מה שלום כולם?

• פותח הנושא ל3
  • פורסם בתאריך

ל3

New member
מה שלום כולם?

הי guys

מה קורה איתכם אנשים? איך כולם מרגישים? איך אתם מתמודדים עם השמש הקופחת
? נשארים יותר בבית או שזה לא כל כך מפריע לכם?

אני עברתי סוף שבוע לא קל בכלל. נאלצתי להיפרד ביום שישי מהכלב שלי שגדל איתי 18 וחצי שנה . כבר תקופה שההורים שלי התלבטו מה לעשות ( הוא נשאר צל הוריי כשהתחתנתי )ובסוף השבוע הרדימו אותו. מצד אחד אני יודעת שזה המעשה הנכון שהיה צריך לעשות עבורו הוא כבר לא שמע, לא ראה, צלע נורא, עשה צרכים בכל הבית ולא שלט על זה ובקיצור היה אומלל! שום דבר מזה לא מקל אבל על האובדן הקשה והגעגועים שלי אליו
. אהבתי את הכלב הזה אהבת נפש והוא היה חלק גדול ומשמעותי בכל הילדות שלי וכל כך קשה היה להיפרד. לפעמים אני עדיין מדמיינת שהוא אצל הוריי מחכה לי שאבוא ללטף אותו ולחבק אותו. הוא חסר לי נורא

חוץ מזה לא כל כך מרגישה טוב בימים האחרונים- מנסה להספיק לעשות הכל ולתפקד אבל זה גובה מחיר. קבלתי השבוע עירוי וונופר אחד אחרי שהפריטין והברזל שוב צנחו וההמוגלובין ירד אבל אני עדיין נורא עייפה כל הזמן ומרגישה מותשת. נראה שזה לא מספיק ועוד שבועיים אבקש לחזור על הבדיקות ולראות מה המצב. בנתיים קבלתי היום מה שבטח לא יוסיף "לחגיגת" הברזל בגופי.

nosh35

New member
תגובה

היי,

רק רציתי לומר לך כך הכבוד על ההשקעה בפורום. אני ממש עמוסה ולא מוצאת זמן לכתוב בו. אבל כשאני נכנסת אני נפעמת מההשקעה שלך!
אז באמת כל הכבוד!

אני בסך הכל בסדר
. בכל אופן, אני מקווה שתרגישי טוב!

ל3

New member

כולנו עושים את חלקנו פה אבל כיף לשמוע מחמאות אז תודה. מקווה שיותר אנשים יכתבו בפורום ולא רק יהיו "סמויים" כדי שאפשר אכן יהיה להעיר את הבית הזה משנתו העמוקה. המקום הזה חשוב עבור כולנו!!!

טליה456

New member
היי.

מה שלומך את??
למה צונח לך הברזל בכל תקופה קצרה יחסית?
איך העיניים והראש?

ל3

New member
הי מתוקה

אני בסדר. קצת ברונכיט וצינון - לא משהו שיהרוג אותי

למה צונח לי הברזל? אין לי מושג.ניחה שזה שילוב של כמה דברים ובינהם תזונה נטולת בשר ( או כל דבר אחר בעצם חחחח
). בהחלט מרגישה שזה מוריד מהאנרגיות והריכוז. קבלתי עירוי אחד של ברזל ועוד מעט אחזור על הבדיקות לראות ם יש שיפור
לגבי הראש, בגדול יותר טוב אם כי נראה שיש לי שבועות שבהם הראש כואב כמעט כל יום ואני על אופטלגינים ( מפרנסת יפה את חברת "טבע"
) ויש לפעמים עדיין טישטושי ראייה. לא הייתי בביקורת מלא זמן ושבוע הבא אני באיכילוב אצלם. מעניין מה קורה שם בנבכי המוח שלי
......
מה איתך? איך ה ptc אצלך? ומה בכלל?

למעלה