מה שיחקתם השבוע?

מישהו 2

New member
מורטל קומבט, בלאדבורן

בלאדבורן- הגעתי לבוס שאני לא עובר בתחילת השבוע ונטשתי זמנית.

מורטל קומבט- הזמנתי מגיימובייל, כנראה במחיר הכי נמוך בארץ (*כמה משלמים לי על זה?*). 240 ש"ח בלבד, כמחיר השקה אמריקאי (60$)
בנוסף מדובר בעותק אירופאי של המשחק ככה שאוכל לשחק נגד אנשים שמקורבים אליי יותר גאוגרפית באיכות חיבור טובה יותר
+ גורו + עותק פיזי + תוך יומיים הגיע אליי.
באמת שאני מרוצה, לא חשבתי שאני אוכל להשיג משחק חדש במחיר כזה בארץ.
המיין שלי כרגע זה סקורפיון, למדתי איתו 2 קומבואים ואפשר להגיד שהולך לי לא רע.

עוד משהו שאהבתי שהוסיפו במשחק הוא 'סיכויי ניצחון'. מול כל יריב באונליין מתבצע אלגוריתם כלשהו שמשתמש בכל מיני נתונים סטטיסטיים כמו כמות הנצחנות מול ההפסדים שלך מול היריב + הדמויות שאתה נוהג לשחק איתם + אין לי מושג איזה מתמטיקה הוא עושה שם, ובקיצור מופיע % מסוים של הסיכוי שלך לנצח את היריב + כמות הנצחונות/הפסדים שלו.
והתפלאתי לגלות כמה זה מדויק.
באמת שזה הרבה יותר מורכב ממה שזה נראה, לפעמים אני פוגש שחקנים שיש להם 30 נצחונות על 7 הפסדים, כשלי יש 27 הפסדים על 23 נצחונות,
ולמרות שמבחינה סטטיסטית על פניו נראה שכנראה היריב עם ה- 30 נצחונות על 7 הפסדים אמור לקרוע אותי, המשחק נתן לי 56% סיכוי שאני אנצח. כלומר על פי החישובים שהוא עושה לי יש את היתרון הקל
.
ובאמת נצחתי ב- 3/4 משחקים. זה גם עובד בכיוון ההפוך, ואז תרצו לשחק כדי לנסות להוכיח שהמשחק טועה.
ככה שזה די מגניב ואפשר למצוא בקלות שחקנים באותה הרמה כדי להנות מהקרב ולא להישחט.

חוץ מזה הסיפור היה נחמד, ג'וני קייג' שולט כרגיל. ממליץ!

מישהו 2 רק עכשיו זה נותן לי להגיב לך.

אפשר לראות את הסטטיסטיקה הזו שאתה מדבר עליה לפני שמאשרים כניסה לקרב? כתבתי את ההודעה הזו לפחות 5 פעמים!
נראה לי גם אני אקנה מאיפה שקנית, כי עותק אמריקאי באמת לא מעשי בגלל הלאגים.

מישהו 2

New member
כן, ברור

כמו שכתבתי , ככה אפשר לשחק נגד שחקנים ברמה דומה לשלך

עטלפוני

New member
Wolfenstein TNO

מודה שאת שני השלבים הראשונים פחות אהבתי, היו לי יותר מדי מוכרים. אבל מהשלב השלישי נשאבתי יותר לסיפור וגם למדתי יותר את השליטה על הדמות מבחינת חיסולי שקט במקום לרוץ עם רובים. כרגע משלב. חייב לצין שהמשחק מאתגר אותי מבחינת רמת קושי, יש כמה קטעים אינטינסיבים למדי - שזה כיף, רוב המשחקים הגדולים האחרונים קצת חנפנים ברמת קושי, ווולפנשטיין מרגיש יותר אולד סקול מהבחינה הזו. כרגע אני בפרק 10, עוד לא סיימתי את המשחק.
&nbsp
מה שאני לא אוהב זה שאם עברתי חלק בשלב ולא אספתי את כל הדברי אספנות (מכתבים/פסלי זהב וכו') אז אני לא יכול לחזור אחורה כדי לחפש אותם, ואני לא רואה את עצמי משחק פעם שניה רק כדי למצוא את החסרים.
&nbsp
סרטוני ביניים עשויים ממש טוב, וגם אחלה פסקול.

כן, יש גלים של אויבים במשחק הזה.

לפחות בתרמה הקשה שבה שיחקתי הכול היה מאוד אינטנסיבי ומתיש, והבנתי שגם רמת הנורמל היא לא פיקניק. יש את החיילים המשורינים האלה
שיכולים להרוג אותך במכה אחת, הם כל כך מלחיצים :( המשחק באמת מצפה ממך לשחק פעם שניה, אני גם לא עשיתי את זה, אבל יוצאת במאי חבילת הרחבה עצמאית למשחק עם קמפיין של בערך 10+ שעות, אז לפחות זה יחכה לנו כשנרצה עוד.

עטלפוני

New member
ראיתי, כן :)

35 גיגה! כמעט כמו המשחק המלא!
&nbsp
לא אקנה עכשיו, כדי לא "לשרוף" את המשחק ולהמאיס אותו. אחרי שאסיים את tno אמשיך למשהו אחר ואחזור ל tob כשהוא יהיה בחצי מחיר בקיץ.

כן, לפי מה שהבנתי זה בגלל שהטקסטורות גדולות יותר בהרחבה.

ולכן המשחק ענקי, גם המשחק הקודם שעבד על המנוע (RAGE ) שקל המון יחסית למשחק XBOX360 בגלל הטקסטורות שלו.
בטריילר לא ראיתי שיפור שמצדיק את הגודל העצום אבל קשה להבחין בדברים כאלה ביוטיוב.
גם אני מחכה לקיץ כדי לשחק בזה.

למעלה