מה שיחקתם השבוע ו/או תשחקו בסופשבוע

shadow of mordor

משחק נחמד מבחינת הגיימפלי. מערכת הנמסיס כייפית ומכניסה קצת חיים לקרבות הרגילים, אורקים שהורגים אותך מתחזקים ועולים בדרגה, ואפשר להשיג
כל מיני מידע על הנקודות החזקות שלהם ועל החולשות שלהם, ככה שכייף לצאת במשחק הזה למסע נקמנות נגדם.

מערכת הקרב עצמה, לא כייפית ברמות של סלייפינג דוגס, אבל זה הרבה יותר כייף וזורם מאססין קרייד. חבל רק שהסיפור כל כך רע ומשעמם שכל החוויה
הופכת לחסרת עניין. לא איכפת לי מה אני עושה ולמה אני עושה את זה, גם במשחקי אססין קרייד אני תמיד מאבד עניין בסיפור ולכן אני לא מצליח להנות מהם באמת.

אני עדיין רוצה לסיים אותו כי אין לי משחק AAA נורמלי אחר, אבל זה ממש לא משחק שמגיע לו משחק השנה. משחק של ציון 7.

אני גם מתלבט אם להתחיל את יאקוזה 4 או את valiant hearts

amithas190

New member
אני בדיוק משחק בזה עכשיו

חותם על כל מה שאמרת ,לדעתי הם לקחו את מערכת הקרב מהבאטמן האחרון.
חבל שלא בנו למשחק הזה עלילה נורמלית .. יכלנו לקבל משחק אדיר

הוא ממש מתחיל להימאס עלי, העלילה הגרועה הזו הורסת את כל החשק

אני מרגיש כל כך מנותק ממה שקורה במשחק שפשוט אין לי מוטיבציה להמשיך, אני שונא להרגיש שאני משחק במשחק רק בגלל כוח האינרציה .. וזה מה שאני מרגיש כאן אחרי כמה שעות משחק. ממש מוריד לי את ההייפ ממקס הזועם אם זה מה שWB מכינים לנו גם שם.

WATCH DOGS היה עם עלילה גרועה גם כן, אבל אנחנו כבר שנה אחרי היציאה שלו ואין לי כוח להתפשר עם משחקים כאלה יותר.

מרגיז אותי הPS4 אני מרגיש שאני זורק כסף עליו ושום משחק AAA לא מספק את הסחורה. וולפנשטיין הוא משחק הAAA האחרון שבאמת נהנהתי ממנו.

evilplate

New member
גם מערכת הקרב לא באמת ברמה של באטמן

אבל היא לא רעה סכ״ה, הבעיה הגדולה שלי היתה חוסר אתגר מה שדי עיקר את מערכת הנמסיס ממשמעות, סכ״ה משחק עולם פתוח גנרי עם משימות די בינוניות שמערכת הנמסיס מחזיקה אותו ובזכותה הוא גם זכה להכרה ולא נשכח בתהומות הנשייה... הסיפור שלו משעמם נורא אבל אישית אני לא מתחבר בכלל לשר הטבעות אז לא בטוח שהיה אפשר לעשות שם משהו מבחינתי.
&nbsp
המשחק הזה כמובן לא מעיד על מאד מקס, מפתחות שונות שסכ״ה חולקות משאבים משותפים, זה לא אומר הרבה, עובדה שבאטמן אדיר למרות שגם מכיל את אותה מערכת קרב וחלק מהמכניקות, פשוט נראה ש WB מנחה כיוון מסויים למשחקים שלה אבל כל אחת וביצוע ברמה שונה כמו שראינו.
&nbsp
ואני עכשיו לקראת הסיום של VH וממש אהבתי אותו, לא בטוח שהוא בשבילך כי זה משחק חידות למרות שהן לא קשות במיוחד והמשחק די זרם לי, אהבתי את אווירת מלחמת העולם הראשונה ואת כל העניין הלימודי שמקבלים ממנו, גם הסיפור רקע נחמד, מומלץ בסכ״ה.

אם כבר, מאד מקס יהיה יותר גרוע :(

המפתחת של מאד מקס מאוד אוהבת משימות בסגנון השמד 6 חפצים בX מבנים בלה בלה בלה.צפה להמון fetch quest
התקווה שלי היא שמערכת הקרב תהיה יותר טובה בהרבה ממה שיש לנו כאן בshadow ושהמרדפים ברכבים יגוונו קצת את המשימות והקרבות

ממש נמאס לי מכל משחקי העולם הפתוח חסרי הנשמה האלה, הנוסחא המחורבנת של יוביסופט הרסה את הז'אנר.

