מה שיחקתם השבוע? כמה התקדמתם?

CallMeCavanaugh

New member
כצפוי, לא התקדמתי בכלל ב Broken Age

למרבה הצער גם לא ממש התקדמתי ב Fallout. לקחתי את ה Perk של מציאת תחמושת שאכן שיפר משמעותית את המצב והתחלתי לשפר את היישובים ולפתוח ביניהם קווי אספקה, מה שהשאיר לי זמן לסגור קווסט אחד ולהתעסק בעוד אחד נוסף (אבל לא לסיים אותו, למרבה הצער).

עצם זה שאתה מכור קווסטים בעברך

ולא בוער לך להמשיך בBA ממש מדאיג אותי.

CallMeCavanaugh

New member
עוד מוקדם לדאוג

משלוש סיבות:
1) בקושי יש לי זמן לשחק.
2) פולאאוט 4 משחק מדהים, קשה להתחרות בו.
3) אתמול היה לי קצת זמן לשחק ושיחקתי ב-BA

&nbsp
בינתיים הוא נראה כיפי. אני אוהב את העיצוב ואת הרקע הסיפורי. פשוט עוד לא הספקתי לתת לו מספיק זמן בשביל לשקוע בסיפור.
מה שכן, אני לא כל כך אוהב את הממשק. הוא מרגיש פשוט מדי. אפשר רק להצביע על דברים או להפעיל עליהם חפצים, אין כל מיני פעולות שונות שאפשר לבצע. מצד שני, זו הסתכלות קצת מיושנת - מגוון הפעולות בעיקר נתן איזשהו אתגר מלאכותי נוסף ולא באמת תרם משהו למשחקים. זה בלט במיוחד כששיחקתי בחידוש של Monkey Island 2, שבו השאירו את הממשק הישן אבל בכל פעם שהסמן היה על חפץ שאפשר להפעיל סומנה "פעולה מומלצת" והיו אולי פעמיים בכל המשחק שהיה צריך להשתמש בפעולה נוספת מלבד הפעולה המומלצת.

CallMeCavanaugh

New member
אתמול היה לי קצת זמן לשחק

סיימתי חצי מהמערכה הראשונה (אני מניח שזה חצי כי סיימתי עם אחת הדמויות). בינתיים זה כיף אבל גם קל מדי - עוד לא הגעתי לנקודה שבה הרגשתי שאני צריך לחשוב איך להתקדם, הפתרון תמיד היה טבעי ופשוט. אם רמת הקושי בחלק השני תהיה מעט גבוהה יותר אני חושב שזה יהיה לטובה. אם היא תהיה הרבה יותר גבוהה אני בטח אתבעס. אני לא בטוח מתי יהיה לי זמן שוב בשביל לבדוק את העניין.

קל מדי זה מעולה

שמעתי שבחלק השני יש את אחת החידות היותר מתסכלות בזאנר. טוב לשמוע שהחלק הראשון קל וזורם.

CallMeCavanaugh

New member
מה שטוב בקל זה שזה הגיוני

אני שונא שהמעצב ממציא איזו חידה שרירותית שבסוף פותרים על ידי זה שמנסים הכל.

amithas190

New member
אני לקראת סיום דום

בשלב 9 מתוך 13 .. כבר פתחתי את כל הנשקים . באמת אחלה משחק.
&nbsp
ניסיתי גם את באטלפילד , לא הכי התלהבתי האמת -המפה ענקית עם מלא שטח מת והנשק די מעפן .. הרכבים והטנקים די גרועים ואיטיים.. נקווה שהקמפיין יהיה יותר טוב
&nbsp

