מה שיחקתם השבוע?

המכשף 3, סטריט פייטר 4.אבל בעיקר צפיתי במתים המהלכים

אין מה להגיד עליהם שכבר לא אמרתי בעבר, אבל אני נורא נהנה, מה שעשיתי הכי הרבה בסופש זה המרתון של המתים המהלכים אני פאקינג באמצע עונה 4 וזה כל כך מטורף מה שהלך שם.... שאגיע לעונה 5 אצטרך להוריד הילוך קצת בצפייה שזה לא ייגמר לי מהר מדי עד העונה החדשה.

אלמוג אם כל מה שיש לך להגיד לי זו איזו הערה על הדיבור שלי אז

תחסוך ממני את זה, אני בפורום ציבורי שיש בו חופש ביטוי לא בפורום של הופ ילדות ישראלית או משהו כזה.

אני לא יודע מה זה דושבג....

אבל אני רק מנסה לנהל דיון מסודר בלי להעליב או סתם לדבר לא יפה. בלי להתנשאות או לעקוץ, ברצינות.

eran_le

New member
הרבה זמן לא נתקלתי במשחק שבעיות טכניות שלו הציקו לי

המכשף סה"כ משחק טוב, אבל לדעתי כמות הבעיות מוגזמת - נתקלתי הרבה ביצורים שהולכים לתוך קירות או סתם משתגעים במעגלים משונים, הטקסטים קטנים להחריד, הסאונד משום מה הרבה פעמים פתאום מתעקש לעבוד בשני ערוצים באיכות שנשמעת נמוכה יחסית, בעוד שיש לי 7.1 (הפעלה מחדש לרוב פותרת את הבעיה) - זה די זוועה אחרי שרגילים ל 5.1 באיכות גבוהה עוד מימי ה PS3, ועוד כל מיני דברים קטנים...
שיחקתי קודם ב TLOU ו GTA V ובעיני הגרפיקה שלהם יותר מוצלחת בחלק מהמקרים מהמכשף, במיוחד האפקטים של המים והדמויות עצמן. הסביבה של המכשף, עצים דשא ובתים, נראית מצויין, זה לא שהמשחק לא נראה נפלא כמובן, אבל לא בטוח שזו הגרפיקה הכי טובה שראיתי אי פעם... אבל אני צריך להנמיך טיפה ציפיות ואז אולי אהנה יותר.
&nbsp
BB היה במבצע נחמד בחנות הדיגיטלית בסופש אז קניתי ובינתיים הפתיע אותי לטובה - נראה לי משחק איכותי מאוד. אני רק בהתחלה, יכול להיות שיתסכל בהמשך כמו שסיפרת לא מזמן.

Megalomaniac911

New member
Project Cars, F1 2014

Project Cars הוא ללא ספק הסימולטור הכי טוב ששיחקתי, שם את פורצה וגראן טוריסמו בכיס הקטן לדעתי.
הרבה אנשים טוענים שהוא מאוד קשה, אני סבבה איתו... אבל כן הוא לא למתחילים והוא אולי לא יתאים לכל אחד.
משחק מצויין בכל אופן, סוף סוף משחק מירוצים טוב על ה-PS4 אחרי דרייבקלאב המחריד.
&nbsp

Megalomaniac911

New member
עדיף לחכות ל- NFS החדש

שנראה כמו ה- NFS הקלאסי שכולם חיכו לו... למרות שגם האחרון לא רע בכלל.

eran_le

New member
זה באמת אחד הטובים אי פעם, ממש איכותי

חבל שהם לא מספקים יותר הסברים לגבי הכיוונונים שאפשר לעשות לרכבים, ואימונים בסגנון מה שהיה ב Grand Turismo, אבל סה"כ סימולטור משובח.

PlayGirl3

New member
Deus Ex: Human Revolution

המשחק נחמד אבל אני חייבת להגיד שמאוד מורגש חוסר ההשקעה בפרטים וזה די פוגם בהנאה שלי מהמשחק.

