מה שטוב ל-JETPHOTOS כניראה לא

ERJ PILOT

New member
מה שטוב ל-JETPHOTOS כניראה לא

מספיק טוב ל-AIRLINES , אבל לפחות זה התקבל

ramimz

New member
AirLiners התחילו להיות קשים בטירוף.

אני חושב שנמאס להם כבר לראות תמונות של מטוסים
הם פוסלים על ימין ועל שמאל, בלי רחמים !

ארזS

New member
א. מברוק !

ב. תתפלא שיותר מפעם אחת זה קרה לי להיפך... פשוט אי אפשר לדעת מה ימצא חן בעיניהם ולדעתי זה גם תלוי מאוד בScreeners התורנים באותו הזמן.

ארזS

New member
ועוד משהו

לפני כמה זמן שלח לי צלם מהולנד כמה תמונות שצילם בסחייפול ודחו לו את התמונות בAirliners.Net . האמת ? הייתי המום. פשוט תמונות מעולות ואיכותיות. אבל הם דחו. וכשראיתי את זה אמרתי לעצמי "מה לנו כי נלין"...

ארזS

New member
שלום אהוד ידידי !

לך תדע... התמונה הזאת היא בבחינת "Interesting shot" ולכן אולי יש סיכוי עם עריכה נכונה. אבל כפי שכבר אמרתי הרבה פעמים : אי אפשר לדעת כלום. צריך לנסות ולראות.

אני לא יודע לערוך

וגם אין לי תוכנה לזה, אם תיתן לי את המייל שלך אשלח לך את התמונה ברזולוציה המקורית ותראה אם תוכל להעלות אותה

אהוד, התמונה מעניינת ומשובחת.

נזכרתי בחוויה המדהימה הזו, שאורי אמיתי לקח אותי בסוואנה שלו ונחתנו שם. היתי כה המום מהנחיתה בשדה,ו הליכה לתחנת הדלק לשתות קפה כך ששכחתי בכלל לצלם :)

אם זאת היתה הפעם הראשונה

שלך לנחות שם ההתרגשות שלך מובנת, זה מינחת ידוע לכל טייסי האז"מ וכמעט בכל טיסה דרומה נוחתים שם לתידלוק המטוס וגם הקיבה.

motish3

New member
הכל תלוי

הכל תלוי בסקרינר שבודק. התמונה של באירליינרס לא התקבלה לג'ט פוטוס ו-2 תמונות בג'ט פוטוס שלא נכנסו לאירליינרס. שיהיה בהצלחה!

DannyJJ

New member
זאת תמונה פשוט נפלאה../images/Emo45.gif

איך הם לא קיבלו אותה באיירליינס. אבל אל תקח ללב!

Aviation Addict

New member
תמונה יפה מאוד

ומזל טוב על התמונה הראשונה שהתקבלה. שמעתי מלא מעט צלמים שאחוז מאוד קטן של התמונות מתקבלות לאתרים הנ"ל, יש להם כבר כל כך הרבה תמונות, והם מעדיפים את האיכות על הכמות. ובהצלחה
.

למעלה