מורטל קומבט, בלאדבורן
בלאדבורן- הגעתי לבוס שאני לא עובר בתחילת השבוע ונטשתי זמנית.
מורטל קומבט- הזמנתי מגיימובייל, כנראה במחיר הכי נמוך בארץ (*כמה משלמים לי על זה?*). 240 ש"ח בלבד, כמחיר השקה אמריקאי (60$)
בנוסף מדובר בעותק אירופאי של המשחק ככה שאוכל לשחק נגד אנשים שמקורבים אליי יותר גאוגרפית באיכות חיבור טובה יותר
+ גורו + עותק פיזי + תוך יומיים הגיע אליי.
באמת שאני מרוצה, לא חשבתי שאני אוכל להשיג משחק חדש במחיר כזה בארץ.
המיין שלי כרגע זה סקורפיון, למדתי איתו 2 קומבואים ואפשר להגיד שהולך לי לא רע.
עוד משהו שאהבתי שהוסיפו במשחק הוא 'סיכויי ניצחון'. מול כל יריב באונליין מתבצע אלגוריתם כלשהו שמשתמש בכל מיני נתונים סטטיסטיים כמו כמות הנצחנות מול ההפסדים שלך מול היריב + הדמויות שאתה נוהג לשחק איתם + אין לי מושג איזה מתמטיקה הוא עושה שם, ובקיצור מופיע % מסוים של הסיכוי שלך לנצח את היריב + כמות הנצחונות/הפסדים שלו.
והתפלאתי לגלות כמה זה מדויק.
באמת שזה הרבה יותר מורכב ממה שזה נראה, לפעמים אני פוגש שחקנים שיש להם 30 נצחונות על 7 הפסדים, כשלי יש 27 הפסדים על 23 נצחונות,
ולמרות שמבחינה סטטיסטית על פניו נראה שכנראה היריב עם ה- 30 נצחונות על 7 הפסדים אמור לקרוע אותי, המשחק נתן לי 56% סיכוי שאני אנצח. כלומר על פי החישובים שהוא עושה לי יש את היתרון הקל
.
ובאמת נצחתי ב- 3/4 משחקים. זה גם עובד בכיוון ההפוך, ואז תרצו לשחק כדי לנסות להוכיח שהמשחק טועה.
ככה שזה די מגניב ואפשר למצוא בקלות שחקנים באותה הרמה כדי להנות מהקרב ולא להישחט.
חוץ מזה הסיפור היה נחמד, ג'וני קייג' שולט כרגיל. ממליץ!