כשמגיעים לקומפלקס של בניינים, כל המסדרונות, כל הדירות, כל החדרים, כל המחשבים, הכל הכל הכל פשוט נראה אותו דבר בדיוק. הדמויות נראות כמו בובות ברבי וקן בלי שום טקסטורה לעור או לשיער והשחקני קול לא תמיד עושים עבודה טובה כדי לגרום להן להרגיש חיות יותר.
אני משחקת בהתגנבות ודי מוזר שאחרי ש"העלמתי" מספר של אויבים בחדר מסויים, האויבים שנשארו לא שמים לב לזה בכלל וממשיכים כאילו לא קרה כלום. גם אם נשארו כלי נשק זרוקים על הרצפה. בבאטמן למשל (שיצא שנתיים לפני) האויבים שמים לב שחברים שלהם נעלמו ומשנים את ההתנהגות שלהם בהתאם כל פעם.
כשאני בתחנת משטרה, לשוטרים לא אכפת אם אני סוחבת מכונות שתיה ומכונות צילום ומניחה להם מול הפנים כדי לחסום להם את שדה הראייה...
הכל פשוט נותן תחושה של חוסר אמינות. דברים שהייתי מצפה ממשחק עם הפקה גרועה או משהו של דור ה-ps2.

השליטה גם יכולה להיות קצת מעצבנת, בעיקר בפריצות.

הקטע עם כל האימיילים והמכתבים הופך להיות מייגע. ואני אומרת את זה בתור חובבת גדולה של jRPG ונובלות ויזואליות- הם הגזימו עם כל הבלוקים האלה של הטקסט. זה לא כיף לי לחטט בין כל הג'אנק כדי להגיע תמיד לאותו דבר, איזושהי סיסמה למחשב שגם ככה תוזן אוטומטית אם רק פתחתי את המכתב. מוציא את החשק לקרוא את השטויות האלה כדי לחפש בנרות תוכן שאולי קשור למשימה זו או אחרת.

אני נהנית מהמשחקיות אבל ציפיתי להרבה יותר... אני מקווה שהם ישפרו את כל זה באופן רציני לקראת המשחק הבא.

הטקסטים כאן הם ג'אנק והskits בטיילס הם לא?

כנראה שזה עניין של טעם.
ברור שחולק על דעתך בקטע של הטקסטים ואם הם ג'אנק בעיניך, אז זה פשוט לא המשחק בשבילך כנראה. הם בונים אמינות לעולם הזה, ואם אין לך כוח לזה
וזה מטריח אותך, את מפסידה חלק גדול מהאווירה המצוינת שהוא יוצר, זה לא משחק של שמגיש את העלילה בכפית.
זו היתה אחת הסיבות שהמלצתי לך על המשחק הזה.

לשאר הטענות אני מסכים, הגרפיקה לא היתה להיט גם שיצא, אם כי שיחקתי אותו על המחשב על הגדרות אולטרא אז הוא היה נראה יותר טוב ממה שאת משחקת עכשיו.וההתגנבות באמת יכלה להיות יותר טובה, אבל מבחינתי, מרחב האופציות בהתגנבות גונב את ההצגה ומפצה על הכול, באטמן לא מציע לך
את מרחב הפעולה העצום שיש לך פה.

PlayGirl3

New member
מה הקשר לסקיטים? גם אותם אני לא אוהבת

חוץ מאשר ב-Graces ששם הם מצחיקים, לרוב הם ממש מיותרים ומייגעים.

כשאמרתי ג'אנק התכוונתי לכל המיילים של ועד בית או עדכונים מהעבודה שלא קשורים לעלילה. אם יש לך כוח לקרוא את כל זה כדי לחפש מייל אחד מתוך חמישה שיש לו קשר כלשהו לסיפור (ובקשר אני מתכוונת לרוב לסיסמה למחשב, כי לכל אחד שם בעולם יש מייל עם סיסמה למחשב), סחטיין. אותי זה לא הרשים.

