מה שיחקתם השבוע? או תשחקו בסופו?

the evil within, דרגון קווסט 5

TEW: בפרק 3 נורא נהנה. אני ממש אוהב כאן את האפשרות להתחבא בלוקרים ולהציץ מתוכם או להיכנס מתחת למיטה, ולהשקיף עד שהזומבים המלחיצים האלה ילכו.
זה מלחיץ ממש.

אני גם ממש אוהב את השימוש באש במשחק. באיזשהו רגע נחתו עיני, על זומבי עם לפיד אש, הרגתי אותן (תוך כדי הרהור אם הוא אכן שווה את הכדורים האלה)
שלקחתי לו את הלפיד שרפתי בעזרתו זומבי אחר שרץ את ריצת חייו (או המוות)
לכיווני, ואז באו עוד כמה והצצתי עם גפרור ערמת קש והזומבים נשרפו )

בעצם, אנםי לא בטוח אם כל הזומבים נשרפו או רק חלק, כי ניצלתי את הזמן הזה לברוח על נפשי ביער האפל הזה, שכולו שחור, מחפש איזו נקודת אור שתראה לי לאן צריך להמשיך ללכת.

בקיצור אני נהנה... מחכה בקוצר רוח לcrossbow, אני אפילו מסכן את חיי
באיסוף חומרי גלם לתחמשות שלה, אפילו שאין לי אותה עדיין.

בקצרה, מומלץ למי שעוד לא שיחק, אבל זה בטח רק אני. מיקאמי גאון.

DQ5 התחתנתי עם ביאנקה (דה, בכל שמירה אני מתחתן איתה מבין 3 הכלות האפשריות) הילדים שיוצאים
איתה פשוט בלונדינים, ונראים כמו גוקו סופר סאיין או בורמה סופר סייאנית, כהרגלי
קראתי לילד שנולד גוקו.

חוץ מזה אני ממש אוהב את הדמות של ביאנקה ואם אתה לא מתחתן איתה, היא מתה כרווקה זקנה כברמנית, חראם, וחוץ מזה ביאנקה היא הקאנון.. .ואני איש שזורם עם הקאנון.

מבאס שבשמירה הזאת מפלצות כמעט לא מצטרפות אלי, ואני למעשה עם אותן מפלצות שהייתי מהשעות הראשונות, אבל האמת בשמירה הזאת מצאתי חן בעיני
מפלצות כל כך טובות שאני לא צריך הרבה. יש לי למשל דרקון שיודע להרדים וגם

מתקפת הלהביור שלו ממש חסת מעצורים, ועוד איזו מפלצת בוץ שסידרתי לה חרב אגדית, והיא עושה לי באפים על כל הקבוצה, ככה שכל הזממן מורידים לי בפועל אולי איזה 14 HP בלחץ לכל חבר בקבוצה שלי. במקום איזה 40-50 נזק רגיל.

מתקרב בצעדי ענק לחלק לשליש האחרון במשחק, שהילדים שלך כבר גדולים
ולא נשאר הרבה, אוף, לא בא לי לסיים :(

evilplate

New member
בקשר לשימוש באש

רק שתדע שברגע שאתה הורג זומבי הוא באמת מת, אל תשתמש סתם, זה לא כמו ב REmake שהם יכולים לחזור לחיים.

הקטע עם האש זה קודם כל לחסוך לפעמים כדורים, לפעמים הם נדלקים אחד מהשני ואתה יכול להרוג ככה כמה יצורים.

יש גם מלכודות אש כשאתה רואה נפט על הרצפה, גם שם תשתמש בזה מן הסתם.

וכמובן שיש זומבים מתחזים לפעמים, זאת אומרת אתה רואה גופות ולפעמים מדובר בזומבי חי ומתחזה... פה מן הסתם אין הרבה טיפים, תלך לפי תחושה, לפעמים תשרוף כלום ולפעמים תגלה ששרפת מניאק שחיכה לקפוץ עליך.

וכן המשחק ממש אחלה אבל יש רגעי שפל, אל תתעצבן ותדע שיגיעו חלקים טובים יותר בהמשך.
חלק מהשלבים בסוף די רעים, אבל יש גם חלקים אדירים שמחכים לך, סכ"ה אחלה משחק, גם אם יכל להיות מלוטש יותר ואחיד באיכות שלו.

תודה על הטיפים, הייתי בטוח שהם חוזרים לחיים.

הייתי בטוח שקראתי בזמנו שבגלל זה השריפה כל כך חשובה, עכשיו זה יהיה אפילו יותר כייף ממה שחשבתי, זה אפילו הלחיץ אותי כי התחלתי לדמיין סיטואציות שלא יהיו לי גפרורים לשרוף גופות ושעדרי זומבים יהרגו אותי.

אני בטוח שיש רגעי שפל אבל זה מיקאמי אי אפשר שזה יהיה גרוע.
אם יש דבר אחד שמפריע לי רצח זה הביצועים.

הפריים רייט כל כך מעפן והורס שאני מרגיש כאילו אני מנסה להריץ את המשחק
על פנטיום 4 שחיברתי אליו כרטיס מסך TITAN .. כי רק במערכת כזו הייתי יכול לקבל בהבנה את הביצועים האיומים האלה.

המשחקים של מיקאמי תמיד מעולים בקטע של הפרים ריט, הזוי שהוא נכנע לבטסדה ולא דרש שימוש במנוע זורם יותר.