וshadow באמת קל עד גיחוך כמו משחק AC שזה מה שאני הכי שונא בסדרת AC.

אחח, מזל שיש לנו ראצ'ט וקלאנק חד השנה בPS4 וbanjo kazooie מקבל יורש רוחני על הPS4 והONE. קצת לרענן את השיעמום הזה
עם משחקי פלטפורמה טובים, ומקווה מאוד שיש לנו עוד משחקים שיוצאים השנה בE3 כי זה פשוט ביזיון מה שהולך פה, אני ממש מבואס מהPS4 הזה.

אני אנסה את VH :) אני אף פעם לא יכול להגיד לא, למשחק שעוסק במלחמת העולם הראשונה, הרי כמעט אין אף משחק אחר שעושה את ההחלטה האמיצה הזו לעסוק בה :) ומקסימום אם לא אאהב הוא לא עלה לי כלום :)

evilplate

New member
וואלה באמת נשמע מבאס

אני מקווה שישקיעו במשימות אבל נו אולי האווירה האפוקליפטית וקרבות הרכבים יצרו בכל זאת עולם פתוח מענין יחסית, הטריילר נראה ממש מגניב שזה יהיה מבאס אם יצא עוד משחק עולם פתוח גנרי וחסר נשמה :/
אני גם סקרן לראות את ראטצ׳ט, אני מקווה בכלל שהוא בתקציב AAA ולא מכוונים אותו כמשחק דל תקציב לדיגיטלי, קצת מדאיג שלא שמענו ולא ראינו ממנו כלום, בכל זאת הוא אמור לצאת השנה.
ההמשך של באנג׳ו מהקיקסטארטר יגיע רק ב 2016 אבל יפה לראות שאושר כ״כ מהר- כבר אחרי שעה השיג את המימון שלו! אני בטוח שבקצב הזה הם גם יגיעו למליון ככה שכולם יקבלו את המשחק על היום הראשון.
&nbsp
לפעמים לא ברור איך מפיצות יכולות להיות כאלה מטומטמות ולוותר על כסף כזה, אבל טוב שיש פלטפורמות אלטרנטיביות להשגת מימון כמו KS.
&nbsp
ואני מסכים איתך שבסכ״ה עד עכשיו הפס4 מבאסת, יש לי תחושה שגם ה E3 שלהם יהיה מאכזב כי הם בטח ישמרו דברים ל PSX בסוף השנה, זה הזמן של MS לתת להם קצת בראש עכשיו שהם זחוחים ובטוחים בהצלחה אבל המצב הוא שהדשא של השכן גם צהוב רצח, אם הם מביאים E3 מאכזב אני כבר לא רואה אותם מצמצמים את הפער.

לפני מה שאני זוכר, סוני לא הודיעה רשמית על עוד אירוע PSX :)

לפי מה שאני זוכר הם אמרו שאם אנחנו נרצה עוד אירוע PSX אז יהיה עוד אחד, אבל אין שום הכרזה רשמית על אירוע כזה. 2014 היתה שנה מיוחדת
כי מותג הפלייסטישן חגג 20 שנה, השנה אין להם שום תמריץ לעשות עוד אירוע כזה. יש איזה משהו שאני לא זוכר או שפיספסתי לגבי אירוע PSX ?

אני חושב שהחשיפה על ההמשך הרוחני של banjo הרסה למיקרוסופט קצת את התוכניות בE3. כאילו אני די בטוח שיש להם איזה משחק פלטפורמה
שהם יחשפו בE3, והם לא יצליחו לגרום להרבה אנשים לקנא.

בעיני יהיה להם גם את המשחק של פלטיניום, ויהיו כמה מכורי DMC/ביונטה שיתחילו להתחרפן, ועוד חפירה על קונטום ברייק אבל זה לא משהו שסוני לא יכולה לנצח.

ברור שאין למיקרוסופט סיכוי לסגור את הפער תמיד אמרתי את זה :).להיילו אין את הכוח שהיה לו פעם, וסוני לא השכילה לבנות IP חזקים אחרים מלבדו ומלבד פורצה.

