מה שלום כולם?

שרון123

New member
מה שלום כולם?

אצלנו שבוע קשה. אמא שלי מאושפזת בבי"ח עם חשד לאירוע לבבי מיום ראשון. בסה"כ היא בסדר, רק הא.ק.ג. לא נראה טוב, והיא מרגישה כאבים בחזה, בלסת ובכל הצד השמאלי. זה מחזיר אותי לטלטלה הנוראית של שהות בבי"ח, של הריחות והקולות והמראות הקשים. היא עוברת בכל יום בדיקות. מצד אחד אנחנו מחכים שהיא תשתחרר כבר, ומצד שני רוצים שיבדקו הכל ויגלו מה קורה ואיך אפשר לעזור.

eaz1514

New member
אוי שרוני, כמה קשה ../images/Emo7.gif

לחזור לבית חולים אחרי הטראומות שלנו זה נורא. זמן קצר אחרי שרונן נפטר אמא נפלא אצלנו בבית ושברת את הירך. הזמנו אמבולנס ואני נסעתי איתה וכשנכנסתי למיון פרצתי בבכי. האחות שנגשה שאלה מה קרה ואז צחקה עלי "חמודה, זה לא כל כך נורא זה רק רגל שבורה" לכי תסבירי לה. לקח לי כמה ימים להתגבר, שוב המתנה מחוץ לחדר ניתוח, שוב בקר וערב לנסוע לבית חולים, הריח המדים הכל כך מוכרים, לחפש סיר, שמיכה, אחות שתיגש, רופא שיסביר. תחזיקי מעמד, אמא תהיה בסדר
ולעצם שאלתך, אנחנו בסדר, אבל שלשום היתה הברית של בת אחותי ומכיוון שהחליטו על 10 בבקר בירושלים לא הצלחתי להגיע. אמא שהתה מיום א' אצל אחי בביתר עילית עם כוווווווווולם, אתמול היא חזרה הביתה עם "בשורה" גיסתי בבידוד עם חשד לשפעת החזירים ! מלבד היולדת הטריה והתינוק שנסעו לבית החלמה, ואמא שלי בת ה-80 היו שם גם אחייניתי הבכורה בהריון חודש שביעי ו-2 ילדיה הקטנטנים. תוצאות הבדיקה מחר, בינתיים כוננות ספיגה ופניקה כלל משפחתית. זהו, וזה מספיק בהחלט
. רק בריאות לכולנו אילנה, אמא של רונן

שרון123

New member
דיייי איזה לחץ!

מקווה שכל הבדיקות יצאו נקיות. ממש מלחיץ בדיוק מה שתיארת - קלעת בול לתחושות שלי - לחפש כרית למרות שהאחיות אומרות שאין כריות, ציפצוף המוניטור
. בשניידר הכרתי כל פינה. ידעתי בדיוק איפה אפשר למצוא כל מה שצריך, הרופאים והאחיות תמיד עשו הכל כדי להקל עלינו. כאן פתאום היחס הוא אחר, השאלות מוזרות.

eaz1514

New member
בדיוק כך, היחס אחר ואנחנו לצערנו

לא רגילות לזה. עם רונן מספיק היה שאוציא את הראש מחוץ לדלת החדר מישהו היה שואל א צריך משהו. התייחסו אלינו בכבוד וענו בסבלנות. במחלקות "רגילות" החולה לא קיים זה רק שם או "מקרה". עבור הצוות המלווים הם מטרד, חלילה תשאלי אחות מה היא שמה בעירוי, היא תהרוג אותך !!

שרון123

New member
מרגש אותי כל כך שאת

מבינה אותי אחת לאחת! זה כל כך חשוב, ההבנה הזאת...