מצד שני אני די בטוח שבגלל שג'ון קאמרק עזב את id software אי אפשר היה לבנות עליו שיעשה אופטומיזציה למנוע בשביל TEW נדפקנו.

evilplate

New member
אממ זה הרגיש גרוע

לא רק קטעים "פחות כיפים", לפי איך שאני מכיר אותך יהיו קטעים שיבאסו אותך מספיק שתרצה לפרוש :)
&nbsp
וכן זה משחק ברמה טכנית ירודה, גם נראה לא משהו (אבל עם אומנות מעולה שמצילה קצת את הגראפיקה) וגם רץ גרוע, שילוב מושלם, לפחות אנחנו נפטרים מהמנוע המסריח הזה החל משנה הבאה בתקווה.
&nbsp

מטאל גיר 5...

יש לי אותו מאתמול ואני הולך לחרוש עליו כל הסופ"ש...
פשוט משחק מדהים..

evilplate

New member
מניאק.. מאיפה השגת, כמה עלה?

לא יכלת לשתף כדי שגם אני אוכל לשחק בו בסופ"ש? =/

מדייה גיים..300 ש"ח...

לא מחיר משהו אבל לא יכולתי להתאפק כבר..בטח לא אחרי שראיתי את הציונים...
אני מבין שאין לך פייסבוק..כי שם כשאתה עושה לייק לחנויות בארץ(או לכל דף כלשהו) ישר קופץ לך בניוז פיד שלך כל פעם שהם מפרסמים פוסט חדש..
עשיתי לייק לרוב הדפים של חנויות הגיימינג בארץ וככה אני תמיד מעודכן לאיזה חנות מגיע ראשון משחק מסויים...
לפי הכמויות של החנויות שהיה להם את המשחק במלאי כבר מיום חמישי הזה(אפילו רביעי)הייתי בטוח שכולם כאן בפורום כבר יודעים שאפשר להשיג את המשחק בארץ..בגלל זה לא שיתפתי..מצטער..
אני גם שונא פייסבוק אבל בשביל להישאר מעודכן זאת אחלה פלטפורמה...

evilplate

New member
אני לא מעודכן על מה שהולך בארץ

לא ידעתי שזה הגיע לפה כל כך מוקדם להרבה מקומות, נעשה סבב שיחות ביום ראשון, תהנה מהמשחק :)
&nbsp
&nbsp

בגלל זה אני ממליץ לך לפתוח פייסבוק...

אפילו פקטיבי רק בשביל להישאר מעודכן...
תודה...

evilplate

New member
יש לי חשבון פיקטיבי שפתחתי

עם כל מני עדכוני חדשות (לא משחקים- סתם וואלה, הארץ וכו' שהכל מרוכז לי בו) אבל שחכתי את הסיסמא והרבה זמן לא התחברתי אליו, ננסה לשחזר אותו.
&nbsp
יש לי עוד שאלה- איך האריזה של המשחק? יש שם חוברת נורמלית?
מתלבט אם לא ללכת כבר דיגיטלי כרגיל ולסגור עניין.

יש לי day one edition...

אז קיבלתי מפה של עולם המשחק..אני לא חושב שזה כלול בגרסה הרגילה...
חוץ מהמפה אין כמעט כלום..סתם הוראות הפעלה בסיסיות..אין איזה ארטוורק או משהו כזה...

evilplate

New member
מצויין. תודה, הוספתי את האתר למועדפים.

למרות שבטח עדיין אקנה דיגיטלי, התקשרתי לחנות ונתנו לי פרטים ובתכל'ס אין לי כח לחכות לדואר שבאיזור שלי, הוא ממש רע ויכול לקחת גם יותר משבוע, וכמובן שאני לא אשלם 40 שקל על אקספרס כמו שהוא הציע לי.
&nbsp
אם היה לי מה לעשות עם העותק הפיזי כהחלפה (בחנות מסודרת כמו גיימסטופ לא להתחיל להכנס ללוחות מודעות בפייסבוק ויד-2) או מכירה לא הייתי חושב פעמיים, באמת שאני לא מבין למה אמריקאי בכלל קונה דיגיטלית ב PSN, זה טוב רק לישראלים :p

CallMeCavanaugh

New member
יש מקרים חריגים בודדים

נניח, בדור הקודם התחלתי לשחק ב Dishonored והפסקתי די מהר. גרסת ה-PS4 עולה 40$ לעותק פיזי או 20$ לעותק דיגיטלי, אז זה עדיף גם לאמריקאים, אבל זה באמת היוצא מן הכלל.

מישהו 2

New member
חבל לקנות במחירים מופקעים

המצב בארץ קצת יותר טוב ממה שהיה פעם בכל העניין של גיימינג. לא מעט חנויות בארץ מוכרות משחקי השקה חדשים במחירים סבירים לכל הדיעות.
&nbsp
יש גם קבוצה בפייסבוק בשם PS4 ISRAEL , יש לה כבר מעל 5K חברים וכל הזמן מסדרים שם עסקאות למשחקים חדשים במחירים טובים, מכירות קבוצתיות והרבה חנויות ועסקים מכירות בקבוצה ומשתפות פעולה. על הדרך אנשים מפרסים מכירות/החלפות. עפ"י החוק של הקבוצה אסור למכור משחק יד 2 במחיר העולה על 150 ש"ח.
ממליץ לעקוב.

voguemaster

New member
TLOU אבל בעצלתיים

מקווה לשחק גם עם הילדים קצת בשבת משחקי לגו. בדיוק קיבלתי את לגו אינדיאנה ג'ונס...

למעלה