מה שיחקתם כל החג ומה תשחקו בסופ"ש?

V Has Come To

New member
אני שיחקתי את הסינגל פלייר קמפיין של Battlefield 1

קיבל מחמאות את הייתי חייב לבדוק...
קודם כל הקמפיין קצר מאוד אפילו ביחס לקמפייינים של שוטרים מולטיפלייר אחרים...5 שעות וזה נגמר...
לדעתי קמפיין בינוני מאוד...כן..הגרפיקה טובה וחלק מהנשקים די מגניבים והירי וההרג מרגישים מצויין..אני בטוח שכל הדברים האלו מתבטאים מעולה במולטי והחבר'ה שם נהנים עד הגג...
הבעיה בקמפיין שיש מעט מאוד קליימקסים ואני מתכוון ממש מעט..משהו כמו אחד וחצי בכל המשחק..הקמפיין ממש אולד פאשן ורוב הזמן אתה פשוט יורה באוייבים במפות בגודל בינוני..אין כמעט משימות מיוחדות וגם שיש אין בהם איזה הרגשת מתח מיוחדת או משחקיות מעניינת..ההתגנבות מרגישה כפויה ומגושמת...
אתה לרוב נלחם לבד ואתה ממש לא מרגיש כחייל באיזה יחידה ששאר החברים שלך יעשו הכל בשביל גם להרוג את האוייבים...
עד שDice לא יצליחו לפתח משימות כמו שלב הצלפים בMW הראשון הם לעד יזדנבו מאחורי COD בכל מה שקשור לקמפיין...
קטעי המעבר עשויים בצורה סבירה אבל אתה לא באמת מספיק להתחבר לדמויות כי השלבים נגמרים כלכך מהר...
היו הרבה תלונות בביקורות ושל שחקנים אחרים לגבי באגים במשחק והAI של האוייבים...דווקא מהניסיון שלי זה לא נכון..לא ראיתי כמעט באגים ועל רמה קשה המשחק מהווה אתגר נחמד..האוייבים אולי לא איזה גאונים אבל יחסית לשאר הFPS הם עושים עבודה סבירה ביותר בניסיון להרוג אותך או לאתר אותך במשימות ההתגנבות...
אני עדיין שוקל אולי להתנסות במולטי למרות שכמו שאתם יודעים זה ממש לא הקטע שלי..פשוט כמו שאמרתי הנשקים וההרג כלכך מספקים שנראה לי שאפילו אני אוכל להנות...
אם יש כאן משוגעים כמוני ששקלו לקנות משחק כזה רק בשביל הקמפיין אני ממליץ להם לקנות את המשחק רק במחיר ממש מוזל..ממש לא שווה מחיר מלא רק בשביל הקמפיין...ואל תאכלו את הסיפורים של פאנבויס כמו מיישר שבטח יגיד לכם שגם הקמפיין מדהים...

meishar84

New member
תודה על המחמאה
אני לא משחק כלום

אין לי פלייסטיישן בכלל לעוד שבועיים, מחכה לפרו..
אני לא שיחקתי ואין לי חוות דעת, ואני לא רוצה להתעלק על מישהו שיש לו את המשחק כי אני רוצה לחנוך את הפרו איתו

ידוע מראש שבאטלפילד הוא משחק שנועד למולטיפלייר ולא לקמפיינים, ולדעתי הקמפיין הוא בעצם סוג של טירונות שבה אתה לומד את המכניקה והמנגנוני קרב של המשחק.
בתור "פאן בוי" של באטלדפילד ששיחק בכל הCoD עד הגוסטס המחורבן (כולל, לצערי), אני יכול להגיד לך שהקמפיינים של CoD היו מדהימים (במיוחד BO1, MW 1-3), היו דמויות שהיית מתחבר אליהם (סואפ, ניקולאי, גוסט, פרייס, מייסון וכו'), ולא היית סתם חייל\טנקיסט אלמוני כמו בBF.
הקמפיינים בCoD היו הרבה יותר סינמטיים ונתנו לך הרגשה שאתה צופה בסרט מלחמה מעולה, אבל אחרי שהם נגמרו יכולת לזרוק את המשחק לפח

