מה שיחקתם השבוע?

באטמן, soccer stars שוקל להתחיל לdevil survivor

בבאטמן כמו שאמרתי אני 60% בקמפיין ואני עושה כל מיני סייד קווסטים שמעצבנים אותי אני לא יודע איך אנשים מוציאים את הסבלנות
לזה. כרגע משחק השנה שלי מה שלא יהיה, אלא אם כן פולאאוט 4 מפגיז ברמות.

soccer stars, זה איזה משחק חרא pay to win בפלאפון, אני אפילו לא אוהב כדורגל בכלל, אני משחק בזה כי בעלה של אחותי חורש על זה כל הזמן והיה בא לי לשחק משהו שגם הוא משחק, אז מדי פעם שאין לי מה לעשות, נגיד שאני מחכה למונית שהזמנתי, אני משחק כמה משחקים בזה,משחק זבל.

שוקל להתחיל devil survivor רציתי להתנזר ממשחקי SMT בגלל שפרסונה 5 מגיע השנה אבל מי יודע אם הוא יגיע.
פשוט אני מפחד שצריך לעשות גריינד מטורף לשדים ואני בכלל לא יודע אם הסיפור טוב, שמעתי שזה rip off של Neon Genesis Evangelion

לא לא ראיתי Evangelion כולם שונאים אותי על זה, חברה שלי למשל אומרת שזה פער בנינו שאי אפשר להתמודד איתו, אבל אני עדיין
לא רוצה שדיוול יהרוס לי משהו...

נראה אולי אני אזמין את strange journey או אקנה את SMT 3 בפס3. היה לי אותו במחשב ובפס2 אבל שניהם מתו כשהייתי יחסית בהתחלה.

לטעמי האישי באטמן יותר מוצלח. הגאדג'טים כל כך מוסיפים.

יש משהו נפלא בשימוש של ה גאג'דטים לפתרון בעיות. אתה צריך להשתלט על כל מיני סביבות שורצות אויבים, ואפשר לנסות להכריע אותם בקרבות או להפתיע אותם מאחורי הגב בהתגנבות או לצנוח עלהם מלמעלה ואפשר פשוט בניצול חכם של הגאדג'טים להפוך את האויבים לחסרי אונים תוך כדי שהאויבים יוצאים מדעתם ולא יודעים בכלל איפה אני, יש תחושה עצומה של כוח במשחק הזה שאני ממש נהנה ממנה.

המכשף נהדר, ואין ספק שהוא מציע הרבה יותר תוכן ממה שבאטמן מציע ושאפילו לא התחלתי לדגדג את כל התוכן שיש בו, ואין ספק שבבאטמן יש הרבה יותר פיילר ממה שיש במכשף, ששם התוכן יותר מגוון, אבל עדיין, יש משהו שיותר מדי שגרתי לי במכשף.

זה WRPG אחרי הכול, עם עולם פנטזיה די שגרתי, הרבה יערות, תחושה של כפרים ושל אירופה בימי הביינים, אני מרגיש שחוויתי כבר מספיק מזה בכל מיני משחקים, למרות שהמכשף מעליהם פי כמה, ושכמה שזה יהיה טוב זה לא ילהיב אותי כמו באטמן שהוא חוויה חדשה בשבילי.

אני מבין למה בשביל evil זה הפוך, לא נראה לי שהוא שיחק ביותר מדי משחקי תפקידים, יש לי הרגשה שבגלל זה, המכשף מרענן בשבילו, ובאטמן זה משחק שהוא מאוד אוהב אבל חוויה יותר מדי מוכרת בשבילו.

evilplate

New member
כן, אתה כנראה צודק בשורה התחתונה שלך :)

למרות שמבאטמן יש לי גם קצת אכזבה מדברים שגם לא קשורים לחוויה מוכרת מדי כמו חלק מהתוכן צד ורגעים מבאסים בקמפיין עצמו, טוב נו, גם לוויצ'ר יש לי טענות (חוסר ליטוש, הרבה באגים וחוסר איזון בדרגות בעיקר), סכ"ה זה די נכון מה שאתה אומר ומה שחשוב זה ששניהם אחלה משחקים.

evilplate

New member
המשכתי בבאטמן, כבר פירטתי עליו בדיונים פה :)

בשורה התחתונה מדובר באחלה משחק וכניסה ראויה לסדרה, גם אם הוא לא הכי טוב לדעתי ויש בו כמה דברים מאכזבים, סכ"ה אני נהנה ממנו מאוד.

PlayGirl3

New member
מתקרבת לפלטינום ב-JC2

כן, כנראה ממש משעמם לי ואין לי כח להתחיל שום דבר חדש...
חוץ מעולם יפה אין במשחק הזה כלום. לפחות אם אסיים זה יכריח אותי לשחק משהו אחר.
נשארו לי שלושה גביעים. שניים של פעלולים עם מטוס (לא השתמשתי במטוסים כמעט בכלל במשחק) ועוד אחד של להרוג 5 אויבים בדרך מסויימת. לא אמור לקחת הרבה זמן.

בדיוק, ותחשבי שמד מקס בטוח יהיה ככה גם :(

רק עם מראה באר שבעי. אני הרגשתי שגם בעולם פתוח שהם ניסו לעשות הם נכשלו, הנהיגה היתה מזעזעת כל כך, כנראה כדי להכריח אותו להשתמש בהhook. בהתחלה הhook הזה היה מגניב כדי לחקור אזורים אבל זה לא שזה מהנה כמו השיטוט עם הhook של באטמן...

תתחילי יאקוזה... יאלה בואי ניכנס לצד האפל של יפן....

CallMeCavanaugh

New member
עדיין וויצ'ר 3

ובקצב שלי - זה יישאר כך עוד הרבה זמן.
סיימתי עם הגריפין שהיה קליל ועברתי את הסצינה שבה שואלים אותי על החלטות במשחק הקודם, קיוויתי למשהו קצת יותר אינפורמטיבי כמו שהיה ב-ME2. לא נורא.

למעלה