מה שכן, כן

Murkin

New member
מה שכן, כן

ללא קשר למה שקרה במשחק אצמו: ביום שבת האחרון (ואולי לא רק בו) נארך מפגש אימונים של מספר קבוצות ישראליות (אם זכור לי אלפים בלבד) ברמת אביב. היו מספר קרבות רחבי היקף בין הקבוצות ואימון יותר לכיון לוחמה קבוצתית ואסטרטגיה, מאשר סתם קרבות אחד על אחד. אני אישית, מאוד נהנתי. ולנקודה, מישהו מתכנן מפגשים דומים ? (חצי יום, הרבה חברה, מלחמות, ריצות והרבה כיף) PS. כישלון או לא, האר הזה הציג מאות של אנשים חדשים לחווית הארים והעתיד נראה בהחלט וורוד (לפחות מבחינה זו) Cheers !

lightningbolt

New member
אם יהיה אר חדש

אז מן הסתם אתה תתאמן עם הקבוצה שלך דרך אגב זה היה המפגש הרביעי סך הכל

גולהייד

New member
כן וכן

גם אני מאד נהניתי מהאימונים,למרות שיש עוד מקום רב לשיפור. שמעתי בזוית אזני המחודדת על רצון ברמה הפרקטית לארגון שכזה. תשאר בהאזנה. השיץ.

Toyvo

New member
אגב

מה חושבים השחקנים הצברים על להתמיד להופיעה בפארק הרכבת בת"א בימי שישי? לדעתי הפגישות הללו היו די חשובות בשויל כולנו בלי שום קשר למשחק המתוכנן...

סילבן

New member
באמת?

מעולם לא ממש הבנתי מה מתרחש שם - מעין בליל של קרבות ספונטניים ולא הרבה יותר. מה יעשה שם שחקן שאינו מתכוון לשחק תפקיד לוחמני אם אין כרגע משחק באופק?

Toyvo

New member
באמת!

תמיד יש משחק באופק:)) כזה או אחר. "רכבת" זה לא ממש מקום אידאלי, אפילו לא "המקום הטוב" אבל זה נקודת מפגש היחידה של שחקנים במרכז הארץ (למיטב ידיעתי). פגישות, החלפות דעות,צבירת נסיון זה תמיד דבר טוב. לדעתי:) זה כמובן לא חובה, אך יכול להיות מאוד נחמד. אני אישית חושב שהעתיד העדיף בשויל לארפים בישראל, הוא התמזגותם ברמה כזו או אחרת של שתי הקהילות שלנו.

סילבן

New member
אני מסכים אך ברמה גבוהה יותר

אני חושב עתיד השחקנים כאנשים הוא הקלטותם בחברה הישראלית ועל ידי כן התמזגותם עם הקהילה הצברית. סה"כ כמעט אצל כל חביר הקהילה ה-"צברים" - הוריהם או סביהם עלו ארצה, במקרים רבים ממזרח ארופה.

Toyvo

New member
אך לא:) לא לזה התכוונתי:)

אין ברצוני לדבר על פוליטיקה, הסטוריה, ציונות ונושאים גדולים וחשובים האחרים - בימים האחרונים קצת נמאס לי:)) כוונתי היתה, שיש לנו שני תרבויות משחק, בלתי תלויות ובלתי קשורות אחת לשניה, ששתיהן ירוויחו מן העירבוב ברמה מסוימת:) אני מציע להשאיר את נושא קליטת העליה למשרד הקליטה, סוכנות וגופים אחרים המעוניינים בזה ולשחק לארפים:) סתם. בלי מטרה עליונה:)

Toyvo

New member
לRadagast The Brown

Radagast The Brown אני צריך לדבר איתך דחוף! איך אפשר ליצור קשר איתך?

Murkin

New member
בהחלט

את האמת חוץ ממקום להכיר קצת את קהל השחקנים בארץ זה מאוד נחמד ללחום מהזווית של ללמוד קצת סייף. ואני מעדיף לרוץ על שדה קרב במשך 3 שעות מאשר מסביב לשכונה שלי. תסתכלו על זה כמקום מפגש ופעילות ספורטיבית לשבת. אם מישהו באמת מוכן לארגן מפגש שכזה (לא דורש הרבה, רק להכיר היטב את קהל המשתתפים הפוטנציאלים) אני מאוד אשמח לבוא. Cheers

למעלה