מה שיחקתם השבוע
?

דרגון קווסט 11(לעזאזל עם הבוסים!). SF5 (אני נגד המלך ארתור)

DQ:11 אני בבאסה כי ניצחתי איזה בוס וכמעט עליתי 2 רמות בגללו מה שהורס לי את כל המטרה כי אני כאמור מנסה להיות כמה שיותר low level עכשיו אני צריך לחזור על הבוס הזה שוב.לקוות שהRNG הדפוק הזה יהרוג דווקא את מי שאני לא שיעלה רמות ונראה.(כי רק דמויות מתות לא מקבלות EXP )

אגב אני ממש שונא את הRNG במשחק הזה, הוא תמיד הורג לי את הדמויות שאני לא רוצה שימותו מי שאני רוצה שימות נשאר בחיים כל הקרב.

בא לי להתקדם כבר בסיפור אבל זה ממש מעצבן שאתה הורג בוס שבכלל לא תכננת להרוג.

SF5 : אני נגד איזה גרמני שהריו שלו לבוש כמו המלך ארתור.

קרנפול

New member
אם לא היית אומר שהוא לבוש כמו המלך ארתור

לא הייתי שם לב, הוא היה נראה לי לבוש רק בחלציים, בכלל לא שמתי לב שיש לו שיריון..

חחחח קפקום אמרו שזה המלך ארתור אני רק מעתיק מהם.

לי הוא נראה סתם אביר רגיל :)

מישהו 2

New member
המלך ארתור דגל בשיוויון

הוא לא סתם החליט שכל האבירים תחתיו ישבו מסביב לשולחן עגול , הרעיון היה שכל האבירים בעלי מעמד שווה , אין אביר אחד שמגיע לו לשבת בראש השולחן, כולל הוא עצמו, כולם אותו דבר.
אם הוא נראה כמו אביר רגיל , קפקום עשו את הדבר הנכון ; )

V Has Come To

New member
אני חושב שהשריון הזה...

לקוח מהדמות הראשית של המשחק הנוסטלגי Ghosts 'n Goblins
זה הגיוני מאוד כי גם לדמות קוראים ארתור וגם זה משחק של קאפקום...

קרנפול

New member
המשכתי קצת במכשף

התקינו לי את הטלויזיה, ועכשיו גם המחשב וגם הפלייסטיישן מחוברים אליה,
אז שיחקתי במכשף ב4 K - ואו, לא תכננתי לשחק את זה על המסך הגדול-אבל הייתי צריך לבדוק כבל hdmi אחד שהיה נראה לי תקול, אז נגררתי למשחק לאיזה 3 שעות ברצף...הכבל טוב.
מה שקרה שניסיתי לשחק עם הפלייסטיישן (battleborn) - עדיין רק לבדוק אם הכל רץ כשורה, וכל הזמן זה הראה לי הודעה (של הטלויזיה) -עובר למצב משחק, כאילו זה מתנתק וחוזר בחזרה, אז החלפתי כבל - וזה נעלם,
את הכבל התקול חיברתי למחשב- והפלא ופלא -3 שעות משחק במכשף בלי תקלה.?

קניתי את הספיידרמן- וזה צריך להגיע אליי השבוע בתחילתו.
עדיין מחכה למשלוח מחו"ל של TLOU.

קרנפול

New member
הגיע אליי ספיידרמן

שיחקתי לבנתיים את המשימה הראשונה, עדיין צריך להתרגל לכל המקשים של הקונטרולר, אבל באמת מרשים מאוד,
החוויה של הקפיצה בין הבניינים היא באמת נחמדה ועשוייה היטב, וגם מערכת הקרב נחמדה- ויש עוד הרבה שידרוגים לפתוח.
יש לי שאלה אחת :מה זה הלחצן R3? נראה לי שהגוייסטיק הימני, אבל אני לא בטוח...
אני גם צריך למקם את הקונסולה במיקום שונה ויותר אוורירי, עכשיו היא מתחממת בטירוף.

