מה שיפה בפורום הזה..

ב ר ו ן

New member
מה שיפה בפורום הזה..

זה ההגנה על חבר , בעיקר מפני מבקר שלא כתב משהו רע האם השתלטות על פורום היא דבר רע אם מביאים תועלת? האנשים פה ישר חושבים על דברים שליליים וקונספירציות. האם ישנה בעיה לחברי הפורום לקבל חבר חדש או שאולי זה קשור במוצא ? בברכה ויום נעים

גלי®

New member
הנקודה שהצלחת להוכיח לי,

אחי היקר, היא שכמה שאנשי הפורום חלוקים בדעותיהם במקרים מסוימים, הם מתייצבים כולם-כגוף אחד להגן על חבריהם לפורום, אם רק נדמה להם שמישהו מנסה לפגוע באחד מהם, ועל כך, אני חייבת לך תודה ענקית... אשרי שזכיתי בחברים טובים שכאלו, גם אם הם וירטואלים בחלקם...

הילהל

New member
ודאי שזה קשור למוצא../images/Emo8.gif

חינוך לנימוסים אוסטר-הונגרים נוקשים הביא את חברי הפורום לדרוש דרישות מגונות ממש! כמו למשל - כשבא מבקר לראשונה: יגיד יפה שלום, יציג את עצמו, ויחכה מינימום של 3 דקות, לפני שהוא מתחיל בביקורות. יש להם כאן עוד כל מיני ציפיות מופרחות, כמו שיגידו להם תודה כשהם עוזרים. מה אומר? הבורת משוגעים ממש!

עב

New member
../images/Emo181.gif../images/Emo177.gif

למה בתפוז לא שמו אייקון של טרול

עב

New member
המבטא שלך משהו-משהו!

לא ידעתי שזה עובר בגנים לדור השלישי

orlu

New member
הילהל........אנחנו אנחנו שזה לא הם

גם את משלנו מזה להם??? ולך אדוני או דברתי הברון הואל להיצטרף אלינו אם תרצה ספרי מי אתה וגם אם לא זה בסיידר אנחנו פה

הילהל

New member
צודקת ../images/Emo140.gif

סתם השתעשעתי לי. אם כי אני יותר "דור המשך" של משתתפת קבועה. אבל גאה להחשב חלק מהפורום הנכבד והתרבותי הזה.

B T1

New member
../images/Emo8.gifמה שיפה בפורום הזה...

שאנשי הפורום לא גזענים ומקבלים מישהו שמציג את עצמו כ"ברון" למרות שהוא מכסימום "מנדרין"-סיני. צהוב מקנאה, וצר עין. ישר, בהכנסו, במקום לברך, מטיף מוסר לכולנו. שב איתנו, תרום כמיטב יכולתך וגם אתה עם כולנו תצא נשכר. ברוך הבא.

kropacsek

New member
מישהו מוכן לספר לאמבציל ועם הארץ

שכמותי מה פשר השרשור הזה?

למעלה