ופה באטלדפילד נכנס לתמונה, הקמפיינים טובים יותר טובים פחות, תלוי מאוד במשחק, נגיד גם שהם יותר מציאותיים, אבל המולטי שלו סיפור אחר, תשווה את המולטי של BF4 שחי ובועט ועדיין אנשים משחקים בו בכמויות למולטי של CoD שיצא בערך איתו (גוסטס
) שאני לא אוסיף שום מילה כי זה בזבוז אנרגיה.
מצטער להגיד את זה, אבל את BF לא קונים בשביל הקמפיין.. באטלפילד זה מולטיפלייר, לא מעניין את EA ודייס ליצור דמויות שתתחבר אליהם כמו הדמויות שהיו בCoD הישנים יותר, מעניין אותם המולטיפלייר ושם הם שמים את ההשקעה.
בשביל לשחק סינגלים אני אקנה את GTA, UC, TLOU, את RDR2 שייצא וברגע שאסיים אותם אחזור למולטי הנפלא של BF

אגב, הרבה אנשים וגם ביקורות של אתרים כן אומרים ואומרות שהקמפיין מדהים, אולי לא התחברת אליו, אבל אל תכליל.

סרטון משעשע שראיתי מקודם

https://www.youtube.com/watch?v=z9pIvKHSCP0

וזה קצת יותר ישן אבל עדיין טוב

https://www.youtube.com/watch?v=CHC8KJNBtw8

V Has Come To

New member
יפה...ניסחת את זה יותר טוב ממני...

COD קמפיין הרבה יותר סינמטי ובBF אתה מרגיש שאתה משחק חייל אנונימי...
לגבי מה שאמרת:
"מצטער להגיד את זה, אבל את BF לא קונים בשביל הקמפיין"

"ידוע מראש שבאטלפילד הוא משחק שנועד למולטיפלייר ולא לקמפיינים, ולדעתי הקמפיין הוא בעצם סוג של טירונות שבה אתה לומד את המכניקה והמנגנוני קרב של המשחק"
כל הדברים האלו ידועים לי..זה לא הBF הראשון שאני משחק ואותו דבר בידיוק אפשר להגיד גם על COD
אבל רוב המבקרים נתנו לקמפיין מחמאות אז הייתי חייב להעמיד אותו במבחן...
כל מה שאמרת לגבי איך שהמולטי שלBF מגמד את של COD לא ממש רלוונטי כי אני משווה בין קמפיין לקמפיין...
יכול להיות שאת דייס באמת לא מעניין ליצור קמפיין מספיק מושקע או שהם פשוט לא מספיק מוכשרים..אני לא באמת יודע..אני בכל מקרה הייתי רוצה שכל FPS שיוצא גם אם הוא מתמקד יותר במולטי שיוציא גם קמפיין מעניין..אפילו שיהיה קצר...זה כמו שיש הרבה משחקי סינגל פלייר כמו אנצ'רד שמוציאים גם מולטי בשביל לרצות את כולם...

eran_le

New member
תודה על המידע, חשבתי לקנות באמת בשביל הקמפיין

כי הגרפיקה נראית מעולה, ובדיוק נכנסתי לשאול אם שווה. אוותר לאור הביקורת שלך, כי אין לי כוונה לשחק במולטי.

eran_le

New member
מנסה לסיים את 4 Uncharted ששוכב אצלי הרבה זמן. לא משהו...

קניתי מיד כשיצא ומשום מה לא הספקתי לשחק הרבה.
תכלס לא כזה אהבתי אותו עד כה. ניסיתי לשים את האצבע על הסיבה ואני חושב שזה בגלל שמה שהדמות הראשית עושה ועוברת מוגזם בצורה קיצונית. כל הטיפוס הבלתי נגמר על צוקים (אני מטפס על קיר טיפוס וזה נראה לי מגוחך הקטע הזה), הקפיצות הפסיכיות בין גגות, ההרג השיטתי של האויבים, הפלטפורמות שנמצאות בדיוק כשצריך - כל זה ועוד גורם לי להרגיש שאני במשהו ממש לא מציאותי וקצת קשה לי להתחבר לזה.
&nbsp
במשחקים כמו AC, שלדעתי Uncharted העתיקו הרבה מהמהלכים של הדמות שם, לפחות הדמות נראית יוצאת דופן ולכן קל להאמין שהיא מסוגלת לכל זה. ב Uncharted הוא נראה בן תמותה רגיל ובכל זאת יש לו יכולות של גיבור על.
זאת לעומת TLOU שלהם, שם הדמות מתנהגת בצורה די אנושית והגיונית יחסית לסיטואציה, וכל כך אהבתי את המשחק הזה... אני אקנה אותו ל PS4 Pro כשיצא.

