מה שיחקתם השבוע

sky121

New member
Wii U

היחידי אני חושב בפורום שמשחק בקונסולה של נינטנדו.

Bayonetta 1 & 2: איזה צמד של משחקים אינטואיטיבית, מערכת הקרב מצויינת, הסאונד, עיצוב העולם והדמויות. פשוט כיף לשחק ולהנות.
העלילה במשחק הראשון קצת עפה על עצמה, ולא מבינים בהתחלה מה קורה. אך במשחק השני הם יישרו את העלילה: "החבר שלך בצרה, לך להציל אותו - ותקרע את הצורה לכל מה שעומד בדרכך".

Xenoblade Chronicles X: המשחק הזה עצום!! לא רק מבחינת הנוף העוצר נשימה שאתה תראה מכל נקודה במשחק עצמו, בנוסף לכמות הנתונים שאתה צריך לדעת בשביל להבין את המשחק עצמו. הייתי צריך ללכת לחוברת ההדרכה הדיגיטלית בשביל להבין כל מיני נתונים.
אני אגיד בקצרה שאני מעדיף את המשחק הראשון על פני זה. בעוד המשחק הראשון הוא RPG בעולם פתוח, המשחק השני הוא MMORPG כמעט לכל דבר. בראשון נכנסו לנעליו של Shulk. במשחק השני אני צריך ליצור דמות, שזה כולל מה שיש בכל ערכת פיתוח דמויות ב-MMO טיפוסי.
בנוסף הפתיחה היא כ"כ MMO, הדמות שלי יצאה מסוג של הקפאה בעולם זר. ה-NPC שואל אותי עם הכל בסדר, כמובן שהיא סובלת מסוג של אמנזיה, אחרת איך אפשר להציג את מה שמתרחש. וישר נותנים כלי נשק ונלחמים, כי זה עולם לא מוכר ועויין אותנו.
עדיין, העולם של המשחק מרשים מאוד, שגרום לך לרצות לחקור אותו ולנסות להגיע לכל מקום.

היי! ממתי ה3DS היא לא קונסולה של נינטנדו?

אני צופה שאשחק על ה3DS 2016 יותר מכל קונסולה אחרת כולל הPS4.
כן, העולם של זיינוברלייד X נראה מטריף, לא רק כמשחק דור קודם, בכלל כמשחק JRPG
מעבר למרחבים המרהיבים והעצומים, אהבתי שיש כל כך הרבה מפלצות וייצורים חייזרים.

נראה כאילו יש למשחק הזה עולם חי ונושם עם אקולוגיה ייחודית ומערכת מיוחדת של שרשרת מזון ויצורים מכל הסוגים זה נראה מאוד מרשים בתנועה.

אבל כמו שהרשמים שלך מאשרים, נראה שזה יותר משחק של גיימפלי וסייד קווסטים
מאשר עלילה חזקה.

שיחקתי קצת בזיינובלייד המקורי לא יכול להגיד שהעלילה שלו הפילה אותי מהכיסא
היא היתה די גנרית ולדעתי אם המשחק היה יוצא בתקופת הזהב של הPS2 אף אחד לא היה נופל ממנו.

בכל זאת מעצבן שהם הלכו אפילו עוד יותר אחורה עלילתית במשחק הזה.
הם הבטיחו שהמשחק הבא יהיה מושקע עלילתית לפחות.

PlayGirl3

New member
סיימתי את יאקוזה 4

אני מודה, נהרגתי פעם אחת בקרב האחרון (עם דמות אחת מתוך 4) כי לא לקחתי איתי בכלל ציוד או משקאות ריפוי. במשך כל המשחק לא השתמשתי בהם, אבל אחד הקרבות הסופיים היה ממש מעצבן ועוד עם הדמות שאני הכי פחות אוהבת לשחק.
ברגע ששמתי עליו ציוד כבר לא הייתי צריכה בכלל משקאות שהבאתי בכל מקרה בפעם השנייה.
אח"כ עשיתי את ה-ultimate skills שאלה אתגרים שנפתחים אחרי שמסיימים את המשחק. אני חושבת שיש משהו כמו 50 אתגרים שחלקם קרבות עם כל מיני הגבלות, מירוצים ומיני גיימס שונים על זמן. היו שם כמה מעצבנים בטירוף אבל סיימתי הכל בסופו של דבר. האתגר האחרון הוא לנצח שורה של בוסים שעברת במשחק בצורה משודרגת אחד אחרי השני בפחות מרבע שעה ואין בכלל ציוד או משקאות. הקושי העיקרי הוא הזמן כי יש כמה בוסים שלא נופלים בקלות וחלק מהדמויות שמשחקים לא כל כך חזקות. פעמיים ראשונות היו חסרות לי אולי 5 שניות כדי לנצח את הבוס האחרון ונפסלתי. בפעם השלישית עברתי וכבר נשברו לי האצבעות מלעבור את זה 3 פעמים ברצף.
אחרי שמסיימים את המשחק אפשר לשוטט חופשי בעיר אז השגתי את כל הגביעים שהיו חסרים לי שקשורים למיני גיימס. חוץ מהטלת חצים וקצת בבאולינג הכל היה די קל.
בשלב הזה נפתחים גם הבוסים הצדדיים. מילאתי את המלאי של כל הדמויות במלא נשקים ומשקאות, אבל בחלק מהקרבות האלה לא היה צורך להשתמש בהם בכלל. אני חושבת שדווקא עם הדמות ששנאתי לשחק לא היה לי שום נזק. ניצחתי אותם גם די בקלות. קצת מאכזב.
עכשיו אני באמצע הסיבוב השני על המשחק כי זה מסוג המשחקים המעצבנים שצריך לעבור בכל דרגת קושי בנפרד בשביל הגביע. עכשיו זה אפילו יותר קל כי יש לי את כל הכסף, רמות וציוד שהשגתי קודם. חבל רק שאי אפשר לדלג על סצינות. בכל מקרה זה די מהיר כשרצים רק על העלילה הראשית.

למעלה