הי לכולם!
אנחנו חזרנו היום מאילת. זו היתה החופשה הראשונה שלנו בלי גיל. אבל דניאל מאד רצתה ונסענו עם רגשות קשים מאד. דניאל מאד נהנתה, ארזה את הצעצועים שלה חודש לפני, אבל אנחנו עברנו את הנופש בקושי, כבר מאד רציתי לחזור. כל שניה נזכרתי במה שעשינו כולנו יחד, גילינו שהכל נשאר כמו שהיה, העיר, הים, הבריכה, האטרקציות, הכל חוץ מילד שלנו שאיננו. החיים ממשיכים, עוברים לידינו ואנחנו נשארנו בשוליים של כל החגיגות האלה. הינו במופע שלפני שנה הינו ארבעתינו, הינו באותו מלון שהינו לפני שנה ביחד, החדר כמובן היה אותו חדר, רק שבמיטה של הילדים ישנה דניאל לבדה. נאלצתי לענות לכל מיני שאלות כמו: "זו הילדה הגדולה שלכם? יש לכם רק ילדה אחת?!" ועוד. לכולם אמרתי את האמת, שהיה לי בן בכור שנפתר ממחלה לפני כחצי שנה. בעלי לא מבין את הכנות שלי, הוא שואל למה אני צריכה לספר לכולם, אך אני מרגישה שאם אני אשקר אני אבגוד בבני. וכמה פעמים ראיתי את הפנים של אותם אנשים שבטח לא ציפו לתשובה כזו. הצנטור של דניאל מתקרב, ככל הנראה נסע באוגוסט לארצות הברית, בינתיים רק ביורוקרטיה עם קופת חולים. ביום א' אני חוזרת לעבודה, אני מאד שמחה, כי אני זקוקה להעסיק את עצמי קצת יותר. סוף שבוע טוב לכולם !