הקטע המצחיק שבדיוק עכשיו התחיל להתחמם הסיפור של המכשף,(אני בתחילת הסיפור של ladies in the woods) , אבל יותר נראה לי שנתמקד עכשיו קודם כל בספיידרמן..

בסטיקים יש לך לחצינים פנימים R3 L3

אתה לוחץ על הסטיק עם הכרית של האגודל שלך וזה בעצם הR3 זה הטריגר של האנלוג הימני.

קרנפול

New member
לא התקדמתי עדיין

היה לי שבוע עסוק,
עכשיו מתפנה לי זמן- אז אני במגמה להמשיך עם המכשף לבנתיים,
עד שיגיע אליי מעמד שהזמנתי לפלייסטישן- ואמצא לו מקום יותר מאוורר (יש לי מקום רק זה חייב לעמוד אנכית)...
לבנתיים התמכרתי למנגינות של המכשף, GOG חילקו בחינם את הקונצרט שהם עשו למשחק.
יש לו כמה מנגינות ממש מוצלחות, אחת אפילו מזכירה את המנגינה מהמשחק הראשון שממש אהבתי (זאת שהולכים בשדות הזהובים), חלקם קצת בוטים (או גסים) מדיי לטעמי, אבל בכללי ממש אהבתי.
(יש לי כמובן את כל הסאונדטרק בתיקיית המשחק, אבל לראות קונצרט חי זה אחרת.)

amithas190

New member
סאונד מושקע ביותר. כל ממלכה עם מנגינות חדשות

אני אתן לך טיפ להמשך, בעוד 10 שעות אתה תבין שכל החלטה ,כל אדם שעזרת לו או בגדת בו, מילה לא במקום או כן במקום שאמרת -משפיעה ישירות על המשך המשחק. ולפעמים אתה תגלה מה המשמעות של ההחלטה רק עוד 30 שעות ככה שלא יהי טעם לחזור אחורה ולתקן. ואז כשאתה קולט את זה אתה מתחיל לקחת את ההחלטות ברצינות וזו הגדולה של המשחק הזה וזה מה שמבדיל אותו ממשחקי עולם פתוח אחרים בהם כל משימה היא סתם משימה , אולי תקבל חרב ואולי כסף אבל שום דבר משמעותי לא יקרה.
לפעמים תידרשלהחליט תוך 10 שניות כי אין זמן ...
&nbsp

קרנפול

New member
שמעתי את זה כבר בהתחלה

אני באמת רוצה לעזור כמה שאפשר , ולהיות נחמד לכל מי שאני יכול..(חוץ מלמכשפות המכוערות).
הרגתי אדם זאב, ואני חושש שהוא היה חשוב (במשחק הראשון היה אדם זאב שהצלתי),לבנתיים התקדמתי קצת- סיימתי עם גבירות היער- ושחררתי את הרוח,(עוד משהו שכנראה אתחרט עליו בהמשך).
עכשיו אני בתחילת הסיפור של הברון... אני כל כך שונא את האזור הזה, יותר מדי רקוב.

amithas190

New member
חחח כל אזור שם שונה

בחלק שונאים אותך ,בחלק מעריצים אותך

מישהו 2

New member
לא ממש הספקתי לשחק,

אבל כרגע אני שם עין ממש ממש גדולה על היטמן 2.
אחרי שראיתי את הסרטון שהח'ברה האלה מיוטיוב עשו -
עשה לי חשק פשוט מטורף לנטוש את הכול , את ה- RDR2, את ה-DLC של ספיידרמן, את הפייטרז
ולשחק בדבר הזה כל עוד הוא חם
המשימות הזמניות האלה שהם עושים שאפשר לשחק אותם פעם אחת בלבד , עם ניסיון אחד בלבד בלי למות
זה עושה את זה כל כך יותר מרגש

איזה כייף זה לראות אנשים נהנהים מהיטמן.

המשימות הזמניות האלה זה לא משהו חדש זה קיים מאז ההיטמן של 2016 וזה בהחלט מה שהציל את המשחק כי לקמפיין יש כאמור את החולשות שלו (נדיב מדי עם השמירות וכו')

תהנה מכל רגע (ותעלה סרטונים של זה)

למעלה