סוני כל הזמן מנסה ליצור IP חדשים, ראו את זה אפילו באורדר, נכון הוא היה זוועת עולם, אבל הם לפחות ניסו ליצור IP חדש.

בשבילי מספיק שסוני תעשה את הדברים הבאים והיא לוקחת את E3
טריילר חדש+ תאריך לRime, כנל NMS
חשיפה לRPG של יוצרי קילזון
חשיפה של בלעדי חדש של קפקום.
חשיפה של R&C

אני בספק שהיא תחשוף בלעדיי של קפקום בE3 הזה, אבל לדעתי לגמרי הגיע הזמן כבר לחשיפה של שאר הדברים שהזכרתי.

evilplate

New member
היא אמרה שמדובר באירוע שנתי

http://www.neogaf.com/showthread.php?t=947296
&nbsp
וכמה שההמשך הרוחני של באנג׳ו מעורר הייפ הוא עדיין משחק של דור קודם מבחינה טכנית (בגלל זה גם יוצא ל WiiU), משחק פלטפורמר חדש שמיועד לדור הבא של רייר זה עדיין בסקאלה אחרת של התלהבות.
&nbsp
והציפיות שלך די נמוכות בשביל שסוני תנצח, אני חושב שהם יצטרכו להרשים יותר כדי להעפיל על MS.

אם חשיפה של IP חדש לא תספק אותך, אז... שום דבר לא יספק אותך.

כאילו מה עוד הם יכולים לעשות? IP חדש מושקע קולנועי, אתה כל הזמן מתלהב מהמכשף 3 למה שסוני לא תוכל ליצור RPG אפילו יותר מושקע?
באמת בלעדי של קפקום לא יספק אותך גם כן? אז כמו שאמרתי אתה מראש מחפש להתאכזב מסוני. זו כמובן זכותך המלאה, אבל כבר לפני שהתערוכה הגיעה, אתה בטוח ב100% שהם לא יאפילו על מיקרוסופט? זה כאילו התקבעת על זה שסוני סתם תהיה חרא כל הדור לא משנה מה.
אני מלא תסכול מהPS4 ולא מסתיר את זה אבל אני אופטימי, אותך נראה ששום דבר לא מרצה וחבל לי בשבילך :(
נכון קילזון לא משהו, סו וואט, תן צאנס.

גם אם למיקרוסופט יהיה משחק פלטפורמה, לנו יהיה רייבוט חדש לגמרי של Rֶ&C. גם המשחק של מיקרוסופט לא יגיע באופן אוטומטי לרמות ההתלהבות
של ההמשך של banjo. r רייר בקושי עשתה משחק אחד טוב בכל השנים האלה אצל מיקרוסופט, ואם המפתחים של ההמשך banjo החליטו לפרוש מRare

זה די אומר שמיקרוסופט לא הגיעה לרמה הגבוהה שהם שואפים אליה.

evilplate

New member
מצטער שאני קשה עם סוני אחרי שנתיים נוראיות

סליחה באמת שאני לא מאמין בגרילה שלא הוציאו מבחינתי משחק טוב בימיהם, סליחה שאני לא מאמין בקאפקום שהיא חברה כושלת שריסקה את RE לרצפה ואין לה היום כלום טוב חוץ מסטריט פייטר. מה אתה רוצה שאומר לך?
&nbsp
בסנטה מוניקה, סאקר פאנץ׳ (כן למרות אינפמס האחרון שהיה די רע אבל ברור שזורז להשקה) וגם קוואנטם דרימס אני מאמין יותר, אם הם היו מציגים משהו חדש אז היתה לי סיבה להיות יותר אופטימי.
&nbsp
ראטצ׳ט אמרתי לך שעל הכוונת אבל אם זה רימייק שיצא לדיגיטלי אז זה די מאכזב, העובדה שלא אמרו עליו כלום מאז שהכריזו עליו גם לא מהשרת טובות שיצא בכלל השנה.
&nbsp
אני לא אומר ש MS תנצח אוטומטית, אבל היא מבטיחה משחקים חדשים מצד א׳ ויש להם גם חגים טובים יותר מבחינת AAA עם היילו 5 וטומב ריידר ופורצה 6 ככה שכן, השנה הם פחות בזיוניים מסוני לפי מה שידוע לנו לרגע זה, הלוואי וסוני תפתיע ב E3 ותחשוף דברים מדהימים שגם יצאו השנה, אתה עושה כאילו יש לי אינטרס לשנוא אותם.

