אקומה מטטה, הוריזון.
הוריזון: Aloy פשוט אדירה, הייתי חייב להגיד את זה. זה לא רק בגלל שהיא ג'ינג'ית, אני הכי אוהב בה שעל כל דבר שקורה אפילו הכי קטן יש לה מה להגיד ולהעיר,
וההרגשה היא שיש איתך בן אדם אמיתי, אפילו שאני יוצא לקווסט מעפן אני שמח לצאת אליו כי מעניין אותי מALoy תגיד בדרך, היא לא אומרת דברים שהם hint היא אומרת דברים שמעניין לשמוע.
נכון יש הרבה משחקים שעשו את זה, אבל אני הכי אהבתי את הביצוע של זה בTLOU וזה המשחק שעושה את הכי טוב לדעתי אחריו.
זה כמובן עוזר שיש לה קול מפתה.
אחרי חודשים שאני שומע רק יפנית שאני משחק זה בא טוב.
כמובן שערכי הפקה העלילתים עוברים את הגג, פשוט לא יאמן.
כרגע אני בעיקר מציק למכונות הקטנות ההן שנראות כמו דינוזאורים קטנים, הן די מפחידות אם הן חלק מעדר,
אתה הולך בלילה והן פולטות אורות ממש יפים אבל אתה מבין גם שהגעת למקום ששיך להן, ואם רק תצייץ ותעשה טעות הן עושות ממך שניצל וינאי.
הן די טיפשות אבל ממש אגרסביות וטריטוראליות הן יעשו הכל לסלק אותך מהיער שלהן., אני סתם נהנה להציק להן עכשיו ולבדוק את הAI שלהן ואיך הן מגיבות לדברים שאני עושה.
אני בטוח שהגדולות יותר חכמות ואפילו יותר מלחיצות.
הגרפיקה? עפתי. וזה אחרי שראיתי את המשחק בפרו,אני עדיין לא מאמין
כמה טוב המשחק הזה נראה, זה כאילו נתנו לנו מכונת זמן לעתיד או משהו.
שיורד גשם, זה הדבר הכי יפה בעולם.כשיש שמים ורודים, זה הדבר שהכי מתקרב לדבר האמיתי שראיתי עד היום.
וגם אם עדר שלם רודף אחריך המשחק חלק ברמות מטורפות.
כל הזמן יש לך את התחושה שהפס4 נבנה בשביל הוריזון
משחקים שלא מגיעים לרבע מהיופי הגרפי הזה לא רצים ככה.
זה לא כמו עם UNcharted 4 שהוא באמת היה יציב וסבבה ואין בעיות
אבל שגססת למוות ועמדת למות הוא התחיל לגמגם.
כן המשחק עמוס בfetch quest דברים לאסוף, ומרגיש כמו יצירה משותפת של בטסדה ונוטי דוג, אבל שALOY כל כך מסקרנת.וזה העולם הכי יפה שראיתי מאז סקיירים, אין לי תלונות.
מערכת הקרב מרגישה נהדר, אם כמוני, הייתם משוגעים על החץ וקשת של לארה, אתם תאהבו את זה כי בשני המשחקים האלה החץ וקשת ממש כייפית.
נראה מה יהיה כשאסיים אותו עוד חודש, כרגע אדיר.
SF5: סה'כ רציתי לשחק עם סימבה...אה...אקומה....
ואיזה מעפן אחד עשה לי Rage quit.
אז מה אם עשיתי לו פרפקט באחד הסיבובים?
איזה תינוקות יש במשחק הזה בחיי.
הוא ניצח בקרב, הראשון אחר כך אני ניצחתי אותו.
היינו 1:1. אחר כך ניצחתי אותו בסיבוב הראשון והוא יצא.
נראה לי שהוא התעצבן שעשיתי לו פרפקט.