מה שיפה בהישרדות: החזקים מתגלים בחולשתם

Ranimi23

New member
מה שיפה בהישרדות: החזקים מתגלים בחולשתם ../images/Emo13.gif

זה מדהים. למשל, עומר שכביכול נראה הכי חזק בשבט, במשימה שדרשה קצת שיווי משקל הוא זה שנפל כל הזמן למים ולא הצליח להישאר בישיבה במקומו. וזה מישהו שעושה מלא ספורט ושיווי משקל אמור להיות אבן היסוד שלו. לעומתו, יש את מולי, דוגמן הבית כביכול, מעט שרירים ובמשימה שדרשה היאבקות בבוץ הוא זה שעף כל הזמן אחרי שניות בודדות. פשוט אפס כוח היה לו להחזיק את עצמו ולא ליפול. על הנשים אין מה להגיד. טינה היא האחלה גבר שבחבורה. אולי חלשה פיזית, אבל הגברים יכולים ללמוד ממנה הרבה. ומה עם דן? עו"ד תחמן, מוציא שם רע למקצוע עריכת הדין. נחש צפע. כנראה לא עורך דין מוצלח כי אני לא שמעתי עליו עד היום. שימשיך לעסוק בתיקים קטנים ולא חשובים.

AshkenaziAmiti

New member
אם את אומרת שעו"ד תחמן מוציא לעורכי דין שם רע

את כנראה לא מכירה עורכי דין בכלל ואפילו את המוצלחים שבהם.

AshkenaziAmiti

New member
עורכי דין פליליים שמגינים על פושעים?

לרוב,כן. והאמת לא רק עורכי דין פליליים...כל עורך בכל תחום צריך להעניק ללקוח שלו את הייצוג הטוב ביותר.ואם הייצוג הטוב ביותר דורש לתחמן,אז כן,בהחלט.

LiRs Lullaby

New member
את לא באמת חושבת שעו"ד הם עם של ישרים, כן?

הרי בכל מקרה של תביעה יש לפחות צד אחד ש"לא בדיוק דובר אמת", ככה שיש לפחות צד אחד של עורכי דין שמחפשים פרצות בחוק היבש כדי להוציא את הצד שלהם על הטוב ביותר. לזה קוראים "לתחמן". או אם את רפי גינת, "לקמבן".

Ranimi23

New member
לא משנה. אני עובד הייטק ומרוויח יותר מדן ../images/Emo13.gif

דן הוא עו"ד, אני מהנדס. אני מרוויח יותר כסף מדן. למי אכפת אם הוא מתחמן או לא? עורכי דין לא עושים הרבה כסף כמו שחושבים. בטח כשיש כל כך הרבה מהם כמו העו"ד דן שלנו.

LiRs Lullaby

New member
מה זאת אומרת לא עושים כל כך הרבה כסף? ../images/Emo4.gif

להרוויח אחרי וותק של חמש שנים סכום של 5 ספרות זה הרבה יחסית לממוצע במשק. ועו"ד שיש להם מעמד גבוה ויוקרה בכלל מרוויחים על זה משהו עם 6 ספרות ומעלה, בטח ובטח במקום כמו אנגליה (הבנתי שהוא נסע לשם ללימודי ניהול עסקים, ככה שעני הוא לא).

LiRs Lullaby

New member
אה, וזה עוד לפני שהזכרתי את העובדה שה"מנו"

בשם המשפחה שלו זה מנו ספנות, ככה שהוא גם הולך לרשת מוי כסף. למה לעזאזל הוא הלך לתכנית כזאת בכלל?

LiRs Lullaby

New member
../images/Emo45.gifאכן כן.

אבל אולי התכנית זו בעצם הזדמנות לפרסם ולהראות את כישורי העוכרי דין שלו..... באמת שאין לו שום סיבה לזכות בדירה הזו או בכסף..........

Ranimi23

New member
אני אחרי שנה מרוויח 5 ספרות ../images/Emo13.gif

מי שמסיים לימודי משפטים צריך להתמחות שנה במשכורת של 4 ספרות, 6000 ש"ח במקרה הכי טוב, לרוב זה הרבה פחות. אחרי זה אם הוא מצטרף למשרד ידוע אחרי כמה שנים הוא ירוויח אולי 12,000. אז אני אומר לך שאחרי שנה במקצוע כמהנדס אני מרוויח הרבה יותר מ12K ולא מתייבש בזה. לכן, צריך להגיד את האמת. כלכלית מקצוע משפטים לא משתלם. שלא לדבר על העבודה שלהם שהיא יותר קשה משלי.

Ranimi23

New member
תיתן לדן שקל ../images/Emo13.gif

יש בסדרה אחד שרשום שהוא עו"ד מתמחה, עידן. אין דבר כזה. יש משפטן מתמחה. כדי להיות עו"ד צריך לעבור בחינות של לשכת עורכי הדין. עידן עוד לא סיים התמחות ועוד לא בשלב של הבחינה ולכן הוא לא עו"ד. דן הוא העורך דין היחיד באי. כל השאר הם סטודנטים. בעיקר הדוגמנים ביניהם שלומדים תואר כבר 10 שנים בערך.

LiRs Lullaby

New member
*תיתני.

ואתה מתחיל להישמע כמו דן בכבודו ובעצמו!
"עומר מספר שהוא עו"ד. הוא לא עו"ד, הוא לומד משפטים...גם ויקה לומדת משפטים." *הולכת לצפות בפרק של הישרדות עכשיו*.

Ranimi23

New member
בקטע הזה דן צדק 100%

שמעתי אותו אומר את זה והוא צודק. אדם שלא עשה בחינות לשכה אם הוא מציג את עצמו עורך דין הוא משקר וצריך לצאת נגד זה. כל שאר הדברים שדן אמר והתכסיסים שלו לא מוצאים חן בעיני. מקווה שידיחו אותו בהקדם.

עדידי15

New member
אל תדאג../images/Emo204.gif../images/Emo100.gif

הכסף של אבא שלו יממן לו את כל החיים

למעלה