איזה פרגית.
יאללה בית"ר

למעלה