מה שיחקתם השבוע??, דברו גם אם זה רק גיטר הירו.

רק god of war 3 רימאסטר השבוע.

די בהתחלה, קצת אחרי הקרב בוס עם האדס. משחק פצצה כרגיל. הזימונים, הקסמים הגרפיקה שנשארה יפה מאוד אחרי כל השנים האלה....
עדיין לא ברמה של DMC4 לדעתי, אבל עדיין ממש אחלה משחק.

בכל זאת עדיין שנות אור מרוב משחקי האק אנד סלאש המסריחים האחרים של הדור הקודם. כמו ביונטה, dante inferno (בעע!) הקסטלווניה לא שיחקתי אז לא יכול להעיד אבל מאמין שגם יותר טוב מהם.

סביר מאוד להניח שאעשה פלטיניום למשחק, אני יותר מדי נהנה מכדי לא לעשות.
אני ארצה למושוך את הזמן עם המשחק כמה שיותר.
במשחקים האלה אני יכול להעביר שעות רק על יצירת קומבו ארוך במיוחד ולנסות לשבור את השיא שלי שוב ושוב, אז יש לי המון תעסוקה ואתגרים אישים כאלה
שאני מציב לעצמי.

אם אני חייב לציין חיסרון אחד זה רק הQTE אבל ידעתי לאן אני נכנס, הסדרה הזו תמיד היתה מפוצצת לעייפה בQTE נוראים, ייתכן שזו הסיבה שלא מיהרתי להגיע למשחק, אבל האמת ששכחתי כמה הם בטלים בשישים לעומת ההנאה המטורפת.

מקווה השבוע להמשיך בכל המשחקים האחרים שלא שיחקתי בהם, ואולי גם להתחיל את "טיילס" של TT.

amithas190

New member
גם אני התחלתי אותו.. בינתיים משחק נחמד

אבל לא נראה לי שאקנה עוד רימסטרים.. ההבדלים הגרפיים כבר קיצוניים מידי.

הפס4 גם מתחיל לצבור ספרייה נאה ביותר של משחקים ככה שאין צורך

ברימאסטרים :) הבדלים באמת קיצונים אבל לדעתי הרקעים כל כך יפים שהמשחק הזה עדיין נראה סבבה לגמרי. גם אין לפס4 כמעט שום משחק מקורי בז'אנר האק אנד סלאש עדיין,
ככה שבעיני המשחק הספציפי הזה עדיין ממלא חלל בספרייה.

V Has Come To

New member
מאז שסיימתי עם MGS5 אני לא משחק בכלום...

המכשיר סגור רוב הזמן למעט הפעמים שבאים חברים ורוצים לשחק כל מיני שטויות...
אני שוקל לקנות את W3 כי לאחרונה קראתי עליו כמה הסיפורים שלו ושל הDLC מעולים...אבל אני קצת חושש כי לא נראה לי שבחיים שיחקתי משחק בסגנון ולא בטוח שאני אתחבר לזה...
אם היילו וטומב ריידר החדשים יקבלו ציונים ממש גבוהים אני אשקול גם לקנות אקסבון, למרות שמצבי הכספי לא ממש מאפשר זאת...

היה צדק בדבריו של ג'וש בזמנו

שדיבר על זה שאם אנחנו רוצים מקסימום משחקי סינגל בדור הזה אנחנו צריכים לקנות גם אקסבוקס וואן.

אני גם שוקל לקנות ONE אבל לא עכשיו, קודם אני צריך שתהיה לי תחושה שאני יודע מה הבלעדיים שמיקרוסופט מתכננת ב2017 והלאה.

כי ההרגשה שלי שהם ימשיכו כל הדור לשלם על משחקים בינונים לבלעדיות כמו sunset overdrive.

בכל זאת יש לי לפחות 3 משחקים לONE שהייתי ממש רוצה לשחק בהם.