יפית מן

New member
אחר צהרים טובים לכולם ורפואה שלמה לאמא של

שרון רפואה שלמה נכונה ואיתנה. למלפפון צהרים טובים לך,דעי לך שגם אנחנו פה שבורים לרסיסים,כבר לא יהיה כמו שהיה עד האובדן,אין אסון יותר גדול מלאבד ילד,אח,אחות הורים ונכדים זה משבר שאין דומה לו,מוות של ילד צער שלא ברא השטן, לפני שנכנסתי לפורם הזה גם אני חשבתי שדי אין יותר בשביל מה לחיות,ואז קיבלתי עידוד,ותמיכה מכל החברות וכן נפגשנו ואיש את אחיו יעזורו,ולאחיו יאמר חזק,כאן בפורם תוכלו לשפוךהכל,בו בזמן שבמקום אחר אי אפשר .תאמרי לאמך היקרה שתכנז אלינו לפורם וכולם יתנו לה עידוד ותמיכה,אין נוסחת פלאים האובדן גדול מנשוא,אבל יש את המשפחה שנותרה ,וחיבים להמשיך ,כי החיים ממשיכים אם רוצים או לא..תנציחו אותו ככל שאפשר ,תדברו עליו על כל הדברים השמחים שעברו איתו .. יש כאן חברות וחברים שיוכלו יותר טוב ממני לתת תמיכה וכו'עוד מעט יתנו לך עצה והכוונה טוב יותר ממני אני סבתא של ילד טהור שנחטף לנו בין לילה והכאב גדול מנשוא בעידודם של החברים כאן למדתי איך להמשיך משתתפת בצערכם ממני יפית סבתא של מאור ילד של אור{אולי תמצאי באיזורכם ארגון של תמיכה }
חיבוק חזק לך ולאמך|

דליה ח

New member
כן אילנה, שמעתי מאנה...

יותר נכון, אנה כתבה לי אתמול בלילה. אתמול שוב אושפזה דניאל, והיום היה הניתוח הגדול. היא כתבה שאחרי הניתוח היא תצטרך לטיפול נמרץ לשלושה ימים בערך. לא שמעתי ממנה אחרי הניתוח. אני מבינה שהם על יד דניאל, זה ניתוח קשה וההתאוששות לא פשוטה. מחר אתקשר לאחותה של אנה לבדוק אם יש לה חדשות . נקווה שהכל עבר בשלום.....................דליה

eaz1514

New member
תודה דליה, ../images/Emo57.gif ../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif

עם תדעי משהו צלצלי אלי בכל שעה, אשלח לך את הטלפון במסר יום טוב לכולם אילנה

שרון123

New member
תודה רבה על הברכות../images/Emo140.gif

היום היה צינטור וירטולי - זה צינטור לא פולשני בו מזריקים חומר ניגודי ובאמצעות מכשיר CT צופים בזרימת הדם אל הלב וממנו. הבדיקה יצאה תקינה
מה שמעולה מצד אחד, ומצד שני מחזיר אותנו לנקודת ההתחלה. אחרי הבדיקה חייבים להישאר בביה"ח להשגחה למשך 24 שעות, ומחר נראה מה הלאה. חייבת להודות שהיום הזה התיש אותי ברמות על. ובכלל כל השבוע הזה. השהות בבי"ח עם אותם קולות ואותם ריחות. אחרי שאני כבר שנתיים בכלל לא מסוגלת להתקרב לפתח תקווה. היא אמנם מאושפזת בבי"ח השרון, אבל את ה CT ביצעו בבלינסון. לשם לא הגעתי כשדוד שלי היה מאושפז ואפילו כשאבא שלי היה מאושפז. היום נסעתי לשם יחד עם אמא שלי, באמבולנס. חיכיתי מחוץ לחדר ה CT, בו חיכיתי גם לביצוע הבדיקות של ירדן - פעמיים. במקדונלדס שבבילינסון ראיתי ילד לבוש בבגדים זהים לאלא שבהם ירדן נפטרה(גודל הפיג'מה מסומן לפי צבע). חזרתי הביתה ב 4, נכנסתי לישון וקמתי לפני חצי שעה. אמא שלי אמרה לי היום, עוד לפני הבדיקה שאני חייבת להקפיד יותר על הבריאות שלי: הסוכר, שומנים בדם, פעילות גופנית, משקל. היא הזכירה לי שיש לי ילדים קטנים שצריכים אותי. אז גם אני הזכרתי לה שיש לה ילדים קטנים שצריכים אותה

חיה אש

New member
שרון מקווה שהכל יהיה

בסדר ואמך תרגיש טוב. ואין ספק שצריכים להקפיד על הבריאות אבל....לגביי לפחות אלו רק מילים שאני לא מאמצת ... אם יש חדש מאנה ,אנא העבירו אליי ...מתפללת לשלום דניאל.

eaz1514

New member
../images/Emo24.gif רק בריאות

שרוני אני איתך, מחזיקה לך אצבעות, ידים, מחבקת אותך. לא קל מה שאת עוברת ואני לא מתכוונת לדאגה לשלום אמך והריצות. אילנה, אמא של רונן

למעלה