מה שיחקתם השבוע?

amithas190

New member
באטמן ארקהם נייט

אחלה משחק -לדעתי הכי טוב בסדרה
&nbsp
אני חושב לקנות את the wolf among us בקרוב

לא יכול להשוות את באטמן החדש לישנים אבל כן הוא היה מצוין.

לולא הבאטמוביל זה היה יכול להיות משחק השנה שלי ל2015. נהנהתי אפילו מהסיפור שלו וכל הקטע עם הארקהם נייט.

sky121

New member
ארקהם נייט

לקראת סוף המשחק, שהבאטמוביל נהרסה בקרב הייתי
, זהו לא צריך להשתמש במכונית יותר.

ואז באטמן אמר: "לא לדאוג - בנינו עוד אחד", ואז הבאטמוביל השנייה פורצת משום מקום, והורסת את כל הטנקים. אני הייתי
בוו!!

זה לא הקטע. המפתחים חרשו עליה.

אתה רוצה להילחם עוד ועוד ותמיד יש עוד באטמוביל ועוד הם לא ידעו מתי להפסיק איתה.

מישהו 2

New member
די נהנתי מהימני גיימס של המכונית היה מאתגר דווקא

להתחמק מכל הכוונות

CallMeCavanaugh

New member
כרגיל, כמעט שלא היה לי זמן לשחק

אחרי משהו כמו שבועיים שלא נגעתי בקונסולה היה לי זמן רק לסיים 2-3 קווסטים בבורדרלנדס ולנגן כמה שירים ברוק בנד.
אני שוקל לנטוש את בורדרלנדס. הוא כיפי, אבל לא מספיק כיפי בשביל משחק כל כך ארוך. יחס העלילה לאקשן מאוד נמוך בשבילי והאקשן עצמו לא ממש מעניין כי המשחק מעודד אותך לרוץ, לירות לכל הכיוונים, למות ואז לעשות את זה שוב ולא להתמודד עם קרבות מאתגרים בצורה מעניינת. אני גם זוכר שכששיחקתי בבורדרלנדס הראשון העלילה הייתה מאוד דלה והסיום מאכזב. אם הייתי מרגיש שאני כבר קרוב לסוף אולי הייתי ממשיך, אבל נראה שאני אולי בשליש המשחק לא כולל הרחבות ומבחינת פיתוח דמות פתחתי מעט מאוד אופציות (ואני לא מרגיש כאילו יש אופציות מעניינות במיוחד שמחכות לי בעתיד הקרוב).

זה משחק שנועד לקו אופ כמו רזי 5 6

אתה ממש מרגיש על הסדרה הזו שהיא נועדה לקו אופ. אלה שקוראים לסדרה הזו דיאבלו מגוף ראשון או "ההשראה של דסטני" לא כאלה רחוקים מהאמת חוץ מזה שדיאבלו הרבה יותר כייפי לטעמי.

נ.ב 1 הצלחת לסדר את הראוטר ודסטני
נ.ב 2 על איזו רמת קושי שיחקת במכשף?

CallMeCavanaugh

New member
כנראה, כן

בראשון שיחקתי עם עוד שלושה חברים אבל הרשת של פלייסטיישן הייתה כל כך מחורבנת שזה לא הרגיש לי מהותית שונה מלשחק לבד עם שלושה בוטים.
&nbsp
אחרי הרבה ניסויים החלפתי ראוטר והבעיה נפתרה - כנראה שהראוטר אכן היה תקול כמו שחשבתי.
&nbsp
בקשר לרמת הקושי של הוויצ'ר - אחת הנמוכות, לא זוכר אם שניה או שלישית. היה חשוב לי רק לחוות את הסיפור, אבל מצד שני לא רציתי לוותר על המשחקיות לחלוטין (אני לא יודע אם זו המשמעות של רמת הקושי הכי נמוכה אבל זה הרושם שקיבלתי מהתיאור שלה).

voguemaster

New member
Lego marvel superheroes

כמובן שעם הילדים
. התחלנו את ה-CAMPAIGN ועשינו את שלושת ה"משימות" הראשונות. למען האמת, לא משחק לגו טיפוסי. אני לא יודע איך זה בהשוואה לבאטמן (עוד לא שיחקנו אותו) אבל יש הבדלים מהותיים ממשחקי ה-STAR WARS וה-INDIANA.

