מה שיחקתם השבוע?

sky121

New member
עוד Overwatch

משחק טוב מאוד, מנסה את כל הדמויות ונהנה.

מישהו 2

New member
סיימתי את ההרחבה של the witcher 3

הסיפור היה מעניין, והסוף היה מושלם. סגירת מעגל חזקה לכל המשחק שתלויה בבחירות שעושים בסיפור הראשי.
&nbsp
לקראת הסוף גרלט מדבר עם אחת הדמויות הראשיות של ההרחבה לגבי העתיד שלו, ואותה דמות אומרת לו שהגיע הזמן שלו לנוח קצת.
גרלט מסכים ואומר שאחרי כל מה שהוא עבר מגיע לו לקחת קצת הפסקה, אבל שהוא וויצ'ר ושלעולם התפקיד שלו להסתובב ולהרוג מפלצות.
ואז יש קלואז אפ מטורף לפנים שלו, הוא מסתובב למצלמה מביט כאילו באופן חדור ישירות לשחקן בעיניים דרך המסך ומחייך. לא יודע למה.. אבל זה היה פשוט קסום בעיניי. מעריך את CD על ההשקעה המטורפת במשחק המדהים הזה.
&nbsp
לצערי, הקרב הסופי היה כל כך קשה, ונהרגתי כל כך הרבה פעמים שהייתי חייב להוריד את דרגת הקושי לרמה הקלה הביותר. לא נכנעתי לקושי אלא לטעינות הארוכות ולדיליי שבו התפריטים החשובים ביותר במשחק מתפקדים.
&nbsp
ראיתי סרטון ביוטיוב של איך המשחק מתפקד על מחשב טוב ופשוט קינאתי. ללא ספק מי שיש לו האפשרות מחשב זאת האופציה הטובה ביותר לשחק את המשחק.
זה גרם לי להבין, שאולי בכל זאת אני אעדיף לעבור למחשב עבור משחקים.. כאשר פלייסטיישן יכול להיות נחמד כדי לשחק משחקים כמו אנצ'רטד וזהו.

amithas190

New member
לא קראתי את כל התגובה שלך כדי להמנע מספויילרים אבל מעניין

איך הבחירות בסיפור הראשי באות לידי ביטוי בסיום.
קח בחשבון שיש אופציה לשחק בהרחבה בלבד בלי קשר לקמפיין , ויש אופציה להתחיל את ההרחבה לפני שסיימת את הקמפיין או בכלל במצב ng+ שבו אתה לוקח בחירות אחרות.

מישהו 2

New member
אני יודע, יש הרבה דברים שהייתי רוצה לנסות

מה היה קורה אחרת אבל יותר מידי נטל להגיע אליהם ולנסות שוב. (אפילו אם היו לי שמירות בנקודות הנכונות) כי פשוט אני סיימתי עם מסכי הטעינה המעייפים חח
&nbsp
לא מזמן היה לייב של נעמי קייל מ- IGN האמריקאי . היא שיחקה בהרחבה ומסכנה כל שנייה מתה. למזלה לאף אחד לא אכפת מהמשחק. הם יכולים להשים אותה על המסך הגדול ובריבוע הקטן להשים את המשחק. כי תאכלס זה למה כולם שם , מזילים ריר חח

meishar84

New member
BF4 כרגיל
היום הגיע Uncharted 4 סוף סוף

יעסיק אותי קצת עד שימאס , יחזור לBF4 ואז עד שייצא BF1

למעלה