עוד כותרת דבילית חסרת שחראנחנו צריכים להלוות מהם את טראמפ לשבוע שיעשה סדר גם במדינת ישראל.
אני לא יודע אם טראמפ יעזור אבל יש צדק בדבריך שיש להחליף את הסמרטוט שאתם מכנים ראש הממשלה במשהו טוב יותרעוד כותרת דבילית חסרת שחר
יש להחליף את המשטר חתיכת זבל. הסמרטוט הוא סמרטוט אבל גם המחליפיפם שלו בפוליטיקה הישראלית הם סמרטוטים.אני לא יודע אם טראמפ יעזור אבל יש צדק בדבריך שיש להחליף את הסמרטוט שאתם מכנים ראש הממשלה במשהו טוב יותר
טראמפ היה יודע לעבוד גם עם הסמרטוטים האלה או יותר נכון לכפות את דעתו עליהם.יש להחליף את המשטר חתיכת זבל. הסמרטוט הוא סמרטוט אבל גם המחליפיפם שלו בפוליטיקה הישראלית הם סמרטוטים.
מה שנכון נכון.אנחנו צריכים להלוות מהם את טראמפ לשבוע שיעשה סדר גם במדינת ישראל.
אתה בטוח?אנחנו צריכים להלוות מהם את טראמפ לשבוע שיעשה סדר גם במדינת ישראל.
לסמרטוט הזה כמו חבריו מערוץ 14 אין עמוד שדרה.אתה בטוח?
אתה חי על הכדור הזה או שאתה על המאדים ?
עד כמה שזכור לי הייתם נגד עיסקת חטופים מבישה
ועם ביידן הייתם יכולים להמשיך במדיניות זו.
הגיע טראמפ ונכפתה עליכם עיסקת חטופים .
( ונתניהו לא מתבייש לקחת על זה קרדיט).
בינתיים שלח לכם פצצות שבינתיים יושבות במחסן
בנוסף סימם אתכם בחכמה
עם הבטחות לפינוי הפלסטינים לירדן ומצריים
קדחת זה יקרה ואם כן אז באופן מצומצם חוסר משמעות .
לי נראה שפשוט כשיש דמות כריזמתית אתם מוכנים לכל דבר .
יצאתם חומוס.
אני במקומך לא הייתי מדבר על סמרטוטים בהתחשב בעובדה שנכנעת לחמאס וברחת מהמדינה כמו שפן עם הזנב בין הרגליים. אתה יודע מה ההבדל בינך לבין החטופות האמיצות ששוחררו השבוע? שלהן לא היתה ברירה, לך היתה. וכולנו יודעים מה עשית איתה. אז לפני שאתה קורא לאחרים סמרטוטים תביט במראה.לסמרטוט הזה כמו חבריו מערוץ 14 אין עמוד שדרה.
הם מתכופפים הסמרטוט הזה הוא וחבריו מהליכוד כמו ענף דק ברוח ואחר כך כשהרוח עוברת הם מתיישרים וממשיכים לחרטט לנו בשכל. אלא הביביסטים העלובים .
אם לא היתה להן ברירה, אז הן לא היו אמיצות.אני במקומך לא הייתי מדבר על סמרטוטים בהתחשב בעובדה שנכנעת לחמאס וברחת מהמדינה כמו שפן עם הזנב בין הרגליים. אתה יודע מה ההבדל בינך לבין החטופות האמיצות ששוחררו השבוע? שלהן לא היתה ברירה, לך היתה. וכולנו יודעים מה עשית איתה. אז לפני שאתה קורא לאחרים סמרטוטים תביט במראה.
אני מניח שלמשפחות שלהן היה מספיק כסף לרדת מהארץ לפני שהבנות תגענה לגיל הגיוס. וגם הן מספיקות חכמות כדי לעשות הצגה של חוזרות בתשובה ולצאת שוב בשאלה כשהן נשואות עם ילדים אם היו רוצים להתחמק מביצוע חובתן. כן שעד שהן התגייסו הן יכלו לברוח אם היו רוצות.אם לא היתה להן ברירה, אז הן לא היו אמיצות.
ניתן להניח, שאילו כן היתה להן ברירה - היו בורחות אף הן.
חוחי לא ברח לשום מקוםאני במקומך לא הייתי מדבר על סמרטוטים בהתחשב בעובדה שנכנעת לחמאס וברחת מהמדינה כמו שפן עם הזנב בין הרגליים. אתה יודע מה ההבדל בינך לבין החטופות האמיצות ששוחררו השבוע? שלהן לא היתה ברירה, לך היתה. וכולנו יודעים מה עשית איתה. אז לפני שאתה קורא לאחרים סמרטוטים תביט במראה.
חוח זה גם לא שמו האמיתי, אז צריך להתייחס למה שהוא מספר ולא למה שגולשים חושבים על האמת לגביו.חוחי לא ברח לשום מקום
אז ככה זה עובד פה? הברון מינכהאוזן מספר לכם סיפורי צבונציק ואתם אוכלים את זה?חוח זה גם לא שמו האמיתי, אז צריך להתייחס למה שהוא מספר ולא למה שגולשים חושבים על האמת לגביו.
מי דיבר עלינו? דיברתי על מה שהוא עשה בארה"ב ב 4 ימים בלבד.אתה בטוח?
אתה חי על הכדור הזה או שאתה על המאדים ?
עד כמה שזכור לי הייתם נגד עיסקת חטופים מבישה
ועם ביידן הייתם יכולים להמשיך במדיניות זו.
הגיע טראמפ ונכפתה עליכם עיסקת חטופים .
( ונתניהו לא מתבייש לקחת על זה קרדיט).
בינתיים שלח לכם פצצות שבינתיים יושבות במחסן
בנוסף סימם אתכם בחכמה
עם הבטחות לפינוי הפלסטינים לירדן ומצריים
קדחת זה יקרה ואם כן אז באופן מצומצם חוסר משמעות .
לי נראה שפשוט כשיש דמות כריזמתית אתם מוכנים לכל דבר .
יצאתם חומוס.
הוא לא עשה כלום, מלבד הפגנות כוח דל סמכויות. בוא נראה את כלכלת ארהב בעוד חצי שנה...מי דיבר עלינו? דיברתי על מה שהוא עשה בארה"ב ב 4 ימים בלבד.
ללוות, שטותניק, לא להלוות...אנחנו צריכים להלוות מהם את טראמפ לשבוע שיעשה סדר גם במדינת ישראל.
לא זה ולא זה.ללוות, שטותניק, לא להלוות...
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.