לטעמי האישי באטמן יותר מוצלח. הגאדג'טים כל כך מוסיפים.
יש משהו נפלא בשימוש של ה גאג'דטים לפתרון בעיות. אתה צריך להשתלט על כל מיני סביבות שורצות אויבים, ואפשר לנסות להכריע אותם בקרבות או להפתיע אותם מאחורי הגב בהתגנבות או לצנוח עלהם מלמעלה ואפשר פשוט בניצול חכם של הגאדג'טים להפוך את האויבים לחסרי אונים תוך כדי שהאויבים יוצאים מדעתם ולא יודעים בכלל איפה אני, יש תחושה עצומה של כוח במשחק הזה שאני ממש נהנה ממנה.
המכשף נהדר, ואין ספק שהוא מציע הרבה יותר תוכן ממה שבאטמן מציע ושאפילו לא התחלתי לדגדג את כל התוכן שיש בו, ואין ספק שבבאטמן יש הרבה יותר פיילר ממה שיש במכשף, ששם התוכן יותר מגוון, אבל עדיין, יש משהו שיותר מדי שגרתי לי במכשף.
זה WRPG אחרי הכול, עם עולם פנטזיה די שגרתי, הרבה יערות, תחושה של כפרים ושל אירופה בימי הביינים, אני מרגיש שחוויתי כבר מספיק מזה בכל מיני משחקים, למרות שהמכשף מעליהם פי כמה, ושכמה שזה יהיה טוב זה לא ילהיב אותי כמו באטמן שהוא חוויה חדשה בשבילי.
אני מבין למה בשביל evil זה הפוך, לא נראה לי שהוא שיחק ביותר מדי משחקי תפקידים, יש לי הרגשה שבגלל זה, המכשף מרענן בשבילו, ובאטמן זה משחק שהוא מאוד אוהב אבל חוויה יותר מדי מוכרת בשבילו.