Wii U
היחידי אני חושב בפורום שמשחק בקונסולה של נינטנדו.
Bayonetta 1 & 2: איזה צמד של משחקים אינטואיטיבית, מערכת הקרב מצויינת, הסאונד, עיצוב העולם והדמויות. פשוט כיף לשחק ולהנות.
העלילה במשחק הראשון קצת עפה על עצמה, ולא מבינים בהתחלה מה קורה. אך במשחק השני הם יישרו את העלילה: "החבר שלך בצרה, לך להציל אותו - ותקרע את הצורה לכל מה שעומד בדרכך".
Xenoblade Chronicles X: המשחק הזה עצום!! לא רק מבחינת הנוף העוצר נשימה שאתה תראה מכל נקודה במשחק עצמו, בנוסף לכמות הנתונים שאתה צריך לדעת בשביל להבין את המשחק עצמו. הייתי צריך ללכת לחוברת ההדרכה הדיגיטלית בשביל להבין כל מיני נתונים.
אני אגיד בקצרה שאני מעדיף את המשחק הראשון על פני זה. בעוד המשחק הראשון הוא RPG בעולם פתוח, המשחק השני הוא MMORPG כמעט לכל דבר. בראשון נכנסו לנעליו של Shulk. במשחק השני אני צריך ליצור דמות, שזה כולל מה שיש בכל ערכת פיתוח דמויות ב-MMO טיפוסי.
בנוסף הפתיחה היא כ"כ MMO, הדמות שלי יצאה מסוג של הקפאה בעולם זר. ה-NPC שואל אותי עם הכל בסדר, כמובן שהיא סובלת מסוג של אמנזיה, אחרת איך אפשר להציג את מה שמתרחש. וישר נותנים כלי נשק ונלחמים, כי זה עולם לא מוכר ועויין אותנו.
עדיין, העולם של המשחק מרשים מאוד, שגרום לך לרצות לחקור אותו ולנסות להגיע לכל מקום.