מה שונה היום מהתקופה שלי ...

insight

New member
מה שונה היום מהתקופה שלי ...../images/Emo26.gif

אז בתקופתי היה בדיוק או לפחות כמו שקור היום ... ולראייה כתבות העיתונים מתקופתי ...

insight

New member
השאלה חברי - מהו מוסר ההשכל ..../images/Emo88.gif

|הדגש עד שאנשים לא יבינו כי על חרבנו נחיה במדינת אבותנו, לדעתי הלא מלומדת בכלל, נמשיך לספוג ולספוג... אני חושבת שצריך לחתוך את ראש הנחש וטוב מוקדם מאשר מאוחר .. שלכם INSIGHT "באתי, ראיתי, ניצחתי " יוליוס קיסר

poza

New member
שלום מתושלח

לידיעתך, אני קצת יותר מבוגרת ממך.ובתקופה הזו הכל שונה, גם המלחמות, הן כבר לא אותן מלחמות, האידאולוגיה כבר לא אותה אחת. הכל השתנה.

pilovich shahaf

New member
האידאולוגיה אצלי ורבים כמוני...../images/Emo104.gif

לא השתנתה, הייתי אומר "התעצבה", אידאולוגיה לא משתנת אלא מתעצבת כל הזמן, ולמה
נו את זה אני משאיר לך שרה אימנו אשר הסכימה לקבל את הגר לחמם את אברהם אבינו, והתוצאה היא שאנחנו אוכלים את זה היום...
מבחן התוצאה. פ"ש.

pilovich shahaf

New member
בינתיים מוכרים אותנו בעבור חבית נפט

מחלקת המדינה של ארה"ב כבר הכינה את נאומו של בוש...
מיד אחרי סיום ביקורו של הנסיך הסעודי לפני כחודש וחצי, וכל הביקורים האלה, מובארק , שרון זה רק עינין של כבוד ותו לו, מחלקת המדינה תמיד קבעה מה תהיה עמדתה של ארה"ב כלפי ישראל בכלל ותמיד הקיזה את דמנו בפרט...ב הזדמנות זו אני מצ"ב קובץ עם הנקודות שהבאתי כאן לקראת ביקורו הראשון של זיני בארץ, ונקודות אלו רילונטיות יותר מתמיד לביקור מובארק ושרון בארה"ב לפגישה עם בוש, שזה כבר לדעתי, משחק אחד גדול, "מחלקת המדינה" של ארה"ב כבר ערכה את טיוטת הנאום של בוש ביום שלישי השבוע, בוא הוא מודיע, על חזרה לקוי 67 עם תיקונים קלים, שיבת הפליטים, חלוקת ירושלים, פינוי כל ההתנחלויות, הקמת מדינה פלשטינאית והחזרת רמת הגולן... כמו כן שני קישורים למה שכתבתי בעבר בנושא..:- [ אין.....חדש.....תחת....ה-

למעלה