מה שלא ידעתם עליי...

מה שלא ידעתם עליי...../images/Emo9.gif../images/Emo192.gif

אז.. בגלל שקצת הצלחנו להחיות את הפורום.. החלטתי שיש תקווה שהוא יחזור להיות כמו פעם! אז... כל אחד צריך לכתוב על עצמו כמה שיותר עובדות! תהנו! ו..תשתתפו

אני אתחיל..זה הולך להיות ארוך../images/Emo192.gif

מי קרא שיסמן
1.קוראים לי רותם (לעע) 2.אני בת 14 וחצי 3.נולדתי ב-13.4.1993 4.יש לי שתי אחיות קטנות. 5.יש לי גן חיות בבית חח..ארנבות,תוכית,דגים וכלבה
6.אני גרה בגן יבנה זה אולי חור אבל אני מאוד אוהבת לגור פה! 7.ריקוד זה החיים שלי, אני רוקדת מאז שאני זוכרת את עצמי! 8.אני אוהבת את רן דנקר
9.את נינט
10.את RBD
(משום מה אני פה) 11.אני שונאת אנשים צבועים! 12.אני הבן אדם הכי כנה ביקום! אני אומרת כל דבר שאני חושבת (בצורה יפה כמובן) 13.יש לי מלא חברות (בלי להשוויץ חח) ואני מתה עליהן! 14.שני הסבים שלי נפטרו
אחד שהייתי בכיתה ה' ואחד בשנה שעברה (כיתה ח') 15.אני תמיד מנסה להחצין הרבה ביטחון עצמי ודומיננטיות אבל הביטחון העצמי שלי האמת..ברצפה! (למרות שכבר יותר טוב) 16.עד סוף שנה שעברה הייתי בטוחה שאני אחת המכוערת והשמנות בעולםם! אבל אני כבר ממש לא חושבת ככה! 17.אני אוהבת היסטוריה
18.אני לא טובה במתמטיקה
19.אני סהרורית 20.אני מכורה לשוקולד 21.אני אוכלת בכמויות פשוט לא כ"כ רואים את זה עליי
22.יש לי שיער שטני 23.עיניים בצבע חום ירוק. 24. אני מאמינה שבנות צריכות לטפח את עצמן ולא להתלבש או להתנהג כמו בן! 25.אני כל החיים שלי לובשת ג'ינס וטייצים. (כמעט כל החיים)
26.אני מרגישה שאני מתחילה לשעמם אתכם. 27.אני מ-ת-ע-ב-ת בלגן! אני מסוגלת לבוא ממסיבה ב-3:00 לפנות בוקר לראות שמבולגן ולהתחיל לסדר! 28.אני פרפקציוניסטית במיוחד במה שנוגע לריקוד. 29. אני לא מסוגלת לצאת מהבית בלי שהשיער שלי נראה נורמלי! 30.אני מכורה לתיקים ברמות קשות. 31.יש לי קרוב ל-40 תיקים, אני מתאימה אותם לבגדים
32.אני לא מסוגלת לעבור שעה בלי לשמוע מוסיקה. 33.אני כל החיים שלי עם עיפרון שחור בעיניים. וזההווו כי חפרתיי

crazy girl2007

New member
חח כן

במיוחד כשהם מעצבנים אותי(ובמיוחד המחשב והטלויזיה,מסכנים איזה קללות הם חוטפים כול יום
)

הולכת ומדברת מתוך שינה../images/Emo192.gif

לפעמים עושה הרבה שטויות! ככה ההורים שלי אומרים לפחות כי אני לא זוכרת כלום
פעם הרבצתי לאחותי מתוך שינה
ההורים שלי חשבו שהתחרפנתי
והקטע הוא שאני לא זוכרתת כלוםם

Princess110

New member
אמאאאא איזהה מפחידד זהה!

והרבצת לה רציני..יעני חזק?! חח היא החזירה לך? אני הייתי מנצלת את ההזדמנות...חחח וואי ואם במקרה תקומי ותצאי החוצה...זהה מסוכן!

LOLO RBD

New member
אמ....

לורן 14 וחצי רמלה מזל שור .....משוגעת חמת מזג שונאת פקצות וסנוביות אוהבת צדק וחשבת שכולם שווים!!!!!!!!!!!!!! בלי יוצא מן הכלל אמ...אוהבת את RBD הכי בעולם שיער :שחור וגם עיניים שחורות את דול וכריס ואנהי מהלהקה[=הכי אוהבת בסדרה[=דייגו ורוברטה צבע אהוב:אדום ...ושחור שונאת :כחול וורוד תאריך:23.4.1993 שונאת חשבון אוהבת אזרחות [=כי המורה מצחיקקקק חחחחחחחחחחחח אוהבת....ערבית חח יש לי פתור ואני לא עושה כלום כול השיעור אוהבת נעליים אוהבת אוכללללללללללללללללל לובשת כול הזמןו גינס וחולצההההה אני אוהבת להגן על חלשים יש לי בטחון עצמי מוזיקה זה הכול בשבילי ואני רוצה להיות שחקנית וזמרת זהו תגיבו חח זה כיףףף תודה על הרעיון