פורצה 6 זה סימן לליינאפ טוב בעיניך? באמת?

אפילו בעלי xbox one, כמו עטלפוני ואחרים, לא מתלהבים מהפורצה 6 הזה. לא ידעתי שבעיניך לחקות את EA ויוביסופט עם משחקים שנתיים, זו ערבות לאיכות ולהרשים גיימרים בE3. זה ברור שGT7 ייצא בשנה הבאה ויאכל בלי מלח את משחק הפורצה 6 הזה. אתה גם לא היית משחק בפורצה 6, יותר מ20 דקות, פתאום הוא נראה לך פחות בזיוני ממה שסוני מציעה?

השנה הזו עלובה בשבילנו כמו הקודמת, אני לא אומר שלא. מה חוץ מטומב ריידר היית משחק השנה על הONE? בPSn4 לפחות יהיה לנו Rָ&c ובתקווה גם Rime וNMS.

בנוגע למשחק של גרילה, אני לא אצליח לשכנע אותך שאי אפשר לשפוט אותם רק על סמך סדרה אחת שסוני אף פעם לא נתנה להם לעשות דברים אחרים מלבדה, אני חושב שהוגן לתת להם צ'אנס אבל אני אשאיר להם להוכיח לך שהם מסוגלים להוציא משחק טוב, הויכוח לגביהם מיצה את עצמו.
אם הם ירשימו אותך מספיק אתה מימלא תרצה לנסות את הRPG שלהם כמו שאתה רוצה לנסות את בלאדבורן והמכשף, אני אשאיר להם את העבודה.

אני סומך על סוני שהיא רוצה IP מושקע בטירוף, גם המפתחים של בלאדבורן עשו משחקים מסריחים בלי סוף, עד שסוני עזרה להם עם משחקי הסולס.

בנוגע לRַ&C ממש לא ברור לי מאיפה החשש שלך שהוא איזה משחק דל תקציב בהוצאה דיגיטלית, לא שמעתי שום דבר שיכול להעיד על מצב כזה.
החודש יוצא סרט על Rַ&C והמפתחים מפתחים את המשחק המקורי והם מתים על הסדרה הזו, לא רואה אותם משקיעים בזה פחות ממה שהשקיעו בSunset overdrive.גם לא רואה מצב שסוני מפספסת את ההייפ של אנשים מסוימים מהסרט השנה, במיוחד שאנחנו לא יודעים על שום משחק
שהם מכינים לחגים, ואין מצב שאין להם שום משחק.
סנטה מוניקה וסאקר פאנץ עסוקים מאוד בלדחוף את הPS4 טכנית, סאקר פאנץ מתאמצת מאוד להתעלות על infamous ss אז יקח זמן עד שנראה מהם
משחקים, אבל שהמשחקים יגיעו הם יהיו מאוד שווים את הציפיה אני מאמין בזה.

אנחנו כל הזמן מדברים על משחקים משחקי עולם פתוח חסרי נשמה, אז פתאום משחקים של קפקום לא שווים כלום? deep down נראה המשחק הfree to play הכי מושקע אי פעם, יש לone משהו שמדגדג את זה בכלל? DMC זה מעפן? יותר טוב בהרבה ממשחקי העולם הפתוח הגרועים שלא מפסיקים להגיע.

ברור שאם סוני לא תספק את הסחורה או בE3 או באירוע הPSE שלה, אז אני אהיה מריר מאוד כלפיה, ואני לא אסלח לה על זה.
אני ממש מאמין שהם יודעים שהם חייבים לספק את הסחורה, אין להם את בלאדבורן שיעשה להם הייפ כבר, או חשיפה של Uncharteed 4 לבנות עליה.

הם בטוח יודעים שהם חייבים להשתמש בתותחים הכבדים שלהם.