מישהו 2

New member
הם לא נתנו מפה כל כך מרשימה לבטא

זאת אומרת , המשחק כן נראה מדהים והגרפיקה היא הטובה ביותר שראיתי. (על מחשב בהגדרות אולטרה זה אפילו מפחיד).
&nbsp
אבל מדבר, לא משנה עד כמה הוא נראה טוב נותן אווירה מעייפת ויבשה אפילו דרך המסך של המחשב.
ראיתי כבר מפות אחרות ביוטיוב ואין לי מילים מבחינה גרפית.
&nbsp
הנשקים, הרכבים והמסוקים כולם מעפנים כי מדובר במלחמת עולם ראשונה אחרי הכול. ומה שיפה בזה , זה שאתה נוסע ברכב המעאפן שלך , הולך עם הפלדה בשקל הזאת שאמורה להיות נשק אמין ואתה מרגיש עלוב. ואז אתה נזכר שלכולם זה ככה. ובאמת הקרבות מצחיקים, ראיתי אנשים מנסים לצלוף אחד בשני שעות וגם צריך לטעון את הנשקים כל שנייה... זה חלק מהכיף.
&nbsp
באופן אישי מאוד התרשמתי מהבטא, נראה לי כמו משחק ממש טוב. אבל שצריך לשחק אותו על מחשב או על הניאו

meishar84

New member
בטא נהדרת לדעתי, המפה קצת קלקלה.

יחסית לבטא עם מפה אחת של מולטי, המשחק נהדר לדעתי ועונה על הציפיות.
הגרפיקה לא פחות ממדהימה ואפילו עולה על UC4 לדעתי.
&nbsp
המנגנוני הרס התעלו על עצמם שוב, ומעניין לאיזה רמה הם יגיעו עם פצצות הענק שהשתמשו בהם במלחמת העולם הראשונה.
הנשקים והמדים הם נשקים אותנטים של התקופה, הרכבים גם, הטנקים מעפנים ואיטיים (אין על האברמס בBF4), אבל הכול אותנטי.
המנגנוני שליטה הנוחים והמוכרים מהכותרים הקודמים של EA\DICE כמעט ולא השתנו (שזה נהדר), התפריט עבר שדרוג ויזואלי (גם בBF4 אגב).
המשחקיות והשליטה בדמות מזכירים לי יותר את הBFH וגם את בטלפרונט שהמשחקיות בהם יותר מהירה ופחות את BF4 שהמשחקיות יותר איטית .
הקלאסים דיי דומים אבל קצת שונים, ובניגוד לBF4 יש 3 קלאסים שהם אקסטרה וניתן לבחור אותם במהלך המשחק ורק שחקן אחד מכל קבוצה.
&nbsp
המפה דיי משעממת, אבל מאוד מרשימה מבחינה גרפית. בכל זאת, מדבר. אני מאמין וכמו שזה נראה כרגע לפי סרטונים המפות במשחק המלא יהיו הרבה יותר מעניינות.
מאוד נהנתי לשחק בבטא, מחכה לקמפיין שלדעתי הולך להיות מדהים.
&nbsp
אגב, נכון לעכשיו לא בטוח שהמשחק יתממשק מול הBattlelog

אני גם לא התלהבתי מבטאלפילד (סורי מישר)

כמובן שאהבתי את המפה, כי אדם עם אובססיה לכל ההיסטוריה של המזרח התיכון כמוני לא יכול שלא להתמוגג מהשחזור.

הבעיה שלי התחילה עם זה, שעשיתי איזה 2-3 משחקים ושיהיו בריאים EA זה משחקים ארוכים, ובכל המשחק הרגתי (אולי) 2-3 אנשים אחרים ובשאר המקרים, או שעשו ממני take away לעורבים ושאר אוכלי נבלות או שפשוט התעסקתי בלנסות לא למות, או שנהגתי כמו איזה ג'ובניק או בקיצור, הרגשתי אפס.

הרגשתי שאני לא עושה כלום במשחק.

וכל הזמן דמיינתי את הסיטואציה שאם הייתי במלחמה הזו במציאות, הייתי די אותו דבר, כמו במשחק. אם היה לי מזל הייתי מצליח להרוג איזה 2 אנשים שבאו להרוג אותי, ושאר הזמן הייתי מנסה כמה שיותר לא להיות זה שמת בכל האמצעים העומדים לרשותי.

לא כייף.

