מה שיחקתם השבוע? נרדמנו פה קצת בפורום.

amithas190

New member
כן אה ? הפורום מת... שיחקתי בעיקר MGS

משחק טוב עם עלילה מעניינת גם למי שלא מכיר את הסדרה.
מגניב להתגנב לבסיס ואז כשעולים עליך להפעיל כוח אש חזק של מסוקים ,ארטילריה וצלפים.
אהבתי גם את זה שכל ההזמנה של התגבורת היא בזמן אמת כשיורים עליך ככה שאתה לחוץ לעשות את זה מהר.

sky121

New member
סיימתי את Twilight Princess

אחרי 30 ומשהו שעות, סיימתי את המשחק.
המשחק טוב מאוד - ומאוד מומלץ למי שאוהב את הסדרה. הדמויות נראות ממש מצויין לעומת הסביבות הדי בנאליות.
עיצוב העולם והמבוכים עשויים מלאכת מחשבת (חוץ מ-City in the Sky שלא אהבתי). השימוש במסך השני, עזר מאוד בשביל להחליף במהירות חפצים ועזרים.

ומה עם זיינובלייד X מה חשבת עליו אחרי שסיימת?

הוא אחד המשחקים שאני מעוניין לקנות עם הNX אז זה חשוב :) זלדה TP אף פעם לא יצא לי לנסות אותו, אבל ממה שאני זוכר גם המעריצים הכי שרופים של הסדרה אומרים, שהוא העתקה גמורה של זלדה OOT לא?

sky121

New member
לא סיימתי

לא סיימתי עדיין את Xenoblade Chronicles X. המשחק מאוד גדול בשביל להכיל את הכל. עדיין יש לי משחקים אחרים לסיים.

PlayGirl3

New member
R&C3, ToS:DotNW

Ratchet & Clank 3: Up Your Arsenal
האמת שזה הרגיש לי כמו החלק הכי חלש בטרילוגיה. הסיפור נחמד ודוקטור נפריוס הוא הנבל הכי טוב בעולם של ראצ'ט וקלאנק. מאז crack in time חיכיתי לראות באיזה משחק הוא הופיע לראשונה. הוא פשוט גונב את ההצגה בכל משחק שהוא חלק ממנו. אבל הבדיחות הפכו לדי נמוכות וזולות, ומה הקטע להכניס כל כך הרבה רמיזות מיניות במשחק שאמור להיות לילדים? עיצוב השלבים הכי גרוע בסדרה. לא רק שהשלבים קטנים בכחצי מהמשחקים הקודמים, הרבה מהם מעוצבים כמנהרות אינסופיות. אין הרבה כוכבים פתוחים שרואים בהם את השמיים, כוכבים, חלליות וכו' כמו כמעט כל השלבים במשחקים האחרים. הרגשה קלסטרופובית כל הזמן. גם הנשקים פחות כיפיים מהמשחק השני, אבל לפחות מקבלים כמה מהם. באופן כללי המשחק הכי קל וקצר בטרילוגיה הזו. עם כל זה, הוא עדיין מהנה. שוקלת אם לקנות את המשחק הנוסף של ה-PS2 שעשו לו רימאסטר, דדלוק או משהו כזה.

Tales of Symphonia: Dawn of the New World
הוא ממש לא כזה גרוע כמו שמספרים עליו! הוא פשוט משחק טיילס בסקלה קטנה יותר וזה לא בהכרח רע למי שאין כוח לעוד משחק טיילס של 90 שעות. ברור שזה גם גורם לכמה חסרונות על הדרך, אבל אני כבר כמעט בסוף והיה לי ממש כיף איתו.
יש במשחק הזה רק שתי דמויות שניתן לשחק במקום 8 פלוס מינוס במשחקים האחרים ואת שני המקומות האחרים בקבוצה תופסות מפלצות מהעולם של טיילס שאפשר לתפוס ולאמן (סטייל FF13-2). כל הדמויות מסימפוניה קופצות להופעת אורח, רק חבל שהחליפו את רוב המדובבים. חשבתי שאת הדיבוב הוסיפו רק בגרסאות הרימאסטר.
הגרפיקה טובה בהרבה מסימפוניה שגם אחרי רימאסטר היה נראה כמו משחק מגאסון. הוא מזכיר יותר את הסגנון של וספריה (שזה גם הגיוני כי הם יצאו באותה שנה) וגם עיצוב הדמויות החדשות טוב בהרבה מהדמויות המשעממות למראה של המשחק הקודם.
הקרבות בניגוד לסימפוניה לא מרגישים מהמאה הקודמת וכוללים את ה-free run שהיה כל כך חסר שם. הרבה יותר קל לבצע mystic artes והכל זורם יותר.
בצד הפחות טוב- אין עולם פתוח שאפשר להסתובב בו. העלילה נעה בין ערים ומבוכים בלבד. כשרוצים לעבור ממקום למקום יש רשימת מקומות ורואים את הדמויות זזות על המפה. המבוכים רובם ממוחזרים מהמשחק הראשון, אפילו חלק מהפאזלים. העלילה מאוד לינארית, אין כמעט אירועים צדדיים. הסייד קווסטים מאוד לא מושקעים, יש שם משהו כמו 5-6 מפות עם כמות זהה של קווסטים שחוזרים על עצמם ברמות קושי שונות וכולם כוללים להרוג מפלצות. יש כל מיני אלמנטים של טיילס שחסרים כמו ה-devil arms שזה ממש חבל.

