מה שיחקתם השבוע?

סיימתי Dq 5 ׁ(מליון פעם) מקווה להתחיל DS3 עם חברה שלי וTEW

סיימתי DQ5 כפעם הטריליון, חבל שהאסטרטגיה של הבוס הסופי לא דורשת הרבה מוח
חוץ מלעשות omph לקבוצה שלך,זה קסם שמכפיל לכל הקבוצה את האנרגיה פי שניים באופן זמני, ודי עושה מהבוס סטייק וול דאן. סיימתי את הבוס כשאני ברמה 30 שהסטנדרט הוא להגיע אליו ברמה 39-40
עדיין לא איתגר אותי, המשחק הכי קל בסדרה by far.

מתחשק לי לעשות עוד רייפלי למשחקים בסדרה אבל DQ הירוז מגיע בחודש הבא, אולי יהיה שווה להתאפק, אולי בפעם הבאה אני אעשה רייפלי ביוטיוב יהיה יותר כייף.

מקווה לשחק עם חברה שלי את dungeon siege 3 יאלה בא לי שיגיע כבר פרסונה 5 או יוקאי וואץ העיקר משהו חדש.

CallMeCavanaugh

New member
עדיין וויצ'ר 3

סיימתי את הקווסט הראשי במפה השניה ועכשיו אני מתעצבן על זה שיש לי את המשימה בנוביגראד אבל כל פעם שאני מסיים משהו הוא מתעקש לבחור במשימה בסקליגה. מאז לא נגעתי בקווסט הראשי ואני בעיקר מסתובב, פותח סימני שאלה ואוסף דברים. אתמול סיימתי לאסוף את תכניות ציוד הוויצ'ר הראשונות שלי (גריפין) ובניתי את השיריון, עדיין לא את החרבות, וזה נראה לי כמו זמן טוב לחזור לסיפור הראשי. אבל יש לי איזה ארבע משימות וויצ'ר ירוקות, אז אולי לא.

amithas190

New member
מה קורה? מעוניין להחליף בקרוב?

אני מסיים את bloodborne תוך שבוע שבועיים לדעתי..
&nbsp
חוויה מדהימה

CallMeCavanaugh

New member
שכחתי - עדיין לגו בטמן 2 עם הילד

סיימנו את הסיפור מזמן אבל הוא נהנה סתם להסתובב במפה ולאסוף דמויות. למרבה הצער עכשיו אזל לנו הכסף ועדיין יש מלא דמויות לקנות. אני שוקל לשחק בלילות בלעדיו ולאסוף כסף כדי שאפשר יהיה לקנות את שאר הדמויות והרכבים.

למעלה