מה שיחקתם השבוע?

sky121

New member
פה ושם

קצת Overwatch.

החלטתי שאני חייב לנסות את Watch Dogs הראשון. זה באמת משחק לא טוב בלשון המעטה.
לזכותו אגיד שהרעיון הכללי מאוד מעניין, עם הגישה לכל דבר עם הטלפון.
אך כל חסרונותיו הן בגלל יוביסופט. המפה מלאה בהמון פעילויות מוזרות שלא נראות מתאימות לעולם המשחק, כמו המשחקונים של מציאות ריבודית (לרדוף אחרי מטבעות וירטואליות). הבעיה הגדולה שהסיפור לא מעניין והגיבור הוא בלתי נסבל.
בידיים של רוקסטאר היינו מקבלים חוויה יותר טובה.

בנוסף מה שבתמונה.

תן להם מחמאה על מערכת הירי הטובה בדור

שזה משהו שאי אפשר להגיד על watch dogs 2 העמוס פלטפורמה עד בלי די.
תהנה מפפ12. לדעתי האישית לא התרשמתי שהשינוים שעשו לו מצדיקים רכישה.

סקוור הביאו את matsumo לאחרונה כדי שיכתוב עלילה לפפ14, אבל לא מביאים אותו לסיים את הגרסה הזו של פפ12? הוא יכל לנרמל את הסיפור לפי החזון המקורי סוף סוף.

היינו אמורים לקבל את Balthier כדמות הראשית. ושני הנערים המעפנים בכלל לא היו צריכים להיות במשחק.
כם
ובוא נעזוב את העלילה, אפילו השינוים עם הjob system המשודרג לא נשמע מצדיק צאנס למשחק בעיני. ומעבר לזה, מערכת הגמביט עדייין נשמעת גאונית בתאורייה ופרימיטיבית לחלוטין מבחינת עומק האפשריות לתכנת את הAI של הקבוצה.

אם הם היו משפרים את זה ועושים את הגמביט הרבה יותר מתוחכם אז וואלה היתה סיבה לנסות שוב.

הדיווחים בנתיים היא שהשינוים בעיקר עשו את המשחק קל יותר ממה שהיה.

sky121

New member
אין שינוי בדעה

תמיד היו 2 מחנות ל-Final Fantasy 12. אילו שאוהבים אותו ואילו שממש שונאים אותו. אתה לכל אורך השנים לא מנסה אפילו את המשחק הזה, בשביל להעריך אותו באמת.

בייחוד שזה בכלל לא דומה למה שקיבלנו ב-2006. בעוד בגרסה המקורית כל הדמויות יכלו ללמוד את היכולות והקסמים, בלי שום ייחוד בנוכחות שלהן. בגרסה עדכנית יש לך 12 מקצועות, בה אתה צריך לבחור איזה דמות מתאימה לאיזה מקצוע, לפי ראות עיניך. לא רק זאת, מאוחר יותר יש את האפשרות להצמיד מקצוע שני למקצוע הראשון. הדבר מאפשר בפוטצניה להשתמש בכל 12 המקצועות לכל ששת הדמויות.
האפשרות של מקצוע שני, נותנת פתח להרבה קומבינציות לבנות את החבורה שאתה תשתמש לכל אורך המשחק. קראתי המלצות של אנשים מה הם הרכיבו, ואין הרכב מנצח, כל האפשרויות פתוחות.

אם אתה תמשיך "להחזיק" בתירוץ כמה Vaan היא דמות בלתי נסבלת, עדיף שלא תיגע במשחק לעולם ולסיים את הדואלוג הזה. הוא אכן פותח את המשחק, אך הגיבורים האמיתיים הם Ashelia, Basch ו-Balthier, והם אילו שמובילים את הסיפור קדימה.
אני מתפלא שאתה לא מבקר את ה-antagonist הראשי של המשחק. הוא בהחלט החולייה החלשה ביותר במשחק ובכל סדרת Final Fantasy. למזלנו יש antagonist משני שהוא יותר מעניין שממלא את החלל של הרע הראשי.

נתתי לו עשרות שעות מחיי.לפעמים זה פשוט לא הולך.

זה משחק שהיה אמור להיות passion project ויצא להם commercial project.
עכשיו ברור שכל משחק צריך להיות מוצר למכירה, כן? אבל המשחקים שהם באמת טובים הם גם וגם.

ברור לי שסקוור לא היו מבטלים משחק שעלה להם איזה 40 מליון דולר או יותר, רק בגלל שמאטסונו עזב את הפרויקט, אבל כגיימר שרק אמור להנות מהמשחק ובהתחשב בזה שזה היה המשחק הכי מצופה שלי בדור הPS2.
אז כן, אכזבה קשה.

למעלה