CallMeCavanaugh

New member
לא נראה לי סביר שאנצ'רטד העתיק מ-AC

בהתחשב בעובדה ששני המשחקים הראשונים בשתי הסדרות יצאו בהפרש של שבוע אחד מהשני. רוב המכניקות היו קיימות כבר במשחק הראשון (למעשה, לא היה משהו שתיארת שייחודי למשחק הרביעי). אם כבר הייתי אומר שהאב הרוחני של אנצ'רטד הוא Tomb Raider.
&nbsp
לא שזה משנה, אם הדברים האלה מפריעים לך אז המקום המדוייק ממנו שאב המשחק השראה לא באמת משנה.

amithas190

New member
אני משחק borderlands2 .

העלילה מצחיקה וזורמת ויש אחלה נשקים. יותר מהנה מדיאבלו לדעתי.

CallMeCavanaugh

New member
שיחקתי בו כמה זמן

אבל בשלב מסויים הרגשתי שהוא חוזר על עצמו והוא גם לא באמת מאתגר - מצד אחד יש אויבים חזקים, מצד שני אין שום עונש על הפסד להם, פשוט מופיעים בנקודה הקרובה עם קצת פחות כסף. אז פעם אחת הלכתי לקווסט כלשהו מוקדם מדי ונהרגתי עשר פעמים לפני שניצחתי את הבוס, אבל עדיין ניצחתי אותו בסופו של דבר.

CallMeCavanaugh

New member
עדיין פולאאוט 4

בקושי היה לי זמן לשחק לאחרונה אז התקדמתי מעט מאוד. החלטתי לחזור לקו העלילה הראשי אחרי הרבה זמן שהתעסקתי בקווסטים צדדיים ובתחזוקת היישובים כי זה מתחיל לחזור על עצמו. אני מניח שאני כבר די קרוב לסוף העלילה הראשית, נקווה שאני לא טועה כי למרות שזה כיף - אני כבר רוצה לעבור למשהו אחר (אבל גם רוצה לסיים).

מישהו 2

New member
הוא מדהים

אבל הוא מרגיש כל כל ריאליסטי שנורא קשה לשחק, זאת אומרת יש מפה של יער ואנשים מסתובבים וזוחלים בתוך שיחים/עצים/צמחים הכול נראה סבוך וריאליסטי במיוחד קשה מאוד להיות טוב במשחק הזה.
&nbsp
באטלפילד 4 הייתי שם על Team Deathmatch הייתי מקבל תוצאות כמו ב- COD עם 20+ הריגות. עכשיו המקסימום שאני רואה זה איזה 17 אצל השחקנים הטובים

מישהו 2

New member
ביננו לא קניתי את זה בשביל הסינגל D:

אז לא ממש נכנסתי אליו עדיין. ראיתי את ההתחלה ואני רק אגיד שזה התחיל עם מסר מאוד חזק שמכניס אותך ללב מלחמת העולם הראשונה ומעביר כמה אכזרי ונורא זה היה

meishar84

New member
זה כבר לא בינינו

המשחקיות שלו והשליטה בדמות דומה יותר לBF4 או לBFH ?

V Has Come To

New member
בימים האחרונים אני גם משחק את המולטי...

אני נוב ברמות של חלל ופותחים לי את הצורה שם..זונות...
אבל עדיין זה כיף למרות שאני לא יכול להעביר בזה שעות על גבי שעות זה ניהיה משעמם...אני כנראה פשוט לא שחקן מולטי...

למעלה