בנוגע למכשף, תראה מערכת הקרב הזכירה לי קצת את מערכת הקרב של AC.
אז יש מצב שתתחבר, אתה גם אוהב קווסטים, אז קריאת טקסטים ארוכים ולהשתמש בדמיון שלך זה לא משהו שזר לך או אמור להרתיע אותך.

אבל אתה יודע איך זה, עד שהמשחק אצלך ביד אתה לא יודע באמת מה תרגיש כלפיו, ואם נשבר לך ה..אתה יודע מה ממשחקי עולם פתוח אז אולי לא כדאי.

מנגד אם תתחבר למשחק תקבל המון שעות גיימפלי איכותיות למדי.
בכל מקרה אם תלך על המכשף, אתה חייב לקרוא את הכתבה הזו, שתכניס אותך לענינים כדי שתוכל להנות מהסיפור ולא לקבל כאב ראש.
http://kotaku.com/a-beginner-s-guide-to-the-world-of-the-witcher-1704506152
מדריך מעולה ולא חפרני.

V Has Come To

New member
תודה על המדריך...

עוד פרט חשוב ששכחתי לציין שהכי מרתיע אותי מהמשחק הזה הוא שאני לא סובל פנטזית מבוכים ודרקונים\שר הטבעות\משחקי הכס וכו'...זה פשוט לא מושך אותי ונראה לי שW3 הוא בידיוק בז'אנר הזה...אבל עדיין זה לא אומר שאני פוסל אותו על הסף כי בכל זאת מדובר כנראה במשחק מאוד איכותי...
אני רוצה אגב להפריך איזה סטיגמה שנראה לי שיש לך עלי כי שמתי לב שכתבת את זה כבר כמה פעמים ופשוט תמיד שכחתי להגיב ולתקן אותך: אני לא אוהב את מערכת הקרב בAC..אני לא חושב שהיא ממש ממש גרועה והם שיפרו אותה עם השנים אבל זה לדעתי אחד האספקטים החלשים בסדרה...אני כן אוהב את החיסולים בstealth בסדרה אבל זה משהו שונה ממערכת הקרב...
שאדו אוף מידל ארת' עשו את זה הרבה יותר טוב וגם DMC,GOW יותר טובים..ואפילו מערכת הMelee בדד רייסינג2(אחד מהמשחקים האהובים עלי בדור הקודם ובכלל)שהיא מאוד בסיסית הרבה יותר מהנה ומספקת משל AC...
לגבי האקסבון נראה לי שבהודעה שלך עכשיו שכנעת אותי שזה לא כדאי..אפילו אם היילו וטומב ריידר החדשים היו ממש מוצלחים...אבל בוא נגיד שאם QB יעמוד בציפיות אני כבר לא אוכל להתאפק...אני חושב שזה המשחק שאני הכי מצפה לו אפילו יותר מUC4 ובטח שיותר מגירס4 אחרי הטריילר העלוב שהם הראו...

גם אצלי זה די תלוי בQB (ובסקילבאנד כמובן!

טומב ריידר יגיע במוקדם או במאוחר וברור שקשה להתאפק, אבל אין בעיני סיכוי שהוא יהיה משחק שנרגיש ששווה רכישה של one בשבילו, נראה יותר מדי כמו חבילת הרחבה למשחק הקודם.+
היילו 5 גם אם יהיה מדהים זה קצת כמו לקנות קונסולה בשביל קמפיין של COD
(טוב ברור שקצת הגזמתי, זה יותר טוב מקמפיין של COD אבל...)

QB לדעתי הולך להיות ממש מוצלח, הוא לא יקבל 9+ כמו שמקס קיבל שהיינו נערים
והוא גם לא ידהים אותנו באותה רמה כי כבר קשה להרשים אותנו כל כך בגיל הזה :)

אבל הוא לדעתי יהיה משחק סולידי של 8. :) אולי אפילו + 8

אם אתה לא מתחבר לפנטזיה בכלל, קשה לי להאמין שתתחבר למכשף, יש לו הרגשה מאוד אירופית.