מישהו 2

New member
מה שתיארת מדויק ונכון להרבה מאוד אנשים

בגלל זה הרבה מאוד אנשים מעדיפים COD ששם שמים דגש מטורף על סקיל של הריגות במפות קטנות.
ושם אם הקבוצה שלך ניצחה אתה מרגיש כאילו היית חלק מהותי בניצחון , אתה יכול בסוף המשחק להגיד "אם הייתי הורג 4 פחות אנשים היינו מפסידים" או "אם לא הייתי מוריד את הטורנט הזה היינו מפסידים"
&nbsp
היקף המשחק בבאטלפילד הוא ענק ומדמה מלחמה אמיתית וצריך גם לדעת לשחק ככה.
אני שומע אנשים מתלוננים על זה שהם כל הזמן רצים קילומטרים כדי להגיע ממקום למקום וכו' אבל לא.. זה משחק שצריך לשתף פעולה עם ה- Squad שלך, ולבחור איזה 2 בסיסים שיהיו באחריות שלכם כל המשחק ולחלק תפקידים ככה שתמיד יהיה ניתן לעשות Spawn אחד לשני וככה אפשר להגיע לתוצאות מטורפות.
&nbsp
בכל אופן צריך לזכור שגם בבאטלפילד יהיה מוד "COD" שבו לוקחים מתוך כל מפה בסיס אחד הופכים אותו להיות מפה בפני עצמו ואז פשוט יש Team Deathmath רגיל ונחמד.
ופה כבר יש את העניין שאם אתה נהנה יותר לשחק רק במוד הזה של באטלפילד שווה לשקול אם לשחק בזה או ב- COD.
COD בנוי כולו מהיסוד על מוד המשחק הספציפי הזה והוא הרבה יותר בקצב מהיר ודורש סקיל ואינסטינקטים טובים.

חח וזו גם בעיה אצלי. אני פריק של שליטה. אני שונא לשתף פעולה.

עם אנשים אחרים, אני אוהב להיות היחיד שקובע את כל ההחלטות זו הסיבה שאני אוהב בעיקר משחקי מולטיפלייר שבהם אני לא צריך לשתף פעולה עם אף אחד אחר, או כמו overwatch ששם הרגשתי שכל אחד אחראי לעצמו :)

COD בחיים לא טרחתי לנסות את המולטי שלו, אבל ממש לא אהבתי את המולטי של טיטאנפול 2 אז אם זה דומה או זהה, אז כנראה שגם זה לא בשבילי.

אבל זה היה בעיקר, כי כל מה שהיה בטיטאנפול 1 לא היה ב2. וכי הרגשתי שאיזה דושבג מסמן אותי במולטיפלייר כמטרה והורג רק אותי כל הזמן.
:(

קיצר, צודק באטלפילד זה יותר מדי סימולציה אמיתית של מלחמה בשבילי, עד רמה מדכאת אפילו :)

overwatch הכי עשה לי את זה מהשוטרים ששיחקתי במולטי.

אבל הכי הכי הרבה הייתי רוצה לנסות splatoon זה נראה לי השו שהכי בשבילי.

אולי אני אנסה צמחים נגד זומבים 2, זה נראה לי הכי מגניב מהשוטרים שיש בפס4. כי אין לנו splatoon.

מישהו 2

New member
טיטאנפול יותר דומה לבאטלפילד לדעתי

בגלל המפות הגדולות וה- Objectives, למרות שיש לזה אלמנטים דומים ל- COD כמו ההליכה על הקירות, JETPACK. העניין של הטיטאנים הוא מה שייחודי רק ל- טיטאן פול 2.
&nbsp
אני חושב שאם היית מנסה COD , והיית מצליח להרוג קצת היית מתלהב מזה, כי זה פשוט משחק ממכר וקליל, וכל הריגה מוצלחת רק עושה חשק לעוד.
&nbsp
Overwatch דווקא כן שם דגש גדול על שיתוף פעולה, קבוצה בלי דמות ריפוי למשל היא קבוצה בחסרון, והבעיה שזה לא כיף לשחק דמות ריפוי כל כך... כי אנחנו אגואיסטים שרוצים לקחת רק דמויות רצחניות שהורגות כדי להנות מהמשחק.
&nbsp

