מה שלום כולם?

Shamy

New member
מה שלום כולם?

איך העברתם את שבועות? משפחה? חברים...מישהו מיוחד?ספרו לנו נשמח לשמוע

שבועות עבר עלי כמו משאית, עדיין בספק אם לא יהיו בחירות שוב

או איזה מלחמה או חג אחר...עד שנה הבאה...

Shamy

New member
אני לא חושבת שיהיו בחירות נוספות

ואני לא מאושרת מתוצאות הבחירות, במיוחד העובדה שמירי רגב שרת התרבות והספורט ושר החינוך הוא בנט...והכי...שביבי שוב בשלטון ...ולפיד לא...בעיני זה אחת התוצאות הכי גרועות שהיו.רציתי כחלון..קיבלתי אבל אני בספק אם הוא יצליח לעשות משהו...בנימה אןפטימית זו מה עוד עשיתם בחג ששימח אתכם?

Shamy

New member
אני לא חושבת שיהיו בחירות נוספות

ואני לא מאושרת מתוצאות הבחירות, במיוחד העובדה שמירי רגב שרת התרבות והספורט ושר החינוך הוא בנט...והכי...שביבי שוב בשלטון ...ולפיד לא...בעיני זה אחת התוצאות הכי גרועות שהיו.רציתי כחלון..קיבלתי אבל אני בספק אם הוא יצליח לעשות משהו...בנימה אןפטימית זו מה עוד עשיתם בחג ששימח אתכם?

Skar FaSe

New member
שבוע עם ״הפתעות״ מעצבנות

שבוע עם הפתעות מזורגגות עליתי על המשאית -Long distance- נוסע ב -TEXAS- באיזה עיירה לאורך הגבול עם מקסיקו, תכננתי להשאיר את המשאית ב Huston ו - ?atch a plain to NY ואני קולט שנוסעת אחרי ניידת הרבה זמן ,ומרחק ארוך - פתאום הוא מפעיל סרנה ועוצר אותי- ישר אומר לי : תביא את ה -Log book- בודק את ה Log - book- שואל שאלות,ואומר לי: ״תראה את הסוליה של המגפיים״מסתכל על המגפיים ומסתכל על המשאית ברווח שבין הקבינה לגורר(צשאית ענקית ,51 foot) ושואל אותי עם עליתי על הגג- עניתי ש - ״לא״ ושאף-1 לא היה איתי - הוא מראה לי את האבק על הגורר, וסימני עקבות של נעליים ואומר לי: ״מישהו עלה לך על הגג״ אמרתי ״איו מצב״ מזמין תגבורת , באות עוד 8 ~ ניידות ,ומשמר הגבול האמריקאי 2 שוטרים שולפים אקדחים לכיוון הגג של המשאית, והוא עולה למעלה, פתאום הוא שולף משם שניי אנשים, גבר, ואישה- עברו את הגבול מ -Mexico- והתחבאו למעלה... - כמעט הסתבכתי באיזה. Highway , un the end of the world.. מבריח $&#^# האשה התנצלה , ו אמרה לי ״ I'm sorry אבל איך שהוא חבל לי על האנשים ה

הלכתי פעם ראשונה אחרי חמש שנים

למסיבה:) לצערי היתה מוזיקת רגאי ולא היפהופ אז היינו מעט, אבל אני מתכוונת להתגבר על הפחד שלי מסיגריות וללכת עוד.
ואני חושבת שיהיה נחמד לצרף לשרשור אופ טופיק של השבוע החולף גם שיר שחרשתם עליו השבוע

למעלה