מה שיחקתם השבוע?
קדימה לדבר! מה זו התרדמת הזו.

PlayGirl3

New member
Deadpool

אקטיוויז'ן סוף סוף החזירה את המשחק לחנות הדיגיטלית. כבר הרבה זמן רציתי לשחק בו אבל העותקים הפיזיים נדירים ויקרים. חזר השבוע להפצה דיגיטלית ובהנחה אז קניתי מהר לפני שיתחרטו

למשחק יש את הפגמים שלו, אבל הכל מתגמד לעומת כמות הצחוק והטירוף שלו ופשוט לא שווה איזכור. אחד המשחקים הכי מהנים ומצחיקים שיצא לי לשחק. דדפול אדיר! לא כמו בקומיקס אבל הם עשו את העבודה הכי טובה שיכלו כדי לשמור על האישיות שלו ועדיין שלא יחרימו את המשחק. חייבים גם מילה טובה לנולן נורת' שמדובב אותו נהדר וסוף סוף לא נשמע כמו ניית'ן דרייק ועשרות כפילי הקול שלו. הופעות אורח נהדרות של האקס מן ורעים משניים מהיקום של מרוול.
אני עדיין באמצע ומקווה שימשיך להיות כיף.

התחלתי גם את sherlock holmes crimes and punishments שנתנו בפלוס לפני כמה חודשים (כבר אומר משהו על הרמה של המשחק)
איכס איכס איכס.
למה חשבתי שיש סיכוי שהם שיפרו משהו מהמשחק הקודם?
לא כיף, לא מעניין, טרחני. גם לא נראה כל כך טוב.
אולי הם הבינו שקשה לשרוד את הסיפורים המשעממים שלהם במשך משחק שלם אז הם חילקו את זה לפרקים שבכל אחד תעלומה נפרדת. עדיין משעמם ובנאלי. שיחקתי רק בפרק הראשון, חקירת רצח הכי סטנדרטית שיש, בלי טוויסטים ובלי אקשן.
ועוד היה את אחד המנהלים הקודמים שציפה למשחק הזה כאילו זה הולך להיות ה-GTA הבא. פשוט בדיחה.

חחחחחח באמת יש מנהל שציפה לשרלוק?

WTF. אם כבר שרלוק, הוא הולך להופיע במשחק הבא של פינקיס רייט שמתרחש בלונדון של המאה ה19. זה יהיה להיט, גם אם לא יהיה לו קשר לסדרת שרלוק החדשה.

לי היתה חוויה הפוכה עם דדפול, כמוך מאוד נהנהתי מההומור העצמי מהדיבוב וכו' כל השטויות שדדפול אומר בדקה, זה ממש מצחיק, למשחק היו הרבה בעיות שהרסו לי אותו, אבל 2 הבעיות הכי מרכזיות שהרסו לי אותו?
1. gunplay - פשוט מזעזע, אני יודע שזה לא איזה DMC אבל מכניקת הירי פשוט פתטית שחבל שביזבזו זמן פיתוח לבנות אותה, זה מרגיש נוראי,
2. המשחק קל נורא נורא נורא, ברמה שפשוט שקלתי אם להמשיך לשחק נטו בשביל הצחוקים כי לא היה כל כך סיבה להישאר חוץ מההומור והעובדה שלא היה לי במה לשחק שהוא יצא.

בעיני היה להם בסיס טוב עם המשחק, אני מקווה שמרוול תפנה לפלטיניום שתפתח לה משחק בטח אחרי הסרט אנשים ימותו על דדפול
ונקבל עוד משחקים, מרגיש שדדפול זה משחק שתפור לפלטיניום, ואם כבר הם בקטע של לפתח משחקים לIP מפורסמים, דד פול הכי שווה.

PlayGirl3

New member
אתה צודק אבל זה לא מפריע לי

כי אני כמעט לא משתמשת באקדחים כמעט בכלל, רק כשממש חייבים. בהתחלה זה היה ממש מציק אבל כבר הבנתי איך להשתמש בהם ובכל זאת אני תמיד מעדיפה את הנשקים הקרים.
בנוגע לרמת קושי, לא יודעת על איזו רמה שיחקת ולאן הגעת במשחק אבל לדעתי זאת רמה די סטנדרטית למשחקים בסגנון הזה.
וכמובן שזה משחק למעריצים של הדמות. ההומור והטירוף הם העיקר פה.
לא בטוחה עד כמה פלטינום יתאימו לפתח משחק דדפול. זה מאוד אמריקאי ולא הסגנון שלהם. גם לא ראינו משחק מבוסס על סרט של מרוול מאז תחילת דור ה-ps3 (וגם הם היו זוועתיים, חוץ אולי מוולברין). יעשו לזה מקסימום משחק לגו

מישהו 2

New member
Batman Arkham knight

כנראה שעבר הרבה זמן מאז ששיחקתי משחק טוב באמת. כי באטמן פשוט עלה על כל הציפיות. שיחקתי בו אתמול כמה שעות טובות, נהנתי מכל רגע. האמת שנהנתי במיוחד מלהשתמש ב- Batmobile שאמרתם שהשימוש בה מוגזם חח.
מבחינתי זה אחד הפיצ'רים הטובים דווקא, ואני מת על הקרבות טנק, ממש ממכר. אני לא רואה דרך טובה יותר גם להגיע ממקום למקום במשחק, כאילו לא הייתי מעדיף להגיע כמו סטייל ספיידרמן...
&nbsp
הכול עובד חלק עם סיפור זורם שבינתיים לא משעמם אותי. (על המשימות הצדדיות אני קצת מוותר, כי אני גם ככה מתכנן לסיים ולמכור)
משחק טוב, שמצליח להשאיר אותך דרוך ומעוניין ובעיקר כמו שכתוב מאחורי הקופסא " Be the Batman" , זה אכן המשחק המושלם לכך חח . ממליץ בחום

CallMeCavanaugh

New member
כרגיל, וויצ'ר 3

האיזור הראשון היה די מינימליסטי. האיזור השני כל כך הרבה יותר גדול ועם כל כך הרבה יותר מה לעשות, אני ממש הולך לאיבוד שם.

למעלה