מה שלא מספרים לכם על האיימוד

ZEEVS1970

New member
מה שלא מספרים לכם על האיימוד../images/Emo46.gif

כל מי ששוקל לקנות את מכשירי האיימוד של סלקום כדאי שיידע שלא יוכל להוריד רינגטונים משום אתר באינטרנט חוץ מהאתרים של האיימוד שנמצאים במכשיר עצמו. אם אתם לא לחוצים שיהיה לכם מבחר גדול של רינגטונים אז מה שיש במכשיר בהחלט מספק כי באתרים שם שמו את כל הלהיטים האחרונים אבל אם אתם מחפשים רינגטונים קצת יותר נדירים ורוצים מבחר גדול המכשירים האלה ממש לא בשבילכם ועדיף לכם מכשיר מיושן יותר אבל שלפחות יהיה פתוח לכל אתרי הרינגטונים באינטרנט!!! זה כמובן עניין של סדר עדיפויות כי המכשירים האלה זולים וטובים כמעט מכל בחינה שניתן להעלות על הדעת חוץ מעניין הרינגטונים. לא בדקתי מה קורה עם אייקונים וטפטים כי זה פחות עניין אותי אבל לדעתי תהיה לכם אותה בעיה ותקבלו דרך האיימוד מבחר מצומצם ביותר. ראו הוזהרתם! אל תיתפו לקנייה כי אחר כך לבטל יהיה קשה.

eveready

New member
מאיפה?!

מאיזה אתרים?! האתרים שיש ב IMODE הם ממש על הפנים בנושא הרינגטונים. יש לך אתר מומלץ בנושא?

ZEEVS1970

New member
אני מאוד מרוצה מהאתר של סלקום

באינטרנט(לא זה של האיימוד). מבחר הרינגטונים שם מרשים מאוד והרינגטונים באיכות טובה. יש להם גם מבצע שלא מפרסמים ונודע לי עליו רק במקרה כשדיברתי עם שירות לקוחות שמחייבים אותך ב5 שקלים בחודש ואז כל הרינגטונים באותו חודש עולים רק חצי מחיר. זה כמובן מאוד משתלם למי שמתכנן להוריד יותר מרינגטון אחד או שניים. הורדת הרינגטונים הולכת שם מאוד בקלות חוץ מהעובדה שהיו כמה שירים ממש בודדים שלא ניתן היה להוריד בגלל תקלה. כדאי גם לוודא שחיבור הGPRS במכשיר הנייד עובד טוב ולא נתקע. אצלי היו בהתחלה קצת בעיות ושלחו לי מסלקום גרסת שדרוג ועכשיו החיבור עובד מעולה. ניסיתי להוריד רינגטונים גם מאתרי אינטרנט נוספים כמו תפוז או שירונט אבל כל פעם קיבלתי הודעה שהמבנה לא תואם או משהו כזה כך שלסיכום לפחות למי שמנוי של סלקום אני בכל זאת ממליץ להישאר נאמן לאתר האינטרנט של סלקום ווליום ברשת.

gauuli

New member
יש גם מבצע רינגטון בשקל

כל סופשבוע מחמישי עד ראשון. 10 רינגטונים בשקל אחד כל אחד. שווה

ahooy

New member
הרינגטונים שיש שם על הפנים

לא רק המבחר, אלא גם איכות הרינגטונים בכלל לא על רמה.

למעלה