מה שיחקתם השבוע?

amithas190

New member
מה שיחקתם השבוע?

אני איזה 60 שעות בתוך הוויצ'ר ומה אני אגיד - המשחק הכי טוב ששיחקתי בו השנה...
אהבתי במיוחד את זה שיש מלא אפשרויות בחירה בדיאלוגים ,וכל בחירה סוגרת דלת ופותחת חלון.

אני ממש שוקל את צעדי להמשך , במי לתמוך ואת מי לשלול .. אני משער שאם אנסה להיות ניטרלי בבחירות אני פשוט אפסיד את שני הצדדים

מישהו 2

New member
אתה עושה נכון

לך עם האמת שלך ותדבוק בה, אל תנסה לקחת את כל הצלחת ; )
באמת משחק אדיר. אני עכשיו מתחיל לשחק בחבילת הרחבה שלו... אבל המפלצות חזקות בקטע לא נורמלי, זה כאילו שינו לי את הרמת קושי

PlayGirl3

New member
עדיין סימפוניה, סיבוב אחרון

הסיבוב השלישי היה הכי קשה. הייתי צריכה להשיג את הטייטל האחרון שהיה חסר לי של לויד ובשביל זה הייתי צריכה להגיע לבוס בשלב מאוד מתקדם (משהו כמו שני שליש מהמשחק) כשסכום הרמות של חברי הקבוצה שנלחמת בו לא תהיה מעל 145. מה שאומר בערך 36 כל אחד, כשבסיבובים הקודמים הגעתי אליו לקראת ה-50!
כדי לעשות את זה לא נלחמתי בשום קרב שלא היה חובה, אם נכנסתי לקרב ברחתי כל הזמן ונלחמתי רק בבוסים. שמרתי גם דמות אחת מתה כל הזמן כדי שלא תעלה רמות למקרה חירום. זה גרם לי להיות ברמה מאוד נמוכה יחסית לאזורים שהגעתי אליהם והייתי צריכה להשתמש הרבה בשיקויי החזרה לחיים בקרבות הבוסים. הבעיה שבגלל שלא נלחמתי בכלל במפלצות לא היה לי כמעט כסף. את כל הכסף הוצאתי על שיקויים ולא שידרגתי את הנשקים והציוד בכלל, רק אם מצאתי משהו בתיבות אוצר. רק כשהגעתי לבוס מסויים שעשיתי לו רק נזק של 1 מכרתי כל מה שהיה עליי כדי לקנות חרב חדשה. בקיצור, זה היה סיבוב מעצבן ממש אבל בסוף הגעתי אל הבוס הזה עם 3-4 רמות מתחת לרף וקיבלתי את הטייטל.
עכשיו נשאר לי רק לקבל את הטייטלס האחרונים של שני הילדים
אבל לפחות בסיבוב הזה אין לי יותר הגבלות או אתגרים. קניתי את ה exp x10 ב- Grade shop מה שיהפוך את הסיבוב הזה להרבה יותר קל ומהיר.

סיימתי את Smt strange journey עכשיו מתלבט מה לשחק.

אני חייב לציין שSJ היה משחק יוצא דופן, לפעמים אני יושב עם אנשים ומהרהר על מה שקרה בסיפור ואני פשוט מרגיש מוזר שאני לא יכול לשתף את האנשים האלה במה שקרה במשחק. זה היה פשוט סיפור יפה. (ועצוב) ואני ממש לא ציפיתי לזה.

מבחינת גיימפלי זה היה משחק מענג גם אם קיללתי את המשפחות של המפתחים פעמים רבות.

כמו כל SMT המטרה היא לדבר עם שדים לגייס אותם לחבורה שלך למזג אותם עם שדים אחרים ליצירת שדים חזקים אפילו יותר.

מה ששונה זה כמה הארדקור זה היה. המשחק כולו מעביר ביקורת על הצביעות האנושית ועל הקפיטליזם בפרט.

מבוך אחד למשל מעוצב ממש כמו קניון ענקי לכל דבר, עם חנויות ומצרכים, ובשר והוא כמובן ביקורת על תרבות הצריכה גם השדים תמיד מדברים שם על זה שבני האדם
תמיד רודפים אחרי הדבר החדש והנוצץ וכאלה.

אז ממש באותו מבוך יש בוס גאוני, שאוכל כל דבר אפשרי. אפילו האסטרטגיה
נגדו גאונית בטירוף כי מה שחכם ישים לב שאתה יכול לנצל את זה שהוא אוכל אויבים
ויורש את התכונות שלהם, ככה שאתה יכול להחליש לאויבים האלה את ההגנה. להרדים אותם וכו' ואז שהבוס יבלע אותם גם הוא יסבול מהחולשות שעשית להם.

זה פשוט משחק שעצוב לי שהוא נגמר והוא עשה את הציפיה לפרסונה 5 לפשוט בלתי נסבלת!

עכשיו מתלבט מה לשחק, יאקוזה 4, tales של TT,
smt devil survivor אולי Uncharted 3, אולי לחזור לפולאאוט 4 ולנסות אותו שוב אחרי שהוא יותר יציב, אולי ני נו קוני... אולי סינט row 4 שבכלל לא התייחסתי אליו.

לא יודע... כל כך רציתי לשחק בבטא של SF5 הייתי בטוח שאם אעשה פריאורדר תהיה לי גישה לבטא, אבל קפקום לא שולחים לי קוד לבטא, אני ממש מבואס.

CallMeCavanaugh

New member
אני כבר שבועיים במילואים

אז עדיין לא היה לי זמן להתקדם עם הוויצ'ר. עקרונית סיימתי את כל משימות המשנה של ההתארגנות לקרב הסופי, את כל החוזים והכנתי לי חליפת שיריון Masterwork. פחות או יותר נשאר לי לעשות את המשימה הסופית. מקווה להתפנות לזה בסופ"ש.

באמת תהיתי לאיפה נעלמת.

איתי, איך מתקנים פאקינג ציוד במכשף ? אני שנה עם ציוד על הפנים ואין לי חשק לחפש איך מתקנים אותו.

amithas190

New member
לך לבלקסמיט , תבקש ממנו קראפט , ואז תצא אחורה לתפריט שבו

יש craft/repair/dismentle

amithas190

New member
או שתקנה repair kit ותשתמש בו בתפריט של המלאי

בטח יש לך מלא כאלה במלאי ולא שמת לב

CallMeCavanaugh

New member
אכן, מעולם לא קניתי קיט תיקונים

וגם כמעט לא השתמשתי באלו שמצאתי כי לרוב תיקנתי אצל בעלי המלאכה.

CallMeCavanaugh

New member
איפשהו באיזור ה-30, אם אני לא טועה

אני זוכר שמשימות ההכנה האחרונות היו באיזור ה-28 ונדמה לי שהאחרונה ממש 30. זה פחות שינה לי כי הגעתי לדרגה 34 עוד לפני שהתחלתי אותן.

למעלה