מה שאני כן יכול להגיד זה שיש מצב שתתחבר הרבה יותר לפולאאוט 4 בגלל הרקע הפוסט אפוקליפטי שלו, (אני בדיוק עובד על שרשור FO4 כדי לנסות ליצור פה הייפ :)

מה שאני יכול להגיד לך, זה שלמרות שאני צופה שיפור אדיר בFO4 בסיפור, בהשוואה לכל המשחקים האחרים של בטסדה, עדיין אין מצב שהם יגיעו לרמת הכתיבה המעולה של המכשף.

ככה שלצערנו זה, או כתיבה מעולה בז'אנר שלא מדבר אליך או כתיבה חלשה יותר.
:(

PlayGirl3

New member
משלימה משחקים ישנים

בעקרון, כבר מאוד הייתי רוצה לקנות PS4 ורק הידיעה שאעשה רילוקיישן בשנה הקרובה עוצרת אותי. אין כבר מה לשחק על ה-PS3 אז אני משחקת כל מיני משחקים שקניתי בסיילים שונים בכמה דולרים ושוכבים ב-download list שלי. גם לא התחשק לי משהו ארוך ורציני כי אני נוסעת עוד כמה ימים.

שיחקתי במשחק של המתים המהלכים, ה-FPS עם דריל. כן, זה מכוער ועלוב כמו שזה נראה. אפילו נורמן רידוס לא מצליח להציל את המשחק הזה. היו שם כמה רעיונות נחמדים אבל הביצוע פשוט לוקה בחסר. כן היו כמה שלבים שמצליחים להלחיץ קצת, אבל הזומבים (אותו אויב כל המשחק, עם 4-5 סקינים שונים) והסביבות כל כך מכוערים שהם מוציאים מהאווירה.

עכשיו אני משחקת ב-Darksiders. המשחק נחמד ואני אוהבת את החידות במבוכים. הוא כנראה היה מעולה בזמנו, אבל אחרי GOW ודומיו הוא כבר לא מרגש אותי כמו שכנראה היה אמור. יש הרבה באגים וגליצ'ים מעצבנים.

לפחות אחרי שאחזור יהיה לי את tales from the the borderlands ואולי את זסטיריה.

אני הייתי קונה עכשיו אם הייתי את אבל אני חסר סבלנות.

אפילו העובדה שאין לך טלווזית 1080P לא היתה עוצרת אותי, (לא היה לי כסף לTV חדשה שקניתי את הפס4 אז שיחקתי כמה זמן על 720P עדיין היה שווה את זה)

ברור שלהמתין למעבר (שונא את המילה "ירידה") זה הדבר הנכון והבוגר, יהיה לך יותר כסף למשחקים, הספרייה תהיה טובה יותר...

אבל בעיקרון הPS4 יעבוד לך בכל מקום בעולם ושנה זה בכל זאת תקופת נצח בגיימינג.באטמן UN4 והמשחקים של סקוור, כולם יהיו די שווים את השידרוג.

PlayGirl3

New member
השאיפה היא חצי שנה

ולא צריך לקרוא לזה ירידה, כי זו באמת לא ירידה. זה אמור להיות זמני, שנתיים-שלוש.

נכון שאפשר לקחת את הקונסולה אבל מי יודע מה יקרה לה במזוודה והיא תתפוס מקום יקר של דברים חשובים יותר שצריך לקחת.

יש לי עוד משחקי PS3 שיחזיקו אותי גם עוד שנה, אבל כבר בא לי לשחק אפילו second son ולא את רובם... אתאזר בסבלנות.

בשביל זה יש לך דברים כאלה :)...

כמו זה http://www.ebay.com/itm/PS4-Hyperki...067912?hash=item339dc1fbc8:g:WrMAAOSwk5FUuAmr

אני מבין את החרדה כל הזמן שאני לא באילת אני לוקח את הפס4 איתי רק אם אני נוסע ברכב פרטי שאני יכול לבדוק שהוא בסדר כל 5 דקות.