וחושלץ מהמשחק של רייר, אני לא רואה שום משחק של מייקרוסופט שיכול לדגדג אותם, אבל אם בשבילך היילו 5 ופורצה 6 מרשימים יותר... סבבה...
אני מקנא רק בטומב ריידר, ואני יודע שאשחק בו בתחיל 2016, אפריל 2016 לכל המאוחר והמגזים.

evilplate

New member
לא ממש אכפת לי מפורצה 6

אני בכלל לא אוהב מירוצים, גם לא אכפת לי מהיילו 5 אבל ברור שאלו משחקים אהובים עבור הקהל של ה ONE ומהבחינה הזו מייקרוסופט יותר משקיעה כרגע ויש להם סיבות להיות מרוצים יותר כשזה מגיע לחגים השנה.
&nbsp
הדיון הוא באופן כללי על ליינאפ טוב יותר ולא בהכרח על הטעם האישי שלי (שגם פה אגב טומב ריידר מבחינתי עדיף על מה שידוע לנו שיוצא לפס4), ד״א GT כבר מזמן לא מה שהיתה, אתה מוזמן לבדוק את הביקורות והמכירות של GT6 אם אתה רוצה המחשה, פורצה נחשבת לאחלה סדרה שלא נופלת מ GT בהרבה והיא יוצאת פעם בשנתיים במקום פעם במליון שנה כמו GT.
&nbsp
בקשר לראטצ׳ט העניין זה שאני לא יודע עליו כלום, משחק שיוצא השנה להזכירך, אין פרטים עליו חוץ מזה שהוא רימייק של הראשון, אם היו אומרים המשך לקודמים הייתי לפחות בטוח שזה משחק ריטייל אבל כשאומרים רימייק אתה חושב אולי זה פרויקט צדדי ולא בהכרח AAA, סיכוי טוב שזה משחק של 60$ אבל זה פשוט מוזר שלא הראו ממנו כלום עד עכשיו, אני רק מקווה שבכלל יצא השנה.
&nbsp
ולא יודע אישית לא כזה מעניין אותי F2P ואני לא חושב גם שזה מלהיב אנשים באופן כללי במיוחד על הקונסולות, בגלל זה גם לא הזכרתי אצל ה ONE את פייבל שיוצא להם השנה.
באופן כללי איבדתי אמון בקאפקום מחוץ לסטריט פייטר והם נראים לי תפרנים שמנסים לשרוד על כותרים דלי תקציב בשלב הזה ואפילו משחק דגל כמו סטריט פייטר הם לא יכלו להשקיע כמה שצריך כדי להוציא לכולם ונאלצו כנראה לחתום עם סוני, ככה זה כשהם לא מוציאים כבר שנים משחקים מדהימים כמו שעשו בדור הפס2, הם צריכים עכשיו לשרוד את הדור הזה ולהרוויח את האמון שלי כדי שאתלהב מהם שוב.
&nbsp
בלי קשר אתה עושה ממני כאילו אני עף על MS, לטעמי עד עכשיו כחברה שחוטפת בראש הם לא עושים מספיק והם צריכים להביא E3 הרבה יותר טוב מסוני, בניגוד לסוני הם ממש זקוקים לזה אם הם רוצים לצמצם את הפער אבל באופן כללי למזלה של סוני גם הליינאפ של המתחרים לא מספיק טוב כדי שזה ישנה יותר מדי, אני רק אומר שהוא עושה רושם עדיף יותר אבל לא בפער כזה שזה ישנה משהו או שיגרום לי להחליף פלטפורמה, שתי הקונסולות די גרועות בשורה התחתונה לצערי.
&nbsp
&nbsp

אני דווקא מזדהה איתך.

אני חושב שזה לגיטימי שתהיה מריר כלפי סוני אחרי שיש לנו כמעט שנתיים מעפנות, ולא רק זה, הם אפילו לא דאגו לזה, שלא נפסיד את טומב ריידר השנה, הם היו צריכים לדעת כמה אנחנו צריכים משחק כמו טומב ריידר בתקופה יבשה כזו.

מן הסתם שתהיה יותר קשוח עם סוני מאשר עם מיקרוסופט אין לך את הקונסולה של מיקרוסופט. אנחנו חלוקים רק בעניין העתיד של הPS4, כמו שתמיד אמרתי, למרות הזוועה הנוכחית, אני צופה לקונסולה שלנו עתיד מזהיר, ולא רק כי יש לנו אותה, גם אם היה לי ONE הייתי חושב על קניית PS4 בעתיד.

תראה, איזו בחורה מgaf שיש לה קשרים בסקוור, כבר חשפה שהסיבה שstar ocean בלעדי לPS3/PS4 הוא שסוני פנתה לסקוור וביקשה ממנה את המשחק הזה ועוזרת בפיתוח שלו.

