יאללה גם ככה מצ'עמם../images/Emo3.gif ../images/Emo109.gif
1.נולדתי ב2.2.92 (את זה אתם אמורים לדעת!
) 2.יש לי מחר אנגלית כי המורה מההסתדרות:S 3.אני מכורה למחשב 4.אני עצלנית 5.אני מתה על הסדרות שיש בערוץ הילדים בערב וניקולודיאון
אני אוהבת את זה יותר מכל השטויות שיש בערוץ 2 והסדרות שיש ביס סטארס (חוץ ממגרש ביתי כמובן
). 6.יש לי אובססיות מתחלפות למפורסמים
7.כרגע האובססיות הן: ג'סי מקקרטני, צ'אד מייקל מורי, סופיה בוש, זאק אפרון ושאר כוכבי ערוץ דיסני
8.כפי שאתם רואים אני כ"כ אובססיבית שאלה העובדות הראשונות שאני כותבת
9.אח שלי לא נרדם ומשגע לי תשכלללללללל!! 10.קשה לי נורא להרדם בלילה. לוקח לי בין חצי שעה לכמה שעות להרדם!! 11.אני לא פוחדת בכלל מרכבות הרים, בנג'י וכאלה אבל פוחדת נוראא מסרטי אימה. 12.ובכלל שונאת סרטים עם דם, אלמיות, אימה, סקס, ודברים מגעילים. מה שמשאיר לי רק קומדיות רומנטיות טיפשיות
13.אני מאד ביישנית ולא חברותית
. לוקח לי המוןןן זמן להפתח לאנשים. 14.אני שונאת מכנסיים נמוכים מידי שיורדים ורואים את כל התחת. בגלל זה קשה לי נורא למצוא ג'ינס. 15.ובכלל קשה לי למצוא בגדים. 16.כשאני נדלקת על שיר אני חורשת עליו אבל ממש, שומעת רק אותו בלופים עד שנמאס
. 17.כרגע זה הפסקול של היי סקול מיוזקל 2
18.נאי מתה על מחזות זמר ושירים ממחזות זמר
19.אני אוהבת בנים עם בייבי פייס כמו ג'סי
יותר מאשר "גבריים" עלק ושריריים. 20.אני שונאת תמסטיקים הצבועניים הקטנים. הכי אני אוהתב מסטיק חריף
23.אני חייבת דחוף לעשות ספורט
. אני מתכוונת להרשם לחדר כושר. 24.לפעמים אני מרגישה קצת לא קשורה לחברות שלי. 25.אבל רוב הזמן אני מתה עליהן!
26.אני מכירה את החברות הכי טובות שלי מכיתה א' (ועוד 2 מד' ועוד אחת מו'
) 27.ודווקא עם מישהי שבכיתה גן-ג' הייתה החברה הכי טובה שלי ועכשיו אנחנו שוב בקשר כי היא בסטודיו של חברות שלי אני כמעט לא מדברת:| 28.יש לי פריחה מוזרה ביד
אבל היא עברה תודות למשחת הפלא
29.וכנראה יש לי פלטפוס ואולי עקמת.
30.ונמאס לי.
קראו