קודם כל - מודל ה-SPLIT SCREEN שהוא נחמד אבל בתכלס קצת מעיק כי קשה לראות דברים כשהמסך באמת מפוצל.
כל נושא העולם הפתוח (יחסית) הוא טוב אבל לא כזה להיט בשביל ילדים קטנים. וכמובן בל נשכח - הרבה טיפים שהמשחק נותן לאיך לשחק שהם כתובים באנגלית.
יש כאלו שיגידו שלא צריך טיפים אבל לדעתי עם ילדים זה חשוב.
יש גם מגוון פעולות שאפשר לבצע בשביל לפתור חידות (וכל דמות יש לה את השטיקים שלה). בתכלס זה מגניב אבל זה גם קצת קשה להם בהתחלה לזכור ולחפש את זה.

מנגד - היה לי כיף לראות אותם מחפשים איך לעבור איזור כדי לתפוס את דוקטור אוקטופוס, לדוגמה. קצת רמזים ואז הם הצליחו. עם קצת תרגול, הכל אפשרי

השאלה איך זה יהיה עם אישה? חחח

בזמן האחרון אני לא מצליח למצוא משחק לשחק עם החברה. דיאבלו אהבנו מאוד אבל היא לא בקטע של להמשיך לשחק לנצח בשביל loot יותר טוב.

היא גם לא בקטע של רזידנט איוול או ריימן ופורטל זה לא בשבילי.

אז איך הלגו?

voguemaster

New member
תראה, לגו זה מצוין בכללי

אבל למרות ההתלהבות הכללית שיש לאשתי (אפילו לה) ממשחקי הלגו, קשה לי לדמיין אותה יושבת ומשחקת. דווקא בהקשר הזה Rayman Legends ניצח את הלגו - היא התלהבה מההומור, האנימציה וכל השטויות הקטנות שיש במשחק.

haim9798

New member
השבוע המשכתי עם tales of zestiria

ממשיך להיות משחק נחמד ומעניין.
הסיפור אומנם שטוח אבל גורם לך לרצות להמשיך ולשחק בו.
אני מאוד אוהב שהוא לא מקל עליך למצוא איפה אתה צריך להגיע וגם המשימות הצדדיות לא תמיד ברור איפה אתה צריך להגיע בשביל לעשות אותם.
זה נותן הרגשה של המשחקים הישנים יותר שאתה צריך לפתור את הכל בעצמך וממש להכיר את העולם בשביל לעשות את הכל.
&nbsp
בנתיים עושה רושם של משחק טוב גם אם לא מצויין , בדיוק מה שאני צריך בתקופה הזאת.

אחרי שnights of azure התגלה כאכזבה.

אני שוקל לקנות את הטיילס הזה בשביל שיהיה לי איזה אקשן jrpg בפס4.

לא שיחקתי בnights of azure אבל מכל הרשמים שקראתי יש בו דברים מאכזבים למשל אין בו כמעט מקומות לחקור וכו'

כמובן שכל זה עוד רחוק לי כי אני עדיין עם דיג'ימון.

haim9798

New member
הייתי ממליץ לך לקנות אותו במבצע , כמו שאני קניתי

אני אומנם נהנה ממנו , ועכשיו אחרי שאני משחק אותו כן הייתי משלם עליו מחיר מלא , אבל אם אתה עדיין בדי'גימון זה הזמן לחכות למבצעים.
&nbsp
הוא מספיק גדול שיש לך מה לחקור , הקווסטים הצדדים נחמדים ולא נותנים הרגשה של grind סתם.
בנתיים אני מוצא גם שהמנגנון קרב ומנגנון שדרוג הנשקים מאוד נחמד ומוסיף, וכל זה בלי להיכנס למשחק ממש עמוק.
יש עוד רמה שלמה של אופטימיזציות שאני לא עושה מחוסר כוח וזמן שבטח מוסיפות למשחק עוד אפשרויות , אני פשוט לא שם כרגע באיך שאני משחק אותו.

למעלה