LOLO RBD

New member
??????../images/Emo13.gif../images/Emo22.gif תגיבוווווווו

חח הפורום חוזר לעצמו

ג ב ש ו ש

New member
לא עשינו את זה בעבר../images/Emo35.gif../images/Emo88.gif

בכל מקרה,אני אכתוב יותר מאוחר

crazy girl2007

New member
../images/Emo187.gif

קוראים לי דנה
מכנים אותי:דודיס,דנדי,דנדוש וההורים דנהל'ה
בהתחלה רצו לקרוא לי ליאור
אחלה שם
תחביבים:לשיר,לרקוד,לשמוע מוזיקה ללכת לקניון עם חברים או סתם לבילויים,ללכת לים אבל עכשיו מתקרב החורף
יש לי אחות גדולה
נולדתי ברשל"צ ועברתי בגיל שנתיים לרמת גן,שם אני גרה היום
הצבע האהוב עלי הוא אדום
יש לי שיער חום ועיניים חומות
אינמצב שתמצאו אותי בלי מסטיק בפה(אפילו באמבטיה
)
אני שרה באמבטיה כדי להעביר ת'זמן
אני מתה על סלט ולקינוח...מסטיק
שונאת פקאצות וגזענים
מתה על פורום רבלדה
גמני חושבת שצ'אד מייקל מארי הוא הנסיך על הסוס הלבן
חולה על מוזיקת פופ ובזמן האחרון התחלתי לשמוע קצת רוק בהשפעת ידיד שלי
תאריך לידה:20.4.92 מזל שור
אני בלגניסטית וחסרת סבלנות וכשאני עצבנית לא כדאי להתקרב אלי
הארון שלי מבולגן חבלז ואני בקושי מוצאת בו דברים אז אמא שלי מכריחה אותי לסדר אותו פעם בשבוע
אני מדברת לחפצים
ולא,אני לא משוגעת.
שונאת דגים ומאכלים לא כשרים. זהו,מספיק לא

didalf

Well-known member
בהחלט../images/Emo99.gif ../images/Emo109.gif

ואם בלדבר אל חפצים את מתכוונת ללקלל את המחשב את נורמלית לחלוטין

didalf

Well-known member
יאללה גם ככה מצ'עמם../images/Emo3.gif ../images/Emo109.gif

1.נולדתי ב2.2.92 (את זה אתם אמורים לדעת!
) 2.יש לי מחר אנגלית כי המורה מההסתדרות:S 3.אני מכורה למחשב 4.אני עצלנית 5.אני מתה על הסדרות שיש בערוץ הילדים בערב וניקולודיאון
אני אוהבת את זה יותר מכל השטויות שיש בערוץ 2 והסדרות שיש ביס סטארס (חוץ ממגרש ביתי כמובן
). 6.יש לי אובססיות מתחלפות למפורסמים
7.כרגע האובססיות הן: ג'סי מקקרטני, צ'אד מייקל מורי, סופיה בוש, זאק אפרון ושאר כוכבי ערוץ דיסני
8.כפי שאתם רואים אני כ"כ אובססיבית שאלה העובדות הראשונות שאני כותבת
9.אח שלי לא נרדם ומשגע לי תשכלללללללל!! 10.קשה לי נורא להרדם בלילה. לוקח לי בין חצי שעה לכמה שעות להרדם!! 11.אני לא פוחדת בכלל מרכבות הרים, בנג'י וכאלה אבל פוחדת נוראא מסרטי אימה. 12.ובכלל שונאת סרטים עם דם, אלמיות, אימה, סקס, ודברים מגעילים. מה שמשאיר לי רק קומדיות רומנטיות טיפשיות
13.אני מאד ביישנית ולא חברותית
. לוקח לי המוןןן זמן להפתח לאנשים. 14.אני שונאת מכנסיים נמוכים מידי שיורדים ורואים את כל התחת. בגלל זה קשה לי נורא למצוא ג'ינס. 15.ובכלל קשה לי למצוא בגדים. 16.כשאני נדלקת על שיר אני חורשת עליו אבל ממש, שומעת רק אותו בלופים עד שנמאס
. 17.כרגע זה הפסקול של היי סקול מיוזקל 2
18.נאי מתה על מחזות זמר ושירים ממחזות זמר
19.אני אוהבת בנים עם בייבי פייס כמו ג'סי
יותר מאשר "גבריים" עלק ושריריים. 20.אני שונאת תמסטיקים הצבועניים הקטנים. הכי אני אוהתב מסטיק חריף
23.אני חייבת דחוף לעשות ספורט
. אני מתכוונת להרשם לחדר כושר. 24.לפעמים אני מרגישה קצת לא קשורה לחברות שלי. 25.אבל רוב הזמן אני מתה עליהן!
26.אני מכירה את החברות הכי טובות שלי מכיתה א' (ועוד 2 מד' ועוד אחת מו'
) 27.ודווקא עם מישהי שבכיתה גן-ג' הייתה החברה הכי טובה שלי ועכשיו אנחנו שוב בקשר כי היא בסטודיו של חברות שלי אני כמעט לא מדברת:| 28.יש לי פריחה מוזרה ביד
אבל היא עברה תודות למשחת הפלא
29.וכנראה יש לי פלטפוס ואולי עקמת.
30.ונמאס לי.
קראו

למעלה