אני יודע, אני יודע, שבשבילך לשמוע שסוני עוזרת עם משחק JRPG זה כמו שאני אשמע שסוני תביא לנו משחק COD בלעדי...

מה שאני מנסה להגיד זה שאני באמת רואה מאמץ כביר מהצד של סוני לדאוג לכל השחקנים וגם התור שלך יגיע :) אתה תראה את זה.סוני הולכת על קטע
של להביא המון תוכן יפני לקונסולה שלהם, הם מנסים לחזור לימי הPS2 שיכולת למצוא תוכן יפני בעיקר על הקונסולה שלהם.ושנינו אני מאמין מעדיפים תוכן יפני על משחקי עולם פתוח גנרים. גם אלה ם הרבה מהמשחקים הבלעדיים של סוני
יגיעו מחברות צד ג' יפניות זה לא באמת גורע מהבלעדיות שלהן כל עוד המשחקים לא מגיעים לxbone.
הבחור האמין ההוא שיש לו קשר לסוני, כבר הבטיח משחק פעולה הרפתקה מושקע שמתרחש ביפן שבלעדי לPS4, נשמע כמו משהו שאני ואתה יכולים מאוד להנות ממנו, משחק סטייל GTA גם אחלה מבחינתי.

בנוגע לקפקום והתפוקה שלה בדור הקודם.. אני מבין אותך שאתה חשדן כלפיהם אני נהנהתי מהם יותר ממך בדור הקודם, אבל אני מסכים
שזה לא מתקרב לתפוקה המדהימה מדור הPS2, הם עדיין בעיני לא סופרים ממטר את הצוותים של סוני מלבד נוטי דוג וסנטה מוניקה, לכן אני
הרבה יותר מעדיף שסוני תבזבז את הכספים שלה על בלעדיים של קפקום, מאשר IP חלשים ועלובים כמו האורדר.

מה שחשוב לי להדגיש, זה שלפי כל העדויות רזי 7 הולך להיות משחק פעולה הרפתקה הישרדות כמו TLOU עם טאצים של טומב ריידר.
אם תקווה למשחק אימה אמיתי מסורתי, אתה תכין את עצמך לאכזבה, אבל זה לא שאתה לא מסוגל להנות ממשחקים כמו TLOU.

בנוגע למשחקי אימה אמייתים, אני מאמין שקפקום לא אדישה לקהל שרוצה משחקי אימה כמו פעם, הם רואים כמה טוב הריימיק של רזי 1 מכר.
אחר כך הם יביאו את רזי זירו ואחרי שהוא ייצא נראה מה הם מתכננים לקהל הזה.

לי יש תחושה שרזי 7 יהיה משחק טוב מאוד כל עוד באים אליו בציפיות הנכונות ועם הכרה בעובדה שהסדרה הראשית, לא יכולה כבר לחזור למשחק אימה טהור, אין לזה שוק מספיק גדול, לצערנו :(
סוי
ותאמין לי אחי, אני מסתכל בקנאהה אמיתית על בעלי הWII U שיש להם משחק אימה אמיתי עם FATAL FRAME 5 :(
אבל לנינטנדו יש אינטרס להשקיע בז'אנרים נשייתים כאלה כדי למשוך קהל שונה מהקהל המסורתי שלה.

אני באמת לא מתכוון לעשות ממך כאילו אתה עף על MS, אני פשוט מנסה לשכנע אותך שהעתיד שלנו יותר ורוד ממה שנדמה כרגע, ואני מאמין שהעתיד של מיקרוסופט הולך להיות עגום, ואני בספק אם נראה מהם בכלל עוד קונסולה בדור הבא.

בנוגע לRָ&C אני מאוד רוצה להאמין שסוני שמרה על סודיות מרבית עם המשחק הזה כדי להפתיע אותנו לטובה בE3 או באירוע השנתי שלהם, בכל מקרה
אני לא מתכוון לעשות לסוני הנחות אם הוא לא יוצא השנה ו/או שהם נותנים לנו תמונה בהירה וברורה לגבי המשחקים הבלעדיים שמצפים לנו בעתיד

בפיתוח שלהם או בצד ג' לא משנה לי העיקר שיהיה בלעדי ומתכוון לנצל את הPS4 כמה שאפשר.

evilplate

New member
אני חושב שבאמת עדיף

שנשמע לעצה של עטלפוני ונראה מה קורה אחרי E3 שם יחשפו מה צפוי לנו בשנה- שנה וחצי הקרובה ואפילו מעבר לזה. נהיה הרבה יותר חכמים.
&nbsp
ואני אשמח אם RE7 יהיה כמו TLOU, כל דבר עדיף מזבלון חיקוי COD הזה שנקרא RE6.