אני זוכר שההמשך של סימפוניה יצא.

רציתי להשאיל ממישהו ווי בזמנו כדי לשחק בו ובסימפוניה על הווי וממש התבאסתי שאין עולם פתוח, היום אני לא יודע אם זה יפריע לי כי לדעתי טיילס אף פעם לא עשו עולם פתוח (world map )
טוב כמו שצריך. אז זה כמו SMT בערך ? שאת בוחרת לאן ללכת דרך תפריט?

מתאים לי כיום.אני בטח אשחק בו ובסימפוניה מתישהו על הPS3.

ובואי לא נסחף, סימפוניה נראה כמו משחק מגסון? רואים שלא ראית את גרסת הגיים קיוב ואת מסתמכת על גרסת הPS3/PS2 המסורסת, שהרסה גם את הגיימפלי.
(ולכן אני כל כך מהוסס אם לשחק בכלל בגרסת הPS3 ולא לחכות לריימיק נורמלי על הPS4 או שיתקנו את גרסת המחשב)

סימפוניה בזמנו היה משחק שלא נופל מפיינל פנטזי 10 בגרפיקה שלו, כל ההבדל היה שסימפוניה הלך על מראה מצויר, אבל הוא עשה את זה הכי טוב בסדרה עד
שוספריה הגיע. אז לא ברור לי מה הקטע עם המגסון.

והעיצוב דמויות פצצה בסימפוניה., זה אותו מעצב של אביס ווספריה ופנטזיה, והוא הכי טוב ממעצבי הסדרה, וגם כל הדמויות שלו דומים זה לזו (לדעתי)

אני נהנהתי מהמעט ששיחקתי מסימפוניה ונשארתי עם חשק לעוד.לא יודע למה את מלכלכת עליו :) (אני כן יודע, גרסה מסורסת)

נ.ב שתשחקי בטיילסים מהמאה הקודמת את תגלי שהם הרבה יותר טובים מהטיילסים של המאה שלנו
.

PlayGirl3

New member
המגסון זה כמובן הקצנה

הוא פשוט נראה מאוד מאוד מיושן והרימאסטר של הדמויות בתלת מימד נראה הרבה פחות מוצלח מאיך שהן נראו על הגיימקיוב בדו מימד.
נהנתי מהמשחק הזה ואפילו סיימתי אותו 4 פעמים והשגתי את הפלטינום אבל הוא לא חף מבעיות. אחרי שמתרגלים לטיילס החדשים קשה מאוד לחזור אחורה לקרבות בלי free-run, כלומר תנועה חופשית בתלת מימד בשדה הקרב.
לדעתי העיצוב דמויות בסימפוניה הוא אחד המשעממים בסדרה. עיצוב מאוד מאוד גנרי. חוץ אולי מלויד כל הדמויות חסרות ייחוד.

ב-DotNW יש תפריט עם רשימת יעדים שאתה יכול לבחור. אני בדר"כ אוהבת את מפת העולם במשחקים, אבל באמת התחשק לי כרגע טיילס שלא יקח לי חודש מהחיים וזה אחלה.

זה כנראה מקור המחלוקת שלנו, את אוהבת free run

ואני אוהב שנועלים אותי ל2D LANE אמנם יש אשליה שבfree run יש יותר חופש פעולה ותמרון ושאתה יותר שולט במשחק ובדמות שלך ככה, אבל אני אוהב את ההרגשה הקלאסית, שיש לך "דרגת חופש" מצומצמת ואת יותר צריכה להסתמך על זריזות יידים
יכולת התחמקות טובה, יכולת חסימה טובה, ובכלל להיות טובה עם שרשור קומבואים.

אם היית משחקת בגרסת הקיוב היית אוהבת אותה יותר כי היא גם נראת יותר טוב גרפית וגם הקרבות הם 60FPS תחשבי שכמעט כל טיילס ששיחקת הקרבות היו 60FPS ופתאום את משחקת טיילס שהוא 30FPS זה מרגיש לך גרסה נכה, גם אם את לא חושבת על זה במודע.

אני בדיכאון הכי גדול שלי אי פעם אז רק SF5... שם פה את...