meishar84

New member
כרונו, גם אני לא התלהבתי ממך ומהSF5 שלך

ההבדלים בין המולטי מהותיים,

CoD מאז ומעולם הציג מולטי ששם דגש על יכולות אישית וזהו, כמה הרגת או כמה לקחת את הדגל או מה שלא יהיה, מפות קטנות ואפילו מיניטוריות (Nuketown האגדית
), התניידות רגלית ממקום למקום, בתוספת מקבלים הרבה יותר נכון המון חפירות של ילדים בVOIP.
כמו שאמרתי יותר מפעם אחת, עד MW3 הקמפיינים היו אדירים, ומאז הסדרה הלכה לפח (העתידני). המפות הגדולות יותר של CoD מקבילות לקטנות של BF וגם במצבים ספציפים שמקטינות אותם עוד יותר.

BF, מולטי קבוצתי שמסובב גם על יכולות אישיות, יש לכל כיתה\צוות מפקד שנותן פקודות (ואם יודעים לשחק בתור מפקד צוברים נקודות בצורה היסטרית) , המפקדי צוות מקבלים הוראות מהקומנדר שיושב ורואה מפה ולפי תמונת הקרב מחליט מה לעשות (ויש המון).
חשוב מאוד שבכל מחלקה תהיה חלוקה כמה שיותר מירבית ומאוזנת בין הקלאסים, שהמפה תהיה המשקל הכי גדול בבחירת הקלאסים (אני תמיד על חובש או נ"ט בהתאם למפה). לכל צוות יש תפקיד טקטי במפה (הגנה\התקפה על נקודה מסויימת). מפות בין גדולות לענקיות, התניידות בד"כ בכלי רכב\טיס\שיט\סוסים וכו' או שעושים Respawn ליד הצוות.

לגבי הקמפיינים, לטענת חלק מהאנשים היו הצד החלש של BF לעומת CoD, לדעתי הם לא נפלו מהקמפיינים של CoD, אלה היו פחות סינמטיים ולא היו דמויות שהתחברת אליהם (Price,Soap,Mason וכו') ומפה באה החשיבה הזאת.

לא התלהבת מSF5 כי אתה לא מצליח לחסום אגרופים

גם אני לא הייתי מתלהב מסטריט פייטר אם לא הייתי מצליח לחסום שום דבר.
מהתיאור שלך על באטלפילד נשמע שרק המפקד עושה כייף חיים.וכל השאר הם השפוטים שלו, אז כמו במציאות, בערך? ריאליסטי לי מדי.

או לחילופין אם היה לי צוות חברים שרוצים לשחק באטלפילד שאני יכול לתאם איתם שיתופי פעולה בטח הייתי נהנה יותר.

אנחנו צריכים למצוא איזה משחק מולטיפלייר ששנינו בסדר איתו.

meishar84

New member
כולם עושים כיף חיים בBattlefield

רק שהמפקד יכול לעשות הרבה יותר נקודות אם משחק בו שחקן שיודע לשחק. או לחילופין יכול להיות סתם שחקן פאסיבי שלא מודע לזה בכלל. עוד יותר מגניב זה לשחק בתור מפקד מול הקומנדר. אבל לא נסבך:)

amithas190

New member
היו פקודות בBF1 ? סתם רצתי מגבעה לגבעה וניסיתי לירות באנשים

meishar84

New member
ברור שיש פקודות בBF1, כמו כל BF אחד

והחלק הזה לדעתי הוא אחד מחלקים הכי חשובים בגיימפליי. אפשר בתור מפקד לתת פקודות לצוות לכבוש יעד\להגן על יעד וכו'. במקביל לכל אחד יש את הקשר הרגיל ששוכלל ועלה מדרגה בBF1 ואפשר בו לבקש\לומר דברים לשאר הצוות. בנוסף יש את הספוטינג שמסמן מטרות לכל הצוות ואם הוא מחוסל מקבלים ניקוד\סקיל.

למעלה