את באטמן הבאתי בתור דוגמה ל-AI יותר טוב של האויבים. הוא לא משחק התגנבות בעיקרו, אבל עדיין ההתגנבות שם הרבה יותר כיפית. בדאוס אקס כל מה שאני עושה זה להתחבא מאחורי בלוקים וברגע שמישהו מפנה לי את הגב ללחוץ עיגול. דווקא בבאטמן היו יותר דרכים להערים על האויבים, להטעות אותם או למשוך אותם למקום מסויים. לא יודעת כמה שיחקת בזה, אם בכלל, אבל גם שם יש ונטות, כניסות סודיות וכו'. יש גם הרבה דרכים שונות לבצע stealth takedown ואינטרקציה עם הסביבה. דווקא בדאוס אקס אני מרגישה יותר מוגבלת. ועדיין ממש מעצבן אותי הקטע של לחכות לטעינה של power cell אחרי כל פעולה הכי פשוטה.

מה שכן, הסייד קווסטים בדאוס אקס הם בין הטובים שראיתי במשחק כלשהו ומשתווים באיכות לעלילה הראשית.

לי זכור הרבה דברים אחרים.

רובה הלם, שמרדים בשבילי אויבים גם אם אין לך כוח לעבור מבלוק לבלוק, השתלטות על רובוטים דרך המחשב כשאני רואה שיש 394394949 חיילים ולא בראש שלי להתחמק מהחארות האלה עכשיו כי זה מוגזם, פשוט השתלטתי על הרובוט מרחוק שיתקוף אותם ויטהר לי את השטח.

כן אני הלכתי על run שהיא רובה ככולה התגנבות טהורה אבל היה איזה קטע שממש עיצבן אותי במשחק מבחינת הגיימפלי שתסיימי אגיד לך מה אם תרצי לדעת. אז החלטתי שכנקמה אני עושה "אללה ירחמו" על המקום. זה היופי של המשחק הזה, כשהחלטת שאת רוצה להיות דינאמית ונשבר לך
את יכולה להיות דינאמית ולחזור להתגנבות. עדיין 99.9 מהמשחק למהשלי היה בהתגנבות מלבד הפעם הזאת.

גם הראייה דרך קירות עזרה לי לעשות את זה יותר מעניין, וזכור לי אפילו שהיה לי צלף מרדים אם אני זוכר נכון, שבהחלט עזר לי.

לא אבין כנראה למה הטקסטים משעממים אותך, זה שהם לא קשורים לעלילה הראשית, זה מוסיף אמינות זה אמור להיות עולם שמתפקד וקיים בלעדייך
הם לא יכניסו שם תוכן שקשור בך ובאדם ישיריות רק כי את קוראת את זה, זה לא אמין. זה היופי.

אפילו הNPCS ברחובות, שהם אמנם לא מורכבים עם עצי שיחה וכו', והם על תקן הNPCS בJRPG עם שורה אחת או שתיים מוסיפים לאווירה של העולם בעיני....
מוזר לי שאת לא מתחברת לזה, כי זה לא שבמשחקים שאת אוהבת זה מורכב יותר.

זה משחק מאוד של אווירה, הדמויות כאן לא מדהימות ודי פלקטיות אבל האווירה של העולם כל כך חזקה הבניה שלו והאמינות שלו שהם הכוכב האמיתי
שאם לא התחברת אליהם ולאווירה הפלספנית שלו... אז כן כמו במקרה TLOU כנראה שזה לא בשבילך. למרות שהמשחק הזה די הפוך מTLOU כי כאן הדמויות לא במוקד.

זה מעניין לך מספיק כדי לרצות לשחק בתשחק ההמשך? כי תכלס אם כן אז המשחק עושה עבודה טובה למרות הכול, אם לא אז לא.
הסייד קווסטים מעולים אני שמח שאת טורחת למצוא אותם. בטח תשמחי לשמוע שהמפתחים אומרים שבהמשך יהיו הרבה יותר סייד קווסטים, והשפעות קריטיות של הבחירות שלך בהם על המשך העלילה...

