מה שלא תגידו להצביע לניראל זה כמו

המונשרי

New member
מה שלא תגידו להצביע לניראל זה כמו

להצביע למפלגת רעם או בלד. ממתי אנחנו כל - כך שונאים את עצמינו? אין בה עצם אחת חיובית. היא מגעילה, דוחה ועושה מוניפולציות על השופטים עם הדמעות תנין ( המזוייפות שלה). יש לנו נציגות יפות, עם אופי טוב ולא מזוייפות. תצביעו עבורן:זה טוב וזה שלנו.

תמונה123

New member
מי זה שלנו?

זה לא ערבים נגד יהודים בתוכנית הזאת, אלא מי יותר מתאימה להיות דוגמנית מצליחה. ומה זה שלנו? מי קבע שאליסיה זה שלנו ומימי זה שלנו אבל ניראל לא? צאי מההגדרות האלה.

הא?!

מזתומרת שלנו? ארץ ישראל מ=ע=ו=ר=ב=ת... יש רוסיה, אתיופית וערבייה. כל עדה בפני עצמה. זה לא קשורררר אז מה אם היא ערביה? היא אשמה בפיגועים וכל אלה? לא... איזה גזענותת...

ההההדסי

New member
כולה אמרה את דעתה.

מה קשור גזענית?אשמה בפיגועים? זה ידוע שהיא לא,והיא בסה''כ מביאה את דעתה.

ט ל ו ש1

New member
אלוהיםםםםםםםם, איזו מחשבה

בוגרת. מה זה קשור לעזאזל
עזוב אותך עכשיו מהמפלגות הערביות, ומהפולטיקה בכלל. פה זה הדוגמניות לא בחירות לכנסת. כ"כ מרגיז וטיפשי.

המונשרי

New member
ובכל זאת...........................

עומדת מאחורי המילים שלי בלי טיפת חרטה. נכון שזה לא פוליטי- לפחות לא מבחינתי. נכון- ההתנהגות שלה דוחה. ומה לעשות, היא גם לא הכי יפה... ואני אומרת בקול רם מה שרבים חושבים. זו דעתי, וזכותי לחשוב כך.

MeRmAiDe

New member
הצחקת אותי!!!!!!!!!!!!!!!!

אהההההההההה..טוב שלא הגזמת. אלק רעם..מה הקשר? איך את משווה את הבחירות לממשלה לתחרות דוגמניות. השוואה דפוקה. זה לא כזה קריטי, מה עשית מזה. קצת נסחפת. אז מה אם היא ערביה. זה לא משנה מאיפה היא, מה היא, ומה האופי שלה. אליסיה ומימי לא פחות כלבות ממנה. אליסיה נחש מתחת לקש וכבר אמרתי את זה. וגם מימי. הן עשו יד אחת נגדה, ודווקא על זה אני אצביע לניראל. זה טוב וזה שלנו- תמכרי את המוטו הנדוש זה לאחת המפלגות בבחירות הבאות, אולי תרוויחי. ואגב- אומרים מניפולציות...ולא מוניפולציות.

סליחה?!?!

מה אמורה להביע הגזענות הזאת?!! זה שהיא ערבייה אומר שלא מגיע לזכות? שהיא לא משלנו? היא שלנו בדיוק כמו שמימי ואליסיה וכל שאר המתמודדות שלנו, ומגיע לה לזכות באותה מידה!! חוצמזה, אין לך שום זכות להגיד לאנשים לא להצביע בה ולהגיד שאין בה שום דבר חיובי. תאמין לי שהרבה חושבים אחרת, וזאת זכותם! אז תתחיל להרגע עם זה.. כי זה עושה אווירה לא נעימה

niva99

New member
מה קשור ערביה? תפנימו היא מגעילה !!

הבחורה מגעילה ברמות קשות. לא יעזור בית דין.

לבנה30

New member
לניראל

תפסיקי כבר לרחם על עצמך אם לא יבחרו בך זה בוטח לא משום שאת ערביה אלא פשוט מפני שאת מאד אגרסיבית ולא חברותית ותפסיקי להתבכיין

ליןןןןן

New member
חחחחח רעם בלד...חחח../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gifחזק../images/Emo70.gif

זה באמת יהיה מוזר אם היא תנצח...
לא מתאים לדוגמנית אופי כמו שלה... פשוט לא מסתדר לי...

ברודי

New member
גם לי זה נשמע קצת גזעני...

יש לא להצביע לה כי היא ערביה ויש לא להצביע לה כי יש לה חרא אופי. עם הסיבה הראשונה אני ממש לא מסכימה. את השנייה הייתי יכולה להבין בקלות. אבל להגיד שיש לה חרא אופי בגלל שהיא ערביה, זה כבר באמת גובל בגזענות מסוימת.

למעלה