הקרב שהכי נהנהתי להילחם בו מאז שהמשחק יצא. נזכרתי בו ששיחקתי השבת.
יש משהו בSF שגם בדיכאון הכי גדול אפשר להיכנס אליו, משחקים אחרים גורמים לי
לרחף ולחלום בהקיץ ורק מחזירים אותי לדיכאון.

היה לי סשן טוב. יש לי כבר מספיק כסף וירטואלי כדי לקנות דמות DLC עכשיו אני צריך עוד כסף בשביל עוד חמישה דמויות שצריכות להגיע בסופו של דבר למשחק.

הכי מרגיז זה שאתה יכול לקנות גם בגדים בכסף הזה, ואני מת לקנות תלבושות יותר סקסיות לקאמי אבל מה נבזבז כסף על תלבושת שאפשר לקנות דמות ? דאמ.

V Has Come To

New member
Deponia Doomsday+Quantum Break

אז דיפוניה האחרון פשוט ענק...משחק אותו לאט ובהנה..לא רוצה לשרוף את החוויה מהר מדי...השלב הראשון(אם אפשר לקרוא לזה ככה במשחק קווסט)הוא פשוט מופת לאיך צריך לראות משחק קווסט...זה ללא ספק היצירה הכי טובה בסדרה...

Quantum Break - אז בסופו של דבר הסתדרתי על אקסבון של חבר לחודש מה שאומר שאני צריך לעשות מרתון של QB וטומב ריידר החדש כי אלו המשחקים שהכי מעניינים אותי באקסבון...וכמובן ששילמתי על שניהם מכספי כי חבר שלי משחק רק פיפא על האקסבון...לגבי המשחק עצמו:
אני נראה לי כבר אחרי החצי ואני יכול להגיד שלדעתי הביקורות שקטלו את המשחק היו בהחלט מוגזמות...המשחק לא חף מבעיות...רחוק מזה...אבל מה שטוב בו מצליח לרוב לאזן את אותן בעיות...
קודם כל ההפקה של המשחק מטורפת...אני אפילו לא מדבר על הסדרה המצולמת שיש אחרי כל אקט...התפריטים,הסאונד,המוזיקה והקולקטבלס...
למרות שאמרתי כבר שאני ללא ממש אוהב אף שחקן בקאסט של המשחק\סדרה זה עדיין מרשים כמות השחקנים שהביאו לפרוייקט...שאני חושב על כמות הכסף שרמדי זרקה רק על הדבר הזה אני פשוט מרחם עליהם...
האפקטים\כוחות מיוחדים - ללא ספק הקטע החזק במשחק...לדעתי הם מתעלים על של אינפמוס וזאת בהחלט מחמאה...מה שג'ף מג'יינט בומב אמר על זה שהכוחות לא מתחברים אחד עם השני ואי אפשר ליצר שרשרת יעילה של כוחות זה לדעתי ממש בולשיט...הכוחות עובדים בצורה חלקה ולגמרי מתחברים אחד עם השני...למרות שחשבתי שהכוח שאני הכי יאהב יהיה הטלפורט בסוף דווקא האהוב עלי הוא יצירת כיס עצירת זמן מול האוייבים ולמלא אותם בכדורים עד שבסוף הם מתפרצים בבת אחת ולרוב גורמים למוות מיידי...זה גם הכוח שיחסית הכי טריקי לבצע, כי אתה צריך למקם את עצמך ממש במקום הנכון מול האוייב בשביל שזה יעבוד כמו שצריך...
לגבי הירי עצמו: ללא ספק מאכזב...אני נותן לרמדי את ההנאה מהספק שהכיוון של הנשק לא עשוי בצורה טובה ושאין ירי עיוור מקאבר בשביל שהמשחק יהיה יותר מאתגר...זה אפילו לא מה שממש מפריע לי ואני מצליח להסתדר לרוב ולא קורה הרבה שאני מת(משחק על נורמל)מה שמפריע לי שהנשקים והירי פשוט לא מרגישים טוב..אין מספיק הרגשה של פידבאק והנאה שאתה יורה והאימפקט על האוייבים פשוט מרגיש חלש...גם שאתה מסיים את האוייב האחרון על המסך ויש זום והילוך איטי על הירי בו זה עדיין לא נראה ומרגיש טוב...איפה המשחק הזה ואיפה מקס פיין?
יש מבחר לא רע של נשקים במשחק אבל הם פשוט לא מרגישים מספיק שונים זה מזה...אני מחליף נשקים רק לפי התחשבות לאיזה נשק יש כרגע יותר כדורים ולא לפי התחשבות איזה נשק מרגיש לי יותר מגניב\יעיל כי כולם מרגישים לי די זהים...חוץ מה Advanced SMG אבל הוא נדיר...
כל הקטע של הירי מאכזב פעמיים כי זה משחק של רמדי אז אני לא מבין איך הם פישלו דווקא בקטע הזה...
קטעי הפלטפורמה באמת קצת חלשים...האם הייתי מוריד על זה ציון? לא...
הסיפור דווקא מפתיע אותי לטובה...לא מפיל אותי או משהו אבל הדמויות סולדיות והעלילה זורמת בטח בהתחשב שכל הנושא של חזרה בזמן והמדע מאחורי זה לא ממש מעניין אותי...
הקטע של בחירה בין 2 סוגי עלילה בסוף כל אקט עשוי מצויין...
גם הסרטונים המצולמים, קטע שמאוד חששתי ממנו, בסופו של דבר לא רעים...
התלבושות והבאקרונד נראים זולים אבל המשחק והדיאולגים מבוצעים די טוב...הייתי יכול לחיות בשלום גם אם הם לא היו קיימים אבל הן ממש לא הבעיה של המשחק...
כטיפוסי למשחק של רמדי יש הרבה חומר לקריאה לאסוף..לי אישית ממש לא היה כוח לקרוא את כל הטקסטים על גבי טקסטים אבל מי שבעניין בטח יהנה...
הגרפיקה: במיטבו QB הוא אכן מאחד המשחקים היפים של הדור אבל הגרפיקה לא אחידה לאורך כל המשחק...יש מקומות ועצמים שפשוט נראה שהשקיעו בהם פחות...גם בגלל שהדמויות הראשיות מבוססות על פרצופים של שחקנים אמיתיים לפעמים זה פשוט לא נראה מספיק טוב בהשוואה לדבר האמיתי ויש דמויות שפשוט נראות רע אבל חלק עשויות טוב...
אני חושב שהמבחן האמיתי שלי אם משחק הוא טוב אם אני משחק אותו שעות על גבי שעות ולא משתעמם...בנתיים QB מצליח להחזיק אותי שעות מאחורי השלט של האקסבון(וזה לא בגלל שיש לי את המכשיר לזמן מוגבל)אני בהחלט נהנה ממנו...בסופו של דבר הבשר האמיתי של המשחק הכוחות המיוחדים לא מאכזבים ועשויים מצויין ומצליחים לחפות על הירי החלש...תוסיפו לזה סאונד מצויין וגרפיקה שהיא לרוב מעולה עם עלילה סבירה ויש לנו כאן משחק ראוי בהחלט...
האם זה משחק ששווה בשבילו לקנות אקסבון? ממש לא...האם בעלי PS4 היו שמחים אם הם היו יכולים לשחק את המשחק הזה גם? בהחלט כן...