אבל עדיין לא הייתי נותו לזה לעצור אותי.
, מברשות שיער קרמים, ובגדים וכל הדברים האלה לא תופסים כל כך הרבה.
(מנסה לחשוב מה בחורה חייבת לקחת)
בכלל אם תמכרי את הPS3 עכשיו עוד יהיה לו ערך כלשהו וזה יקצץ לך במחיר, קני באילת אם אפשר ובכלל יהיה סבבה.

PlayGirl3

New member
מברשות שיער וקרמים?
זה מעבר דירה, לא טיול שנתי

עדיף מכל בחינה לקנות בארה"ב. ההפרש במחיר, האחריות, הנוחות. יהיה בסדר.

מישהו 2

New member
איקס עיגול D:

למדתי את כל תורת האיקס עיגול בע"פ ועכשיו אני בלתי מנוצח במשחק. למשחק יש הרי נוסחא ברורה לכל מהלך, אם אתה השחקן שמשחק ראשון או שני.
אחרי שלמדתי את כל האופציות האפשריות של המשחק מכל כיוון אפשרי, אני יכול רק לנצח או לכל הפחות להכריח מצב של תיקו, אבל הפסד הוא בלתי אפשרי אם אתה יודע מה אתה צריך לעשות.
&nbsp
חוץ מזה, יש לי את חבילת ההרחבה של ה- W3 בהיכון שאני אתחיל לשחק בה, למרות שעוד לא התחלתי.
והבטא של Starwars כמובן. אחרי שראיתי את הבטא של Starwars עובדת על ה-PS4 בגרפיקה שהיא כמעט פוטו-ריאליסטית עם מיליון דברים שקורים על המסך בו-זמנית, ב- 60 FPS ו- 1080P... באטלפילד 4 נראה זוועת עולם, ואני יחסית מצפה ל- COD החדש.
&nbsp

כן, בטח יש איזה אלגוריתם נורא פשוט שמנצח בקלות איקס עיגול

אפילו דמקה יותר מסובכת
ואתה תקולל לדורות, העמוד שלך גרם לCOD החדש להיראות חביב במולטי, אם אתה תדרדר אותי לקנות את החרא הזה אני אעשה לך דיסלייקים בעמוד לנצח נצחים!

האמת נראה כייף. אתה נהנה מהמשחקים האלה גם בלי קבוצה?

מישהו 2

New member
אני יותר טיפוס של COD מאשר BF והבנתי את זה מאוחר מידי

כמעט כל המשחקים שלי באונליין של באטלפילד תמיד היו Deathmatch או Dominiation, שזה דווקא מצבי המשחק בהם אתה משחק במפות קטנות יחסית ופשוט מחסל אנשים ולאו דווקא ה- Conquest שזה המפות הענקיות עם ה- 60 שחקנים.
בערך כנראה מאותה הסיבה שאמרת שהעדפת את ה- drop zone בבאטלפרונט כי אתה פשוט מרגיש שאתה חלק יותר פעיל מכל מה שהולך.
זאת אומרת , מה יותר מוסיף לריגוש כשאתה מרגיש כאילו והחלק שלך בניצחון של הקבוצה היה איזה 70% אחרי משחק ממש טוב שהיה לך נגיד.
&nbsp
מצד שני, לא יצא לי לשחק ביחידה של 4 חברים עם מיקרופון. ניסיתי לשחק עם אנשים זרים אבל זה לא הרגיש לי טבעי. יש סרטונים מצחיקים ביוטיוב בשם Battlefield friends וזה תמיד עושה רושם ממש כיפי...

אני מבין אותך, קח את דסטני לדוגמא.

הוא נראה משהו שיכוולתי להתחבר אליו דווקא כי יש לו אלמנטים של loot וRPG אבל זה נראה משחק שבלי קבוצה אין לך אפשרות לשרוד שם בגלל שהאויבים חזקים מדי והכול
בנוי סביב עבודת צוות וכמות אדירה של שחקנים שמשתפים פעולה כדי לנצח.