PlayGirl3

New member
סיכמת את כל ה-4 אופציות

ברובוטים אני לא משתמשת כי אני לא הורגת אף אחד והרובה המרדים לא כזה יעיל אם יש יותר משני אנשים בחדר כי הם מעירים אחד את השני, והוא גם נותן פחות נקודות. בכלל הנשקים בשביל משחק עתידני מאוד גנריים. הייתי מצפה לנשקים יותר סטייל דד ספייס מאשר היטמן עם סקין עתידני. עוד נקודה לשורה הארוכה של חוסר ההשקעה בעיצוב המשחק, והאווירה לא מצליחה לכסות על זה.

מרגיש לי כמו משחק שכנראה היה לו המון הייפ כשיצא ואנשים נסחפו אחרי זה, אבל כשאני משחקת בזה עכשיו משהו שם מרגיש מאוד בינוני. אני לא מרגישה שהמשחק הזה מחדש בשום דבר. בטח לא בגרפיקה, התגנבות כבר עשו הרבה יותר טוב, מכניקת ירי אין מה להשוות למשחקים אחרים בסגנון, AI גרוע, דמויות לא מעניינות במיוחד והדיבוב לרוב על הפנים, עם העלילה אני אחכה לסוף אבל כבר ברור לי שזה לא משהו פנומנלי. כמו שאמרתי קודם, רק הסייד קווסטים מצויינים.
ב-TLOU היו המון אספקטיים מצויינים חוץ מהדמויות והסיפור ככה שמאוד נהניתי ממנו בכל מקרה.

עם NPC רנדומליים ברחוב אני לא מדברת באף משחק. הם בטח לא מוסיפים לי להנאה.

לא הייתי קונה את המשחק הבא במחיר מלא, אבל כן אשחק בו אם יהיה במבצע טוב.

טעם שונה כנראה, כי אני ממש לא רואה את זה ככה.

לא ברור לי איך אפשר להנות ממשחק ריקני כמו ביונד ולהיות , ולהיות כל כך אדישה לאיכויות של המשחק האלה, אבל מה אגיד, חוץ מזה שזה ממש לא הייפ. אני הייתי מנותק מההייפ ולא היתה לי שום נוסטלגיה למותג והוא בכל זאת שבה אותי.

עטלפוני

New member
Unity, ונהנתי עד לפאק רציני עם ה DLC Dead Kings

חיכיתי עד שכל הפאטצ'ים יסתיימו כדי להתחיל לשחק, ולמרות הלאגים והבאגים (עדיין יש...) נהנתי מהמשחק. כזכור, יוביסופט חילקו DLC חינמי כפיצוי, שהורדתי בזמנו עם המשחק. רק מה, אחרי שלב 4 במשחק, בטעות לחצתי במפה על האייקון הלא נכון, והוא התחיל לי את ה DLC בלי אזהרה. מילא זה, אבל יש שם שני פאקים רציניים, הראשון זה שעלילתית זה קורה אחרי המשחק הראשי, וזה קצת ספויילר. השני זה שצריך להיות ברמת כוח גבוהה יותר, והיה לי מאוד קשה להתקדם בו - אבל הכי נורא זה שאין אפשרות להפסיק את ה DLC, אלא רק אחרי שסיימת את הזיכרון הראשון. ניסיתי למחוק את ה DLC, ושום כלום. קראתי בפורומים וגליתי שאם בטעות התחלת, אתה חייב להתקדם בו לשלב מסויים כדי לחזור למשחק הראשי - ובדרך להרוס סיפור, וגם להאבק ברמת קושי לא מותאמת לסקיל של הדמות. זה התיכנון DLC כי גרוע שנתקלתי בו עד היום. איך אומרים, אין מתנות חינם..

למעלה