מה שיחקתם השבוע?

PlayGirl3

New member
Steins;Gate

אין לי שום דבר טוב להגיד על הדבר הזה (אני לא קוראת לו משחק, כי משחק זה לא).
משעמם בצורה מפחידה. הסגנון האומנותי לא כזה יפה בעיניי. אין שום גיימפליי מלבד לחיצה על איקס שוב ושוב כדי לקרוא טקסטים לא מעניינים.
בזבוז כסף.

מאוחר מדי כבר בזבזתי

זה מדהים איך למרות שSteins;Gate כזה מוערך אני לא מכיר אישית אף אחד שהתחבר אליו או לאנימה שלו, גם ספיר לא סובלת את זה ואת והיא ממש לא היחידות שלא מתחברות לזה, אני כבר דואג כי המשחק יושב אצלי פה ומחכה.

אני כנראה אדלג בכל מקרה, כי אם אנחנו לא הולכים לנהל דיון על המשחק אז יוצא לי החשק לשחק בו למען הכנות.

אני חייב להסכים שלא כל "רומן גרפי"/נובלה גרפית יודעים להרגיש כמו משחק, רובם הם באמת קומיקס וזהו,בגלל זה גם יש המון משחקים בז'אנר הזה שמיועדים לDVD נטו ואפשר לשחק אותם על כל נגן DVD באשר הוא מרוב שאין אינטרקטיביות.

גם שמעתי שבZero Escape למובייל הורידו את כל האינטרקטיביות ועכשיו הוא רק סיפור, מבאס.

רק SF5 איך אני מפסיק את ההתמכרות וחוזר לסינגל פלייר ?

קודם כל לא שיחקתי כמה זמן במשחקים כי בגלל SF5 נפצעתי באגודל והיה כואב מדי לשחק. אבל כשחזרתי לשחק זה ישר לSF5 והאמת? אני ממש מתגעגע למשחק סינגל פלייר טוב, אבל אני פשוט לא מצליח להפסיק לשחק.

כל פעם שאני מדליק את הסוני הראש שלי רוצה לשחק משחק סינגל פלייר אבל היידים הולכות לSF5 ובשישי שבת אני משחק עד אור הבוקר או כל היום כי אני יכול.

במיוחד מאז יוני שהמשחק השתפר מאוד וכל הזמן שם אותך מול שחקנים ברמה שלך והאמת? לא טועה אף פעם גם שאתה מתחיל לרדת ברמה או להשתפר המשחק מזהה מה שקורה איתך במידי ומוצא שחקן מתאים.

קיצור, אני רוצה לחזור לסינגל פלייר, מה אני פאקינג עושה?

PlayGirl3

New member
יש לי בעיה דומה עם פוקימון גו

המשחק הזה פתוח אצלי 24/7 וכשאני חוזרת הביתה כל מה שבא לי זה לצאת לסיבוב כיבוש מכונים בשכונה או ללכת לצוד פוקימונים בטיילת ולא לפתוח את הפלייסטיישן. זאת הסיבה שלקח לי קרוב לחודשיים לסיים את הפלטינום של ME2.

זה נורא. פשוט נורא.

אני זהיתי שזה יכול לקרות גם לי עם פוקימון גו אז אני נמנע מהמשחק בשלב הזה.
גם כדי שלא אמצא את עצמי עונה "תופס פוקימונים" כששואלים אותי בווטסטאפ "אז מה אתה עושה" ?

אני חושב שאנחנו צריכים להגביל את SF/פוקימון גו רק ליום אחד בשבוע שמותר לנו לשחק בהם, נגד רק בשבת או בשישי ובשאר השבוע אנחנו חייבים לשחק במשחקי סינגל, כל פעם שבא לנו לשחק במשהו, אחרת זה לא ייעצר מעצמו.

נ.ב כמה פוקימונים יש לך כבר? בדגש על הדור הראשון והשני.

PlayGirl3

New member
זה בינתיים רק דור 1

מצאתי עד כה 106 מתוך ה-151. יש עוד כמה שאני יכולה לפתח אבל שומרת אותם בינתיים.
וכל עוד אני נהנית אני לא מתכוונת להגביל את עצמי. משחקים אחרים יכולים לחכות אבל ההייפ של פוקימון ירד בסופו של דבר.

צודקת :) מוכן להתערב שחזרת מהטיילת.

לפחות ההתמכרות שלך זה משהו פעיל זזים כל הזמן, זה בריא. אני לא יכול להגיד את זה על ההןתמכרות שלי לSF שקיבלתי ממנה רק
. בעיות במערכת היחסים ועוד המון צרות.
.

אני יודע מתי אני אחרוש על פוקימון גו, שנינטנדו ישימו בו פוקימונים אקסקלוסיבים שאת צריכה לתפוס ואז להעביר ל3DS וזה יגיע אני יודע את זה חח.
ותפסת המון פוקימונים!

מעניין אם יש את מיו במשחק הזה.

amithas190

New member
uncharted4 אני ממש בסוף , בטח אסיים אותו היום-משחק מעולה

מישהו 2

New member
כרגיל, נארוטו + COD

מתפתח לי חשק אפל ל- Overwatch, אני מנסה להשיג אותו איכשהו בהחלפה
ומחכה לדאוס אקס

overwatch מדהים, זה לא חשק אפל זה חשק טבעי.

זה טבעי לרצות לשחק ב overwatch, לדעתי החשק האפל שלך זה נארוטו
.
גם לי בא על overwatch הבטא היתה מדהימה, אבל לא, אני לא יכול להיכנס לעוד משחק מולטייפליר עכשיו. אני לא אשחק בכלום!

מישהו 2

New member
כששיחקתי בבטא לא התלהבתי יותר מידי

אבל אחרי זה נחשפתי לסרטוני ה- CGI של הדמויות , ולסרטוני גיימפלי וראיתי אצל חבר איך הוא משחק והבנתי שיש בזה תחכום של עבודת צוות ואסטרטגיה. נדחפתי לתוך ההייפ.
&nbsp
אשיג אותו בקרוב מקווה
&nbsp

למעלה