המפה הקטנה בבאטלפילד באמת הרגישה כאילו היא נותנת גם לך אפשרות להתבלט ולהיות חלק חשוב, במקום איזה בורג קטן בים הזה של ה60 אנשים.

זה הזכיר לי יותר קרבות של סמאש של נינטנדו אם שיחקת, מאשר איזה מולטי מעיק.

בקיצור, אם כבר מולטי נראה לי שגם אני יותר אתחבר לCOD מהסיבה הזוה.
אבל הכי מעניין אותי דווקא the division בהנחה שיהיה אפשר לשחק אותו כמו שצריך לבד כמו שהמפתחים מבטיחים. הם אומרים שזה יהיה קשה יותר

מלשחק עם קבוצה, והדמות שלך תהיה צריכה להיות טובה בכמה סוגים שונים,
אבל הם מבטיחים שזה אפשרי ואני אופטימי.

מקסימום ננסה להצטרף לקבוצה רנדומלית פה ושם.

CallMeCavanaugh

New member
עדיין וויצ'ר

מישהו אמר לי פעם משהו על זה שברגע שאני הולך לסקליגה כל מיני דברים במשחק משתנים והרבה קווסטים נסגרים, אבל השבוע מישהו אחר אמר שזה לא נכון ושאכן יש נקודה במשחק שבה הרבה דברים משתנים אבל המשחק מודיע לפני שזה קורה, אז הלכתי לסקליגה ועשיתי שם קצת קווסטים וזה באמת קצת מגוחך שהתאמצתי כל כך למצוא את הספינה האחת ששטה לסקליגה אבל מאז כבר עשיתי שלוש פעמים Fast Travel לאיזור נוביגראד וחזרה.
אני עדיין מרוצה מאוד מהמשחק והוא לא מרגיש לי כאילו הוא חוזר על עצמו יותר מדי (בניגוד לסקיירים, אותו הפסקתי בדרגה 16 כי כבר נמאס לי). אני תוהה עוד כמה זמן יהיה לי כח לעשות כמעט כל קווסט צדדי שאני נתקל בו ומתי פשוט אתחיל לרוץ עם הקווסט הראשי.
&nbsp
חוץ מזה שיחקתי טיפה רוק בנד 4. אני מרוצה מהשינויים והחידושים בו, אבל עדיין יש חלקים נרחבים מהספריה הישנה שאי אפשר להעביר למשחק - בולטים בהעדרם המשחקים מבוססי הדיסק הקודמים שאמורים להיות זמינים מתישהו, עדיין לא ברור מתי, ובמיוחד לא ברור מתי הרשימה של רוק בנד 3 תהיה זמינה, שזה מבעס כי הייתה לו אחלה רשימה.

לא נמאס כי הקווסטים באמת כתובים טוב :)

עם אחלה קונטקסט עלילתי ומפלצות מגניבות וגם המכשף יש לו אישיות ורקע משלו אז הוא הרבה יותר מעניין מהדמות הגנרית של סקיירים :)

אישית כמו שכתבתי בפורום בעבר אני לא חושב שחייב לסיים קווסטים ראשיים במשחקים כאלה.

הקווסטים הצדדים לרוב טובים יותר מהקווסטים הראשיים בWRPG בוודאי גם לך יש דוגמאות לכך ממשחקים ששיחקת בהם :)

אנשים שדיברתי איתם על המכשף וסיימו אותו, או כאלה שקראתי רשמים שלהם מהסיום, מאשרים את זה שהקווסט הראשי פחות טוב מהסיד קווסטים.

אבל ברור שתחושה של "סגירת מעגל" עם המשחק זה חשוב, אז לך על זה אם חייב :)

אגב, שאלה, אתה קונה את tales of borderlands? הפרק הראשון חינמי, היתר עולים גרושים והפרק האחרון יוצא ביום שלישי. ואני בכלל לא משדל...

למעלה