השקעת ברשמים! יא מאנייק גם קוונטום

וגם טומב ריידר אחד אחרי השני. חבל שאתה לא קורא את הטקסטים! למה אנשים בפורום הזה כל כך שונאים לקרוא טקסטים במשחקים?

לפי כל הביקורות שקראתי המשחק מאוד מרחיב ומפרט את העלילה שלו דרך הטקסטים האלה וחלק מהרגעים הכי מענינים בסיפור נמצאים בהם.

אני מופתע שהירי לא מרגיש איכותי במשחק של רמדי אבל אולי הם חששו שאם הנשקים יהיו מיוחדים אנשים יתעלמו מהכוחות על וינסו לשחק תמשחק כשוטר סטנדרטי. אין מצב שהם לא יכלו להוציא מערכת קרב מושלמת.

תהנה ואל תשכח לכתוב גם רשמים על טומב ריידר החדש שתגיע אליו. הדעות עליו כל כך קיצוניות שאני רוצה לשמוע רשמים.

חלק אומרים שהוא ברמה של uncharted 2 וחלק אומרים שהוא לא מתקרב לטומב ריידר 2013.

V Has Come To

New member
אין סיבה לקנא

זה לא כיף לשחק בלחץ ככה...

לגבי מערכת הירי...נראה לי שאתה קצת מוותר לרמדי. אני בטוח שגם הם היו מעדיפים אם היא היתה מוצלחת יותר..משהו שם השתבש להם ואני באמת בספק אם הם עשו את זה בכוונה במשחק שמגדיר את עצמו כשוטר בגוף שלישי...

עטלפוני

New member
תודה על הסקירה! היו לך בעיות עם ה saves ?

קראתי שיש תופעה שהשמירה נמחקת, ורמדי כתבו שהם ישחררו פאצ' בקרוב. אני תוהה אם להתחיל או לחכות לפאצ'. נתקלת בבעיה כלשהי ?

V Has Come To

New member
לא יצא עוד שקרה לי...

טפו טפו טפו...
יש כל מיני באגים וגליצ'ים בגרפיקה לפעמים אבל לא משהו רציני שפוגע בחוויה...

למעלה