עטלפוני

New member
אני מאשר שפורצה 6 לא מעניין

שיחקתי בדמו של פורצה 5 והתאכזבתי, שיחקתי בפורצה הוריזון 2 וזה שיעמם. הורדתי את המשחק החינמי - פורצה הוריזון 2 -מהיר ועצבני, וזה מספיק לי. הדגמת גרפיקה כשבאים חברים, עלה 0 דולר וסבבה להריץ סיבוב פעם בכמה שבועות. פורצה 6 יעניין מבחינה גרפית לחמש דקות וסביר שזהו. ואני מאוד אוהב מירוצים, פשוט יותר מתחבר לאלה בסגנון nfs. מה שכן, אני מודע לזה שיש אנשים שאוהבים את הסדרה הזו והיא מוכרת.
&nbsp
ת'כלס, צריך לחכות עוד חודש וקצת, לראות את הליין אפ של שתי החברות מציגות ב e3, ורק אז לדעת מי מחזיקה יותר טוב את 2015. כרגע אלה רק השערות ושמועות.

מה? איינפימוס SS משחק מסריח מלבד הגרפיקה שלו.SS

sdadow משחק בנאלי, אבל הוא זהב לעומת Infamous ss, אפילו מעריצי infamous שונאים את SS והם מחשיבים אותו ירידה ברמה, ואומרים שסוני דירדרה את המותג בשביל זונות גרפיקה.

העלילה על הפנים, הlevel design מרגיש כאילו עוצב על ידי סוציופט, ששונא לראות אנשים נהנהים. זה tech demo, אמנם tech demo עם יותר תוכן מאשר
האורדר וryse אבל הוא עדיין דמו טכני.

evilplate

New member
עם זה אני מסכים

לפחות מורדור מרגיש כמו משחק שהשקיעו בו וניסו לתת בו קצת תוכן נורמלי ולעשות איתו משהו חדש שלא היה אפשרי בדור הקודם כמו מערכת הנמסיס, אינפמוס זה טק דמו בעל 80 אחוז תוכן זבל ממוחזר ושזורז להשקה רגע אחרי שסיימו לעבוד על המנוע הגראפי שלו, עם כל הכבוד מורדור עדיין עדיף עליו.

מישהו 2

New member
לדעתי

הסיפור של אינפמוס היה יפה ומושקע מאוד, המשחק היה מגוון ומהנה ואני עד עכשיו נכנס למשחקים האלה לפעמים אחרי שכבר עשיתי בשניהם פלאטינום סתם כדי להשתעשע בעיר (שהיא פשוט מדהימה ביופי הגרפי שלה).
מה ש- shadow of mordor לא מצליח לעשות, למרות שיש ברשותי את ה- season pass ויש לי חבילות הרחבה להשלים.
מערכת ה- הנמסיס הייתה חסרת כל משמעות בשבילי,
ממש לא עניין אותי להתנקם באורק שהצליח להרוג אותי, כי כולם בשבילי היו אותו בולשיט ולמעשה כל המערכת הזאת שרואים את הצבא של האורקים מדורג עפ"י דרגות, לא שמתי עליה קצוץ.
לא היה אכפת לי מהיתרונות ומהחסרונות של הבוסים ולא שום דבר, הסתדרתי לגמרי לבד עם חוסר הידע.
בקיצור זה אולי מנסה לתת איזושהי הרגשה נוספת של משמעות למשחק שלא באמת קיימת.
&nbsp
מה שכן עשו באינפמוס שלא היה באף משחק שראיתי לפני זה ; שהיה ליין שלם של משימות מיוחדות שצריך לעשות במקביל גם במחשב האישי, עם חידות וצפנים שצריך לגלות באתר אינטרנט של המשחק שבעזרתם אפשר להתקדם פיזית במשימות במשחק.
וזה - גאוני. חבל שאין יותר דברים כאלה, חשבתי שזה היה ממש מתוחכם ומגניב.

למעלה